Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zareczony od pol roku

Moja narzeczona jest nienormalna!!!!!!!!

Polecane posty

Miala dzisiaj pretensje o to ze moja matka sierote z siebie niby robi...bo dzwonila ze nie ma parasola ani swetra a jest w pracy i zaczelo padac i zimno jest. Powiedzialem ze pojedziemy po nia,a ona ze nie, ze matka dupe zawraca a daleko do przystanku i z przystanku dodomu nie ma, ze na przystanek idzie 5 minut,jedzie 5 minut i do domu idzie tez 5 minut...czy ona jest normalna??jakbyona byla w takiej sytuacji to tez by chciala pewnie zeby po nia przyjechac;/ a do mojej matki ma problem...chyba bede musial sie zastanowic nad nia?co myslicie?

Mamisynek :D:D:D:D:D:D:D Co mamy myśleć ty bronisz mamy a ona może się z nią pokłóciła czy coś nie wiem tego może wolisz mamę od niej jak chcesz się zastanawiać nad narzeczoną bo nie lubi twojej mamy to jesteś mamisynek i tyle

na pewno chcialabys zeby najblizsza ci osoba mowilaa o twojej matce jak o szmacie...bo ona tak jechala po niej ze mi sie sluchac nie chcialo,ze wiedzac ze sie idzie do pracy i tak sie zabiera parasol...a wracajac przed 22 i tak cos dlugiego na siebie sie bierze...i takie tam...

Gość ONa.ca
Hey.moim zdaniem dziewczyna sir zachowala jak chamidlo.uwazam ze cokolwiek by twoja mama nie zrobila to ona nue ma prawa tak sie wypowiadac Bo to twoja mama ktora cie wychowala.pamietaj ze mama byla jest I bedzie przy tobie bezwzgledu na wszystko a reszta to dzis jest a jutro jej nie ma .zastanow die poobswrwuj ja,Bo lepiej byc samemu biz sie meczyc w zwiazku.

Gość co za lafirynda
Mame masz tylko jedna a takich lafirynd co nie maja szacunku dla innych mozesz miec 10.Trzeba bylo panne na kopach wywalic z samochodu i niech idzie w ulewie 10 minut ksiezniczka zasrana.

Gość oczywiscie, jak rozumiem,
popedziles szybciutko, zeby mamusie zawiezc do domu?

Gość matke masz tylko jedna
a Twoja cizia wykazala zupelny brak szacunku dla niej...

Podobno faceta poznaje się po tym jak traktuje swoją matkę. Jeśli ma do niej szacunek, z szacunkiem będzie traktował swoją kobietę. U mnie to się sprawdziło :) w tym stanie rzeczy bardzo dobrze o Tobie świadczy fakt, że szanujesz swoja mamę.

Gość nototerazja
"Podobno faceta poznaje się po tym jak traktuje swoją matkę. Jeśli ma do niej szacunek, z szacunkiem będzie traktował swoją kobietę." W moim otoczeniu sie to nie sprawdziło, bywa różnie. Skąd wiecie, czy owa mamusia nie jest osobą narzucającą się?! Moze takich sytuacji, kiedy prosi o coś syna jest milionszejset i co wtedy? Wtedy to i ja traciłabym cierpliwość (takie sytuacje własnie miałam). Tyle, ze nigdy przy mężu nie mówiłam brzydko na jego mame - to jego mama i jaka by nie była szacunek musi być. Porozmawiałam sobie z teściową, ze i owszem na pomoc może liczyć ale niech nie przesadza bo po prostu nakłada obowiązków i tak zapracowanemu już swojemu synowi. Skończyło się, a i mąż uznał, ze czasem mama może poradzić sobie sama.

Ale mówcie co chcecie... facetowi ciężko jest przeciąć pępowinę z mamusią. Jak sobie przypomnę ile nam moja teściowa planów popsuła bo z byle popierdółką dzwoniła, że trzeba przyjechać i zrobić, to czy to. A podkreślę, że kobieta młoda. Wtedy jeszcze przed 50. Mąż i drugi syn w domu. Wszystko trzeba było odwoływać. I nie było "masz czas?" tylko "masz przyjechać". I mąż jeździł za każdym razem. I też się pewnego dnia zbuntowałam. Powiedziałam Mu, że ma zonę, ma córkę i niech się nami zajmie a tam ma kto robić.

