Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama mulatka

jestem w ciazy z murzynem wszyscy sie na mnie wypieli:((

Polecane posty

Pomozcie mi:(( Zostalam zupelnie sama i nie wiem co mam zrobic. Otoz mam 17 lat i jestem w ciazy z murzynem. Poznalam go w dyskotece, bardzo mnie zauroczyl, nie wiem co sie ze mna stalo ale mu uleglam:((( A teraz jestem w ciazy i wszyscy sie na mnie wypieli, matka wyrzucila mnie z domu, mieszkam katem u kolezanki ale to tylko czasowe rozwiazanie. Nie mam pieniedzy, ja sie boje co ja mam zrobic?????? Pomozcie mi jakos....

To nie jest prowokacja:(( Ja naprawde jestem teraz w ciezkiej sytuacji. Pomozcie mi prosze ludzie.Ja nie chce zostac bezdomna ale wlasna matka nie chce ze mna gadac. To byla tylko chwila ja nie wiem jak to sie stalo a teraz nie mam nic:(( Boze co ja zrobilam jak ja teraz bede zyc? Za co wychowam dziecko?

Gość iksinskio
To temu OBHAMY nie było te 10min,a wszyscy zastanawiali się gdzie był,no i wyszło szydło......

Ale on sie ulotnil, bo to bylo na dyskotece i nie wzial nawet numeru telefonu. Boze co ja zrobie teraz? Jak ja bede zyc, na razie jestem u kumpeli ale tylko niedlugo, ona powiedziala ze mam isc do pracy ale ja mam 17 lat i jestem wciazy jak ja znajde prace? moze ktos z was potrzebuje pracownicy ja jestem bardzo sumienna. pomozcie please....

A znacie jakies adresy? To moze jutro zadzwonie... jejku wy sie smiejecie ale ja naprawde jestem w desperacji. pomozcie mi!!!

Gość edfedgrfgrh
matka nie ma prawa Cię z domu wyrzucić jestes niepełnoletnia idź na policje to będzie Cię musiała przyjąć z powrotem, a ojciec dziecka o alimenty...jakos nie wierze że nie wiesz gdzie go znaleźć

No jak mam go znalesc? To bylo na disco a on potem sie ulotnil:((

Gość przyszla matka mulatka
moja mama jest wciąży Z żulem to czemu mnie wywalilą ?

Gość sory ze sie podszywalem pod ją
ten poist ze mama jest z zulem to nie prawda..podszylem sie wybacz

szkoda że o tym nie pomyślałam, gdy wypinałam się murzynowi

Gość Katarzyna Niezgoda
po pierwsze napisz czy mial duzego- bedziemy mieli naoczny dowod ze murzyni maja wielkie pyty po drugie zglos na policje to jest tzw nigerysjki szwindel:)

Gość Katarzyna Niezgoda
po trzecie najpierw to ty sie wypielas murzynowi to teraz sie wypinaja na ciebie

Gość Katarzyna Niezgoda
po 4te jest jeszcze okno zycia ale nie wiem czy katolicki kosciol czarnego przyjmie popapranca

Cóż, będziesz mieć mulatka :) tylko się cieszyć. To że jesteś suką (nie ma co do tego wątpliwości) nie powinno w żadnym razie wpłynąć na los dziecka, ono nie wybierało rodziców. Znajdziesz pracę i będziesz pomieszkiwać to tu to tam, jakoś się usamodzielnisz. Na miejscu matki też bym cie wywalił z domu. Masakra i porażka dla rodziców, tylko płakać.

