Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoGoSmart

ładne dziewczyny z "brzuszatymi" facetami ?!

Polecane posty

ginger, ok, nie chodzilo o twarz, faktycznie troche pedalska jest. chodzilo mi o klate!

Gość uwaga wklejam ideał
klata pedalska :O zach 👄

Gość ginger zniknij w końcu z kafe
debilko :O

Gość Kamecha dawny Jarek84
ginger21 jest z ciapatym więc sami wiecie :D🖐️

a pocałuj mnie w Arsch pomarańczko... a klaty wole naturalne i owłosione...

Gość ginger zniknij w końcu z kafe
spierdalaj kretynko

Gość Kamecha dawny Jarek84
:D

Gość prawiczek z warszawy
A mi nie rosną włosy na klacie a mam 28 lat.

Gość Zuzanna Ameliiia
Ile ma lat autor tematu ?

Gość właśnie ile masz lat chłopie
.

Gość fttttttttty!
zuzanno amelio a ile ty masz lat?:)

Gość Zuzanna85
Ja jestem w związku z takim chłopakiem, co prawda dba o siebie ale no nie powiedzielibyście, że jest przystojny. Jednak co z tego, skoro go po prostu kocham, ma świetny charakter, jest czuły, opiekuńczy, szarmancki, czuje się z nim bezpiecznie. A jeśli chodzi o łóżko to daję radę, to, że ktoś ma brzuszek nie znaczy, że od razu będzie w seksie beznadziejny.

Gość niedoswiadczona 20-stka
Ja na przykład uwielbiam mojego brzuchatego mężczyznę i lubie ten jego trzydniowy zarost. I naprawdę nie rozumiem jak można być z facetem który jest szczupły jak zapałka ... facet powinien mieć trochę ciała :) (oczywiście bez przesady) a i mój facet nie ma brzuszka od piwska :D

Gość Zuzanna Ameliiia ma 45 lat
i jest sama

Gość GoGoSmart = Egoist
:classic_cool:

Gość 24latka z krakowa
to moze i ja sie wypowiem. jestem od 2 lat z takim wlasnie misiem. ma nieco brzuszka jest dobrze zbudowany, ma szerokie ramiona i ogolnie taki typ urody misiowaty. wczesniej zwykle spotykałam sie z kolesiami, za ktorymi szalały laski - wysoki, przystojny brunet, albo blondyn piłkarz. ale z doswiadczenia wiem, ze uroda to nie wszystko. co z tego ze byli ladni jak nie potrafili dochowac wiernosci? albo mieli postawe roszczeniową? oni byli dla mnie tylko ładna wizytowka na wyjscia, bo ludzie zwracali uwage 'ooo jakiego ma fajnego faceta". ale poza tym juz tak super nie było. w moim misiu z brzuszkiem doceniam jego charakter - jest inteligentny, dobry dla mnie, troszczy sie i dba o mnie. rozmawiamy o wszystkim, na kazdy temat ma cos do powiedzenia. w łozku jest nam dobrze:) na jego sprzet tez nie narzekam i nie przygniata mnie brzuchem:D jest miedzy nami roznica 40kg:D

Gość to jest facet z kafe z nickiem
faith hope glory :O

Gość aaaaaaad
fajny facet :O

Gość ciekawe jak gogo wygląda
buahahahahaaa

Gość GóGoSmart
Jak ten z linku.

Gość moja 3tyg, temu z dnia na dzie
wychoadza za maz za rownolatka, a po 5-7latach malzenstwa panom rosna brzuszki i tyle:(

Gość df3332
Też tego nie rozumiem, mam 190cm jestem świetnie zbudowany i do tego przystojny zabójczo podobno a trafiam na same otyłe kobiety :) Na ulicy często widzę śliczne dziewczyny z obleśnymi facetami i dziwię się jak to jest że ja takiej nie mam a Oni tak :D

Gość tralalalalallalala
nie wiem czy jestem ladna, nigdy sama siebie cenic nie umialam, ale mam np kolezanke co jest bardzo ladna i zgrabna i obie po prostu takich lubimy! zawsze podobali mi sie faceci typu misio i uwielbiam klasc glowe na brzucholu mojego faceta!

Gość Wlasnieotymmyslalam
Witajcie! Ja Wlasnie chciałam założyć podobny topic :-) poznałam świetnego chłopaka, jesteśmy przyjaciółmi choć to dziwne, bo wiem ze on mnie lubi bardziej. Ja byłabym w stanie sie w nim zakochac, jednak wygląd mi przeszkadza. Wiem ze niby wygląd nieważny, nie jestem osoba pusta, jednak nie moge sie przemoc nawet myśleć o byciu z nim w intymnej sytuacji. Wiem ze byłby świetnym mężem i ojcem, z charakteru jest moim prawie wymarzonym. Ja waze 53 kg, a on jakieś 115. Ogólnie ma bicie b. Ładna, jednak brzuch rozmiarów kobiety w ciąży. Moze tracę coś wspaniałego i przykro mi ze nie moge sie przemoc. Zazdroszczę tu dziewczynom, które pisały ze pokochali swoich misiow, szczegolnie dziewczynie co ona i mąż maja prawie takie same parametry jak ja i moj przyjaciel:-) mam jeszcze pytanie: czy na początku rowniez mialyscie takie myśli ze nie zaakceptujecie tej ruszy i to sie zmieniło?

Gość Wlasnieotymmyslalam
Przepraszam za literowki, pisałam ze ma buzie bardzo ladna

Gość niemogesieprzemoc
Niby się mówi charakter najważniejszy ;) ale jak przyjdzie co do czego nie każda potrafi się przemóc i uprawiać seks z kimś zupełnie niepociągającym. Od czego zależy że jedne umieją to zrobić a inne choćby facet miał najlepszy charakter pod słońcem, a był nieatrakcyjny, one nie mogą się przemóc i sypiać z kimś takim .

Gość wyślij wypowiedź.
" GoGoSmart milosc do oślizłego tłustego cielska??? 23:18 [zgłoś do usunięcia] Pawel93. GoGoSmart ==> Robia to dlatego ze w Polsce jest MALY wybor i jest WIECEJ KOBIET niz facetow , wiec biora co popadnie ,zeby tylko nie byc sama ;[ Sam widze codziennie takie pary '''z braku laku ''''. "

Gość fdsfsfd
ja mam 178,moj maz 168cm....ja szczupla,on "brzuszaty";) ja o siebie dbam na wiele sposobow-on uzywa tylko antyperspirantu i zelu do wlosow. kiedy chodzilismy ze soba,a bylo to juz 15 lat temu slyszalam od znajomych teksty typu:"zobacz w lustro,przeciez on do Ciebie nie pasuje". a jednak jestesmy malzenstwem...szczesliwym...maz to cieply,zaradny mezczyzna,zawsze moge na niego liczyc i wiem,ze rodzina jest dla niego NAJ. a!i wiecie co?:)15 lat temu spodobaly mi sie u niego jego ...przedramiona:):):)byly takie..podniecajace;).taki maly szczegolik:)reszte pokochalam pozniej,ale ta czesc jego ciala do dzis na mnie dziala;).to tak odnosnie tego,jak mozna z brzuchatym uprawiac sex:)))))) po prostu-nie kazdy facet jest meski:)tak jak nie kazda kobieta jest...kobieca;)