Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Topik dla przegrańców życiowych! Zapraszam!!!

Polecane posty

Gość IMO13829
Carrie - pindo. Tu nie chodzi o powód, tylko o wizytę policji. Przyjadą, sprawdzą, a i tak przecież nie mają informacji, kto dzwonił (bynajmniej nie ci, co się pojawią).

carrie ,zadzwoń . jesli sama czujesz ,że cos było nie tak . / ZADZWOŃ

Noo, myslalam ze ona zeszla serio, bo najpierw byl krzyk rodem z horroru, potem takie jakby 3 pierdolniecia o sciane i nagle cisza :O

Gość IMO13829
Bazienka - ale przy takiej niebywałej inteligencji, widząc całe to bagno i głupotę można łatwo się wybić. Na przykład stawiając Tarota za kasę. :classic_cool:

Gość IMO13829
Carrie - pindo! Ale cycków już w prezencie nie w kleisz, dla męskiej części dziatwy?! :P

Wlasnie nie, ja nawet nie wiedzialam, ze ona kogos ma. :O Ona ogolnie niezauwazalna, malo bywa w mieszkaniu. Widuje ja moze raz na 2-3 tygodnie na klatce.

Gość IMO13829
Bazienka - czy byłem, aż tak złośliwy, że musiałaś dać mi po głowie filozofia życiową i nadmiarem czytania? :classic_cool:

Gość IMO13829
Oho! Widzę ludzie z kręconymi włosami są niesłusznie oskarżani o zakręcony mózg. :P I kto by pomyślał, istota z cyckami będzie mnie punktować - starzeję się. :classic_cool:

Gość IMO13829
O! Carrie poczuła się zaniedbana. :P

Gość IMO13829
Sądziłem, że wyjątkowo inteligentne osoby są bardziej wyrozumiałe...

czasem sie wyrozumiałośc zawiesza z nadmiaru i braku odwzajemnienia :P

Gość Fay Boy Slim
chciałem podziękować za utworzenie tego topa, no i za życzenia, do których się dołączam :classic_cool: nie zapominajmy też, że obchodzimy dziś 55. rocznicę otwarcia w Polsce pierwszego sklepu samoobsługowego (w Białymstoku notabene), a także 61. rocznicę ujawnienia tajnej akcji Amerykanów, którzy w celu osłabienia wroga zrzucili u polskiego wybrzeża masowe ilości stonki ziemniaczanej, by ta rozpleniła się na cały kraj :classic_cool:

Gość Fay Boy Slim
nie wysilaj się - do takich rzeczy musi być spontan :classic_cool: ja tam lubię rocznice. jestem sentymentalny :classic_cool: