Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandita

kto jeszcze jest i nie śpi?

Polecane posty

sputnik91 bardzo dobrze, żeby każdy facet miał takie podejście do swojej kobiety :classic_cool: i na dodatek otwarcie mówisz, dziwne że jesteś facetem :P :)

Kocham burze, ale nie w duży mieście, wtedy jest brzydko i nie można na dworze posiedzieć. W górach czasami dreszczyk jednak przebiega. Jestem na tym punkcie odrobinę pieprznięta, w lato potrafię położyć się plackiem na trawie i w ciepłym deszczu gapić w błyskawice:) Ale nie zawsze mogę niestety

kultura jeszcze może pod drzewem? :classic_cool: ja się panicznie boje, może ze względu na to, że kiedyś w mojej miejscowości taka niewinna burza przerodziła się w siejącą zniszczenia wichurę:) kjójik a nie królik :classic_cool: :)

:-) Dzięki... Co do burzy to kiedyś miałem akcję taką że bałem się przez kolejne lata burzy... dopiero w drugiej liceum powoli zacząłem znów się nie bać :D Burze są piękne... Tylko fajnie jest mieć świadomość, że jest się w miejscu gdzie do okoła jest dużo wysokich budynków/wież/kominów i jest się pod dachem ;] KOCHAAAM :D

nie powiem, że są piękne no ale mogę je tolerować, kiedy jestem w bezpiecznym miejscu (czyt. dom) :) jesteś facetem? :D

Dobra ludzie ;-) I Ci dobrzy i Ci źli... Dobrej nocy; kolorowych, realistycznych, pozytywnie erotycznych snów wam życzę... No i co najważniejsze - aby się wyspać... Kurwa Mać... jutro anatomia a ja nic nie umiem ^^

Teraz właśnie muszę wymyślić miejsce do oglądania burz :D Bo na "zwykłym" (ukrytym przed sąsiadami) położono taras :( Łowcą burz bym być mogła :D Pończochy są the best :D

kultura nie dziękuję mam taką zasadę, że nie ryzykuję swoim życiem, ale widzę, że Ciebie to kręci :P babcia mi dzisiaj opowiadała jak wygląda człowiek porażony piorunem haha :D dobrej sp. dasz radę! jakby co to pisz na kafe! :D

To aż trzeba jakieś specjalne miejsce do oglądania burzy, a z okna nie wystarczy?

Widziałam filmik jak faceta w ciągu 30sek 2 razy trafił, niezłe:D Co to za narażanie się? Na razie w czasie burzy po górach nie łażę :P Bo jak grzmotnie i czujesz wibracje to jednak dreszcze są Nad jeziorem też przyjemnie, na brzegu, chciałabym kiedyś zobaczyć jak uderza w wodę. Miejsce niewidoczne dla innych, bo jednak niewiele osób w czasie burzy leży w trawie :P Ale tylko latem, te ciepłe burze, taka zasada:P Mysia🖐️

Gość DR INEZ 73
ja mam 38 a moj partner ma 28 i wszystko jest ok...mysle ze zalezy wiele od dojzalosci , bo sa mezczyzni 40letni z mozgami chlopcow a mlodzi faceci z dojzaloscia normalnego mezczyzny...znam kilka par w takim ukladzie i jakos normalnie funkcjonuje to miedzy nimi, maja dzieci i swietne rodziny..wiec czemu nie ?...wazne aby miec wspolne pasje i zainteresowania i umiec czerpac z zycia ... http://www.voila.pl/443/e3h3a/?1 http://www.voila.pl/283/7m5zq/?1

U mnie byla dzisiaj burza ale nie bylam sama więc nie bylo tak źle :classic_cool: ale przyznaję jak pier... to się ziema zatrzęsła aż :D

swoją drogą chyba drzemie w Tobie jakaś dzikość natury co ? :P teraz sobie myślę, tutaj taka dziara, tu na łące się wykłada i czeka aż ją piorun trzaśnie. Ty już więcej o sobie nie mów:P :D :)

a w Łodzi liiipa, zadnych burz... w tym sezonie byla jedna ale za to konkretna i w dodatku przeszla tuz nade mną, bylo ostrrroo :D