Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwNiusia

TRUDNY ŻYCIOWY WYBÓR PRZEDE MNĄ... kAFETERIANIE CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość one way 123
a nie wydaje Ci sie, że życiowy wybór przed jakim stanęłaś powinnaś dokonać sama, a nie dzięki pomocy i opinii ludzi, którzy Ciebie ani Twojej sytuacji nie znają? Temat nie na kafe, tylko we własnej glowie trzeba sie zastanowic. Widac, że jesteś niedojrzała i wolisz żeby inni za Ciebie podejmowali trudne decyzje. Jak Cie chlopak sprzeda do burdelu to przynajmniej bedziesz miała temat pracy z głowy, może to i dobrze.

Gość EwNiusia
a czy kocham chłopaka nie umiem sobie odpowiedzieć, jestem z nim, przywiązana jestem do niego, ale jakbym miała jakaś sytuacje wartą zachodu to mogłabym go zostawić wtedy...

mysle że Tobie są po prostu potrzebne plany, jestes znudzona zyciem,obecnym chlopakiem,nie spelniasz swoich ambicji. czyż nie? tez mialam takie zwiazki 'na pol gwizdka'-niby jest wszystko ok,niby normalnie,wzloty i upadki,dzien jak codzien. i raczej nie bedziesz z tym kolesiem do konca zycia bo bys sie wykonczyla. teraz mam faceta z ktorym jest ZAJEBISCIE a nie 'nawet ok' i wiem ze trzeba poczekac na ta odpowiednia osobe. ja bym na Twoim miejscu nie wyjezdzala z jakims kolesiem jako jego dziewczyna bo nie wiesz czego sie tam mozesz spodziewac i chyba w ogole chlopak to jest ostatnia 'rzecz' ktora jest Ci teraz potrzebna. moja rada: pomysl nad tym co chcesz w zyciu robic, znajdz ciekawa prace/staż,zajmij sie sobą, a 'taki sobie' zwiazek olejbo potrzebne Ci to jak szosty palec

Dziewczyno jedz z tym kolegą .., bo póxniej bedziesz żalować ..a taka szansa nie trafia sie codzień ! Twój związek nie można nazwać związkiem ..więc pakuj walizki i jedz zwiedzić swiat , ustawić się i żyć !!!!!!!!!!

Gość moze zrob ff
wywiad srodowiskowy o tym chlopaku czy dobry z niego koles czy cie faktycznie nie wpakuje, juz nawet nie burdel, ale narkotyki, zle towarzystwo ..... czy tak bez interesu by cie bral ? gdzie ta zagranica ... niemcy ?

Gość no i zzeby
nie bylo tak, ze masz sie z nim ruchac na zawolanie, bo ci zalatwil prace .. w ten sposob uzaleznia cie bardziej niz obecny chlopak

Gość ale ale ale ale ale ale ale
bo ty sie zwyczajnie dziewczyno boisz zmian a gotowośc na zmiany to dojrzałość, nie jestes pewna siebie przebojowa, facet tez traktuje cie niepewnie bo ty tak naprawde sama nie wiesz co chcesz od życia, a zycie to zmiany, jak boisz sie zmian to boisz sie zycia, bo niejedna zmiana cie w zyciu zaskoczy a tu masz wybór, ja mieszkam w uk i jest mi tu super w zyciu nie wróce juz po Pl, moze z emeryturka tylko by zyc jak królowa i nie wiem co ten chłopak powyzej ci naopowiadał ale mieszkam tu 4 lata i nie widziałam tu jeszcze burdelu:) moze to dotyczy niemczek czy innego kraju ale nie wysp i tu sa szansy, nie spodoba ci sie to wracasza ale Ty DECYDUJESZ A tak to bedziesz uległa swojemu factowi, bo boisz sie czego? mówisz ze bie chcesz zrywac a odpowiada ci to co jest?>cały zycie bedziesz tak bazowac na przyzwyczajeniu? to super masz plany na zycie załosna jestes masz szanse, niekt cie w klatce nie zamknie a moze okazac sie ze to bedzie najlepszy wybór twojego zycia, ale najpiersz trzeba sobie dac szanse