Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokerrka

Czemu faceci ciagle mowia,ze chca miec wymarzona kobiete

Polecane posty

Gość jokerrka

madra, zabawna, usmiechnieta, piekna opiekuncza i wierna oraz oczywiscie dobra w lozku, a jak juz na taka trafia to nie szanuja jej zupelnie jakby im sie znudzila. Nie doceniaja tego co maja. Tak bardzo chc ieli, trafila sie i pozniej co, nagle znudzila tak

Gość jokerrka
Cream, a dlaczego? Dlaczego wedlug Ciebie oni o takiej marza a nagle przestaja sie starac i ba! czasami nawet w klotniach zaczynaja je wyzywac

Gość dsdsdds
Faceci nie maja wymogow kobiety dobrej w lozku. Zawsze kobieta moze sie taka stac, to kboiety maja wymog faceta ogiera a slabymi w lozku juz nie mowiac o prawiczkach to gardza.

Kobieto, a moze nie Oni sie nudza i nie szanują, tylko coś co czasem wygląda na "ideał" jest zwyczajnie nic nie warte?? a moze to nie brak szacunku, tylko inny sposób bycia? faceci to nie podłe hieny, patrzace was zniszczyc! ale współczuje doswiadczen.

a dlatego, ze czasami kobieta jest w stanie chyba wszysto zrobic dla faceta. Cierpiec katusze, zeby byc piękna, spelniac jego zachcianki seksualne mimo, ze jej nie odpowiadają, a facet, kiedy wyczuje, ze kobieta zrobi dla niego wszystko przestaje ją szanowac, bo wiadomo, ze kusi najbardziej to, co niedostępne, zakazane. Mężczyźni to łowcy, lubią zdobywać, a nie szanują tego, co przyjdzie łatwo.

sory, ale sa laski, z którymi w łózku nic nie zrobisz, bo mają kompletnie zamknieta psychike i gotowe są realizowac tylko jeden schemat "tata na mame, pod ciemku pod kołdra" ale na szczescie wiekszosc daje sie oswoic.

Ej, nie popadajmy w paranoje...jak laske ciezko zdobyc to nie znaczy, ze ja szanuje,bo moze na to nie zasługiwac-tu chodzi o charakter obu stron, a nie niedostepnosc...i w takim mysleniu nie było by szanujacych sie małezenstw, a jest wiele.

Faceci nie maja wymogow kobiety dobrej w lozku. " bredzisz to jeden z ważniejszych elementów dobrego i udanego związku Każdy facet szuka kobiety "dobrej" w łóżku Po ciemku i po omacku to my możemy zejśc do piwnicy a nie uprawiac sex :P

Gość bo zwykle tak się myśli
a poznaje się kogoś innego i potem się rozchodzi. Do tego większosć co myśli o sobie, że są: madra, zabawna, usmiechnieta, piekna opiekuncza i wierna oraz oczywiscie dobra w lozku... to wcale takie nie są :P to tak jak laski podniecające się, że facet szuka WARTOŚCIOWEJ i wszystkie piszą bo mają się za wartościowe :classic_cool:

a jak juz na taka trafia to nie szanuja jej zupelnie jakby im sie znudzila" obstawiam że piszesz to z własnego doświadczenia Zapewniam cię że jesli facet spotka kobietę tą "wymarzoną" to daje ci słowo że o taką kobietę dba

i nosi ją na rękach a po za tym skąd wiesz, że byłaś idealem dla tego, który Cię kopnął?

Gość kirek12345
ja wczoraj dałem psu obiad bo guła zaczeła mnie wqrwiac :)

Gość dsdsdds
@Regres Chodzi o to ze jak facet szuka kboiety to nie musi ona byc od razu dobra w lozku, wystarczy ze bedzie sie chciala uczyc! Kobieta moze byc zupelnie zielona, niech tylko chce sie uczyc to wtedy sie ja nauczy i po pewnym czasie seks bedzie spoko.

sory, ale podobaja ci sie buty na pólce, zachwycasz sie mierzysz, wydają sie byc idealne, a troche je ponosic, jeden deszcz i wał...okazuje sie ze nie sa takie fajne za jakie je miałes, wyrzucasz, bo juz nie dasz rady. I tak samo jest ze zwiazkami, znajdujesz, sprawdzasz i jesli pasuje jak ulał to bierze, kochasz i szanujesz. Tragiczne tylko, ze dla was faceci nie szanuja kobiet, wykorzystuje je i wogóle sa okropni, nastomiast kazda z was jest zajefajna, idealna, tylko te swinie myslace wyłacznie o przeleceniu was tego nie doceniaja. Zastanówcie sie, bo moze wina jest was. Kobiete swiadoma swej wartosci i co wazne faktycznie ja posiadajaco sie szanuje i kocha.