Gość Natsuki
milionszejset :O

jezeli zabolalo cie to co ona mowila o twojej mamie to powiedz jej to, ale ty tez nie powinnienes byc na kazde zawolanie mamusi, masz juz swoje zycie i swoje sprawy, a od deszczu jeszcze nikt sie nie rozpuscil od deszczu sa tez taxowki

gdybysmy byli moim samochodem to uwierzcie ze bym ja wyrzucil ale od tygodnia mam pozyczony od niej i nie moglemtego zrobic...

bo prawie zawsze tak jest...wszystko co zwiazane z moja mama jest zle...zawsze znajdzie taki pomysl ze niby mama moze to sobie inaczej zalatwic...

Gość a ja uwazammm zeee
matka nie musiala takiej biednej z siebie robic..skoro jeszcze pracuje tzn ze nie jest stara a i do domu daleko nie miala...tak jak ktos napisal od deszczu jeszcze nikt sie nie rozpuscil...

Gość powiem tak......
Chcesz zakładać rodzinę to nie możesz być na każde zawołanie mamusi, szczególnie jak dzwoni z jakąś pierdołą albo codziennie czegoś oczekuje. Zaręczyłeś się to dbaj o swoją narzeczoną, ale i pamiętaj, ze masz matkę. Musisz znaleźć po prostu złoty środek :)

Gość 6vgbnm+96532568
jestes mamisynek z jednej strony sie nie dziwie twojej pannie mnie by tez to wkurzalo ale z drugiej to twoja matka , poza tym jak by byla madrzejsz TO WIDZI JKA JESTE TERAZ POGODA CALY CZAS ZMIENNA TO BY WZIELA PARASOL DO TOREBKI -TONIE NIE WAZY. jezeli to byla jednorazowa sytuacja to ok ale jak sie powtarza i ty zawsze do mamy lecisz to ja bym z toba zerwala na mniejscu tej panny

Gość Ted123fdsa
kurwa chłopie, też nie miałeś gdzie z tym przyjść :DD

Gość moze i twoja narzeczona
brzydko sie zachowala tak mowiac....ale poniekad miala troche racji....nie musi do synusia dzwonic bo ona sweterka zapomniala albo parasola...miala racje z tym ze skoro sie wraca pozno to przynajmniej sie bierze dlugi rekaw....a madra kboieta to i parasol przy sobie nosi....ale widac matka jednak musiala ta sierote z siebie zrobic i dzwonic do ciebie...

Gość dobrze zrobiłeś
autorze, że pojechałeś po tą biedną mamę. Ja bym nie miała nic przeciwko, żeby mój chłopak tak zrobiła. Przecież to jest matka a nie obca osoba :O Ludzie przestańcie go wyzywać od maminsynków. To jest po prostu normalny porządny facet. A ta narzeczona jakaś dziwna jest. Chyba ma dziewczyna niskie poczucie wartości :P

i znów sytuacja opisana przez 1 stronę, może matka ciągle go o coś męczy, nie wiemy jak jest dokładnie między nimi, nie wierzę że bez powodu takby mówiła o Twojej mamie

"ze pojechales po biedna mame" bo jebne... rzeczywiscie mamusia biedna i rozpuscilaby sie:D

Gość Ja pierdoleole
ludzie ale wy problemy macie...

Gość aj tam aj tam olaboga
a moze to byla jednorazowa sytuacja i co wtedy???

moze taka sytuacja i byla pojedyncza...ale pewnie dupe truje z innymi sytuacjami:D znam takie mamusie....a rzeczywiscie ta kobieta daleko do domu nie miala zeby synka fatygowac o 22...mysle ze o tej godzinie on mial inne rzeczy do robienia ze swoja narzeczona...

Gość podnosiciel tematow
przysluge robie:)