Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trterewrt

w powiększaniu piersi zastanawia mnie jedno

Polecane posty

Gość monikalika
ja tez sie nie raz zastanwialam nad operacja. przeszkoda oczywiscie sa pieniadze, ale najwieksza "wada" jest dla mnie to, ze raczej nie moglabym zaakceptowac "cialo obce"

Gość popierdolonamarzycielka
chodzi o to, ze jak widzisz kobietę to nie wiesz czy to silikon czy nie, nawet w dotyku nie jest to wyczuwalne, tylko widać niewielkie blizny i co była wielka miłośc, zobaczysz silikon i powiesz pa pa?:) wiadomo nigdy naturalne nie będą tak pełne i jędrne jak silikon.

Gość luhahah
duze cycki przeszkadzaja i sa spocone pod spodem fuuj

kultura mam na drugie: wolalabys faceta z przyklejonym 20cm dildo ktorego nie moglabys odroznic niz faceta z naturlnym fiutem? sprawa priorytetow i tego co siedzi w drugim czlowieku, ale mowienie ze to sprawa oszukania to brak rozumienia prawdy

70 % pacjentow chirurgi plastycznej to mlode osoby od 18 do 35 roku zycia..rekonstrukcja( nie tylko piersi ) to najczestrzy zabieg inwazyjny pod totalna narkoza...wiec tak sie nie spieniajcie :)

"chodzi o to, ze jak widzisz kobietę to nie wiesz czy to silikon czy nie, nawet w dotyku nie jest to wyczuwalne, tylko widać niewielkie blizny i co była wielka miłośc, zobaczysz silikon i powiesz pa pa?" nie, bo nie jestem idiotą.

"Ty udajesz głupiego czy takim jesteś? Człowiek to także ZWIERZE" kompletnie nie da sie z toba rozmawiac bo nie potrafisz wyciagac prawidlowych wnioskow

Ja oddzielam uczucia wyższe i zwierzęce instynkty. A zwierzęce instynkty można łatwo oszukać i a prawda jest taka, że mnóstwo ludzi głównie ich słucha. Nie rozmawiamy o miłości.

nikt jeszcze nie zauwazyl ze kobiety z naprawde malym biustem spotykaja sie z brakiem toleracji ze strony innych ludzi... moze zmienmy najpierw siebie a potem oceniajmy co jest zle a co nie

Oh, oczywiście. Kurde, jak to jest, że na forum tylko Ty myślisz logicznie? Tak btw nie rozumiem do czego zmierzasz. Ok, chciałeś pokazać, że jesteś inny (hipokrytą jest każdy, więc powodzenia). No, ale dobra, skoro nie jesteś w stanie zniżyć się do mojego poziomu to nie zawracam głowy.

"Tak btw nie rozumiem do czego zmierzasz. Ok, chciałeś pokazać, że jesteś inny (hipokrytą jest każdy, więc powodzenia). No, ale dobra, skoro nie jesteś w stanie zniżyć się do mojego poziomu to nie zawracam głowy." Jesli nie rozumiesz do czego zmierzam, to po co mowisz do czego zmierzam? Popisalas sie intelektem

Gość Mandolina2000
Zgadzam się z tobą całkowicie! Ja też nie wyobrażam sobie, żebym pod skórą miała jakieś ciało obce. Jeszcze trzeba to wymieniać co kilka lat, więc mam regularnie kłaść się na stole i dawać pokroić??? Masakra jakaś. Jeszcze bym się zastanowiła gdyby to jakoś inaczej działało np. wstrzykiwanie tłuszczu pod skórę, ale tak wolę mieć naturalne piersi.

Gość luhahah
myslisz ze kobieta przy kosci nie problemu z akceptacja?

Gość luhahah
poza tym na duze cycki leca najgorsze palanty, dresy itp

A co ma do tematu akceptacja osób z nadwagą? Masz problem więc szukasz rozwiązania, zaczynając od najbardziej naturalnych (psychoterapia, wszelkie ścieżki samodoskonalenia itp) po inwazyjne. Niczego nie da się łatwo załatwić, ot tak jednym cięciem skalpela.

Gość luhahah
tzw polmozgi, ktore patrza tylko na rozmiar biustu

Wojownik_blizny sa niewidoczne golym okiem po takim zabiebu, obecnie naciecia w okolicy wezow chlonnych nie rozpoznasz...

Wojownik_______to nie jest jak to chcesz zwac ..to jest sztuka dokonana na zywym organizmie :)

Gość fgthrsysthyr
inez a jak się ma wokół brodawek takie ,,pryszcze" da się to wyciąć? ja je wyciskałam i teraz mam masakrę, cały czas się odnawiają, jak patrzę na zdjęcia po pomniejszaniu piersi to cięcie jest jak w połowie tej otoczki da się uciąć bezpośrednio przy sutku i wyciąć te grudki?