Gość splot literek
Bardzo Ci wspolczuje. PRzechodzilem kiedys podobny stres, gdy dziewczyna oznajmila mi ze jest w ciazy. Na 'szczescie' dla mnie wtedy po czasie wyszlo, ze to nie byla prawda (choc do dzis czuje obrzydzenie do samego siebie na mysl o swoim owczesnym tematu). Twoj stres, lek musi byc w chwili obecnej wielokrotnie wiekszy niz ten moj, to przykre :( Z drugiej strony jestes sama sobie winna, ze tak się stało. Musisz teraz poniesc tego konsekwencje, gdyz na swiecie nie ma nic za darmo i za grzechy rowniez sie placi. Proponuje skupic sie wokol katolikow i organizacji katolickich, ale najpierw zaczac od naprawy samego siebie. Zrozumienie czym jest grzech i w jaki sposob obrazamy Boga jest tutaj najwazniejsze. Bog nikogo nie odrzuca - to tylko ludzie odcinaja sie od niego, deptajac Jego wolę i postanowienia.. i zazwyczaj tak to się właśnie kończy. Po drugie, zdac sobie sprawe czym tak naprawde jest zycie, jak wielkim cudownym darem jest i wlasnie Ty wspoluczestniczysz w jego tworzeniu. Milosc do wlasnego dziecka powinna wypelnic Twoje zycie i powinnas sie skoncentrowac na jego dobrym wychowaniu, nawet jezeli "powstal" w cieniu tak wielkiego grzechu...Uszy do gory! Proces przemiany to dlugi i mozolny proces, ale nie wolno ulegac slabosciom. Wiem ze latwo sie pisze zza drugiej strony barierki, no ale... takie sa banalne prawdy rzadzace swiatem. Dobrzy ludzie na pewno Ci pomoga :)

Gość mama afryka
hej ja jestem matka 2 muladkow w ciaze zaszlam jak mialam 18lat wiec nie wiele wiecej od ciebie...rodzina tez sie na mnie wypiela i wyjechalam do anglii najpierw jako opiekunka do dzieci przy okazji swojim sie zajmowalam...mniejsza proponuje tak idz na policje zglosic matkie...jak nie to sa domy samotnych matek gdzie przyjmuja nastolatki poszukaj w interenecie...proponuje tez wrocic na ta impreze moze z nowu sie pojawi i pogadac z nim....pozatym kochana jak urodzisz to przez pierwszych kilka miesiecy nikt nie bedzie wiedzial ze to z murzynem bo mieszane dzieci rodza sie biale dopiero po miesiacach dostaja koloru ...nie wiem czy jestes w szkole ale ja proponuje wlasnie poszukania pracy tutaj jest latwiej i z opieka do dzieci i z zarobkami jak popracujesz nawet 2mies to dostaniesz benefity na dziecko ktore mozesz pobierac nawet jak jestes w polsce ok 1200zl miesiecznie...nie usuwaj ciazy bo bedziesz zalowac...

"polacy rasiści każdy to powie i nikt tu nie lubic czarny człowiek"

Gość zapraszamy do reklamy
a ty mama afryka jak juz masz dzieci odchowane, to wez sie za nauke!! i za slownik (ortograficzny-jezyka polskiego) :O

Gość zapraszamy do reklamy
a ty mama afryka jak juz masz dzieci odchowane, to wez sie za nauke!! i za slownik (ortograficzny-jezyka polskiego) :O

Gość polskadlaidiotow
niestety, wszystkie te posty swiadcza o uposledzeniu naszego spoleczenstwa.Przykre:)))

Gość Zyciowy_doradcaa
Jest branie na kobiety w ciazy. Zostan prostytutka.

Gość MartinDeutschland
dobrze że ciebie wywaliła. Ty jesteś dzi....ka i ja bym od razu usunął ciążę. Bo inaczej naruszyłaś białą rasę. Jeśli będziecie tak postępować, to biała rasa wyginie.

Gość Awares
My biali wyginiemy ale przez własną głupotę. Durne ideologie po to by tylko się bogacić i bogacić. Sami się wywalamy z obiegu marną ilością urodzeń. I niestety Niemcy w tym "postępie" przewodzą, tak jak w innych durnych ideologiach (nazizm, komunizm). Oczywiście największe tradycjonalisty to takie świnie, które karzą mordować bezrobotne nienarodzone dzieci. Jakie to było powiedzenie na nazistów? Swaine? Ja osobiście życzę autorce sukcesów w wychowywaniu dziecka.

Gość gość
bo to nie po bożemu,żeby biała dziewczyna czarnuchowi dawała,fuujjj

Gość Dzyndzel Washington
Tego czarnego bekarta po narodzeniu oddaj do adopcji jakiej czarnej rodzince w afryce , jestes dla mnie piekna polska biala k***a