Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexander e.

Wiekszosc chorob psychicznych nie istnieje.

Polecane posty

Gość wszyscy sa szczesliwi
Pierwszym następstwem odejścia od Boga i poddania się działaniu złego ducha jest smutek, poczucie pustki i samotności, trwoga i strach przed przyszłością, zamknięcie w sobie i niemożność kochania, a także najróżniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne. Tracąc wiarę, ludzie staczają się, jak po równi pochyłej, aż w końcu dochodzą do stanu, w którym traktują Pana Boga jako największego wroga i zaczynają Go nienawidzić. W niektórych przypadkach może dojść nawet do opętania. Pan Bóg dopuszcza do tego, aby zdemaskować obecność złych duchów i wezwać ludzi do nawrócenia.

Gość alexander e.
O czym Ty tutaj piszesz? Nikt z nas nie jest opetany, wiec nie wiem po co to tutaj wkleilas.

Gość wszystko mozna
a zciekawoscie wkleiłam

Gość Ja dzisiaj byłem
Cześć, ja pisze do Alexander. Nie mam pojecia, co to za lek, po prostu chciałem cos, bo juz normalnie nie moglem funkcjonować. Dziś znowu czuje sie super, ucuzcie jakbym sie w jakies dziewczynie zabujał, jak na haju :). Chociaż teraz znowu zaczynają mnie męczyc mysłi , starm sobie z nimi p-oradzić. koszmary, to zalezy, czasem snia mi sie rzeczywiste rzeczy psrzed paru lat, lub te ktore chcialem zalatwic, jednak po tych prochach to sniła mi sie np. dziewczynka z jednym pokiem - taki cyklop jak w tv pokazują , sam nie mam pojęcia skad ;/ Ale mysle ze mi pomagaja, odzyskuje pewność siebie, chociaz troche juz za pozno, juz wszystko poszlo w pi...u. Ale wklascie za pare dni zaczynam na nowo. dzieki za odzew,

Gość Ja dzisiaj byłem
kiedys chodzilem na basen , plywalem codziennie, lepeij sie po tym spalo, ale nie bylem juz na basenie od roku ;/. pozdrawiam

Gość sdcwc
masz racje. nie chodź do lekarzy. lecz się ziółkami. i nie zajmuj czasu

Gość Ja dzisiaj byłem
nie rozumiem co mowisz?

Gość Ja dzisiaj byłem
20 cas na procha :)

Gość Ja dzisiaj byłem
ale masz racje, siedze tutaj , zamiast cos powaznego robic, masakra , ale dziekuwa wam zarady, pozdrawiam, ide bo serio gadam od rzeczy zamisat cos rtobic pozdrawiam

Gość alexander e.
Ja dzisiaj byłem, a skad wziales te leki? Lekarz je zapisal, czy ktos ci je po prostu zalatwil? Czasem takie 'dziwne' koszmary moga byc efektem ubocznym psychotropow.. Nie jest za pozno, myslac w ten sposob mozna jedynie zmarnowac jeszcze wiecej czasu.

Gość Ja dzisiaj byłem
Jestem jeszcze :) wiadomo, ze lekarz mi przepisal, sam bym niczego nie brał, nie jestem glupi. rzesxta ja nik nie hccialem brac, przyjaciólka mnie o to prosila, bo juz sie jakis czas ze mna meczyla. wydajez sie w porzadku, ja sam nie lubie prochow, i nawet przed normalnymi lekami sie zawsze bronie, ale to juz za dlugo trwa ;/

Gość alexander e.
rozumiem Cie... ale niestety z wiekszoscia lekarzy jest tak, ze zaraz tylko zapisywaliby psychotropy, zamiast poszukac innych rozwiazan. A przeciez logicznie rzecz biorac, takie leki zwalczaja symptomy, a nie przyczyne.. nie chce Cie zniechecac do tych lekow, ale wydaje m i sie, ze one naprawde na dluzsza mete Ci nie pomoga. Ok, czujesz sie lepiej gdy je bierzesz, ale z czasem organizm bedzie mial wieksza tolerancje, bedziesz musial brac ich wiecej i wiecej, zeby byly jakiekolwiek efekty. a o odstawieniu to juz w ogole szkoda gadac..

Gość Ja dzisiaj byłem
no zreszta tak jak wzcesniej pisales, psychol, cyz jak tam sie taki lekarz nazyea, patry w jakas zabele, dopsowuje objawy i przepisuje leki, a wiadomo kazyd inacej reguje i dignoza czetso mylna moze, byc. wiem ze to niczego nie zalatwi, ale na dizen dizesiejszy nie chce juz nic wiecej spieprzyc, wy sie interesujecie takimi rzeczami na tym forum, pierwszy raz tu tragfilem, bo w koncu musialem cos o tymposukac

Gość alexander e.
no tak... chcialbym Ci cos poradzic, ale nie wiem wlasciwie co.. Jedyne co mi przychodzi do glowy - sprobuj wrocic do plywania, skoro ci to troche pomagalo.

Gość Ja dzisiaj byłem
ok dzieki za rady, cos pomogly :0 z reszta samemy trzeb sobe poradzić, plywanie zawsze pomagalo, :) pozdrawiam i powodzenia tez zycze.

Gość alexander e.
nawazajem (:

Gość Ja dzisiaj byłem
Jestem znowu, jestem cholernie zmęczony, ale nie potrafię spać, trochę lepiej z moją koncentracją, ale czuję się, jakbym parę dni nie spał, chociaż śpię normalnie. Niestety w ciągu dnia, nerwy wróciły, jutro ostatni dzień w pracy, na której bardzo mi zależało, z moją kobietą też się rozstałem, za bardzo by się ze mną męczyła, a cudowna jest. Nie wiem już nie mam z kim gadać, na forum, chociaż w porządku niektórzy są, nic za bardzo pomóc nie mogą, prochy jak na razie chyba nie pomagają w pierwszy dzień jedynie fajnie było. Zaczynam pływać od jutra.

Gość Ja dzisiaj byłem
masakra nie śpię w ogole

Gość Ja dzisiaj byłem
już ponad godzina minęła, dalej nie śpię, kiedyś tak przez parę dni pod rząd miałem :(

Gość alexander e.
no tak, na odleglosc raczej nie da sie pomoc.. ale to dobrze, ze wracasz do plywania, moze to chociaz troche cos da. a moze sprobuj tez przed snem tych specjalnych nagran mp3, wiesz, cos w stylu szum morza i glos osoby, ktora caly czas nawija ci, i probuje uspic? nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.. ale mialem kiedys cos takiego.

Gość Ja dzisiaj byłem
Pastyle chyba pomagają :) Tzn dalej nic nie mam... ale juz mnie to wisi :)

Gość Ja dzisiaj byłem
Te prochy sa super :), odzyskalem pewnośc siebie i moge normalnie funkcjonować przynajmniej :)

Gość bji

Z pewnością istnieją choroby mózgu, ale nie choroby psychiczne, czyli "choroby, które polegają na niewłaściwym zachowaniu", bo zachowanie nie może być niewłaściwe. To jakiś zamordyzm społeczny wmawia nam że jakieś zachowanie jest właściwe, a inne nie i jest to dyskryminacja.