Gość rolerrolowany.
a waszym zdaniem kobieta z takimi cechami jakie wypisala autorka nie jest idealem?

Istota o nicku z literek ds, dobrze ci mówi, chodzi o to jakie masz podejscie do seksu, nie to co potrafisz, ale to czego gotowa jestes próbowac, bawic sie, sprawdzac...nawet jak jestes dziewica, to spokojnie wszytskiego sie nauczysz, jesli seks w twoim mozgu nie jawi sie jako panszczyzna w stylu naszych prababek

wypisac przymiotników i rzeczownikow to i jak moge, jest problem w tym, ze podejrzewac u siebie ceche to jedno, a faktycznie ją realizowac temu kto jej potrzebuje to co innego. no i wszystko jest kwestia gustu, dloa jednego cicha, spokojna, religijna to ideał, a dla drugiego nudne przeklenstwo.

Chodzi o to ze jak facet szuka kboiety to nie musi ona byc od razu dobra w lozku, wystarczy ze bedzie sie chciala uczyc!" To prawda ale szczerze powiedziawszy mało kiedy sie to zdarza gdyz zakorzenione rady ciotek,babć i mamy takiej kobiety w temacie że seks tylko po ciemku i pod kołdrą tak głeboko tkwią w głowach niektórych panien ze ciezko to czasami wykorzenić ...czasami jest to niemozliwe

ale to juz wiesz, po pierwszym seksie, a czasem nawet rozmowie, jeszcze raz i do znudzenia, to jaki jestes w łózku nie zalezy tylko od tego jak gibkie masz ciało i jak wymysle pozycje lubisz, ale jak otwarty masz umysł...niestety dopasowane partnerów i pod względem rozmiaru jak i temaperamentu tez jest wazne.

Gość sdsdsd
Wg seksulogow praktycznie nie ma takiego czegos jak niedopasowanie seksualne, oczywiscie poza skrajnymi przypadkami jak np gdy facet ma mikrpenisa

Wg seksulogow praktycznie nie ma takiego czegos jak niedopasowanie seksualne tak, bo dzieki temu maja kolejke klientow :D przeciez kazdego mozna dopasowac terapią! :D

Gość :)))))))))))))))))))))))))))))
Jak to nie ma czegoś takiego jak seksualne niedopasowanie??? A jak ona chce 5 razy w tygodniu a on tylko 2 razy to co jest??:) i odwrotnie, jak facetowi się chce, a kobiecie rzadziej to co??

Gość sdsdsd
"tak, bo dzieki temu maja kolejke klientow przeciez kazdego mozna dopasowac terapią! " Jesli moga dopasowac to znaczy ze nie ma dopasowania, bo wszystkich mozna dopasowac.

Gość Nie kazdy facet jest taki
To generalizacja. Nie szukam kobiety idealnej, bo wiem, że takiej nie ma. Szukam kogoś kogo pokocham, ale jeszcze nie znalazłem, nie wiem czy znajdę. Wiem za to, że sam nie jestem ideałem i mam wiele wad, mam też zalety. Wśród tej masy kobiet może trafi się ta, która okaże się idealna DLA MNIE, a ja dla niej. Tego nie wiem, ale może kiedyś się dowiem. Tego życzę sobie, a wam życze znalezienia kogoś kto dla was będzie ważny. Czy znajdziecie ? Nie wiem i wy też nie wiecie, ale musimy być dobrej myśli i działać w tym kierunku. Pozdrawiam.

Piekna wypowiedź, dzieki Ci bardzo, bo zaczęlismy odchodzic od tematu...i znowu najmadrzejsze rzeczy na kobiecym forum należa do faceta...tam trzymac. Ja mam taka wyjatkową osobe, która ma mase wad i zalety, wiekszosc jej cech postrzegam subiektywnie, ale kocham, bo pasuje do mnie ;) Tobie tez zycze duuuzo szczescia.

Gość sdsdsd
czizas To nie byla ironia. Zapoznaj sie z definicja slowa ironia.

Gość Nie kazdy facet jest taki
I Tobie życzę dużo szczęścia :). Co do ludzi to nie postrzegamy ich obiektywnie. Zawsze postrzegamy pewien ich obraz subiektywny. Analizujemy. Taka sytuacja, wraca facet wieczorem po pracy do domu, żona się do niego uśmiecha i pyta "jat tam się czujesz?", niby normalne pytanie, ale ma wiele możliwych interpretacji w jego umyśle. Gość może pomyśleć "kocha, to pyta, zaraz się do niej przytule". ale może też pomyśleć "przecież cholerna jędza widzi, że przepracowałem cały dzień, złośliwe babsko znowu chce się na mnie wyżyć !" Która interpretacja jest prawdziwa ? A skąd ja mam to wiedzieć :) ?