Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie sie zdecydowałam

Suknia sposa DELICJA oceńcie ją proszę

Polecane posty

Gość prawie sie zdecydowałam

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd8cefcb687c4fd2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9b3263390e58a1cf.html tylko chcialam wprowadzić pełne modyfikacje - nie wiem, ćzy dekold nie powinien być w serduszko albo w łódkę bo mam bały biust poza tym chciałam do niej zrobić pas na talię - w kolorze takiego brudnego beżo-różu (ona ma taki właśnie odcień nie jest to typowe ecru) który z tyłu byłby zapinany na taką wielką kokardę z szarfami i do tej kokardy bym przypiela ten stroik (kwiat) który jest z przodu...i nie wiem czy nie usunąć tej lamówki na dole gorsetu w takim razie?? chciałam mieć chociaż trochę nietypową suknię, myślę że pas z kokardą w nietypowym ale stonowanym odcieniu byłby fajny, coś by się działo z tyłu zwłaszcza, że nie chcę mieć welonu a tylko stroik ze zdjęcie we włosach.... co sądzicie o moich pomysłach?? aaa i widziałam już piękne platformy w takim właśnie beżo-różu z kokardą z przodu, bez palców - piękne:)

Według mnie ta suknia bez żadnych przeróbek jest nietypowa, bardzo ładna swoją drogą .. Nie bardzo umiem ocenić, jak wyglądałaby tak suknia z kokardą z tylu i szarfami, ale obawiam się że co za dużo to nie zdrowo,i będzie to wyglądało nieco przytłaczająco.. Te kwiaty na gorsecie są piękną ozdobą, a ta ozdoba przy lamówce wygląda subtelnie i elegancko. Jeśli suknia jest ecru (a tak wygląda na zdjęciu) to jeżeli koneicznie chcesz pas, ja zrobiłabym w kolorze beżowo-zlotym. Ale zastanów się nad przeróbkami, bo z eleganckiej, nietypowej sukienki możesz wyczarować dziwadło ;P A, i jeżeli będziesz mieć wesele "tańczone", to przemyśl sprawę platform bez palców, bo możesz skończyć z nogą w bandażach albo połamanymi paznokciami, a z tego co czytałam na forum "deptanie" po palcach na weselu to nagminna sprawa .. ;)