Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokerrka

Czemu faceci ciagle mowia,ze chca miec wymarzona kobiete

Polecane posty

nigdy nie bedziesz wiedziec...wyczujesz-w spojrzeniu, brzmieniu głosu, po tym jaka jest...jaki Ty dla niej...po babie zawsze widac.

Gość Nie kazdy facet jest taki
Nigdy niczego nie wiesz na pewno, tak działa ludzki umysł, że każde zachowanie interpretuje, do czego zmierzam ? Może okazać się, że będziemy widzieć ideał tam gdzie go nie ma. Możemy wmówić sobie, że ktoś jest idealny. A potem często jest płacz. Właśnie dlatego nie ma sensu na siłe ideału szukać, bo wtedy kiedy czegoś szukamy i nie możemy znaleźć zaczynamy szukać desperacko, co może skończyć się źle.

aha, znowu fajne zdanie ;) ale ja jestem zdania, ze trzeba próbowac, bo tylko na podstawie doswiadczen z ludzmi dowiesz sie jakie cechu u partnerki ci odpowiadaja, poznasz mase dziewczyn zanim sie dowiesz jaka ma byc ta wyjatkowa, a jak ja spotkasz to odkryjesz ze jest wspaniałą, ale to nie ideał, gotowy bedziesz przymknac oko na pewne wady...to jest chyba miłośc i tolerancja ( grr zaczynam pisac jak baba)

Ty chyba nie miałas doczynienia z facetami tylko samsami, którzy myslą ch***em, a nie mózgiem, któy wyżarły sterydy. wspólczuje, ale nie wszyscy sa tacy, nie wyzywaj sie!

Hahaha, ja tam się nie zastanawiam, jak powinien pisać facet, a jak baba :) jestem po prostu sobą i piszę tak jak mi odpowiada. Jeszcze dziewczyny nie mialem, ale szukam :)

ile masz lat? bo sadze, ze jestes rozsadny i uczuciowy a to rokuje troche rozczarowan na poczatku, ale potem znajdziesz cos ospowiedniego, tak jak ja mam teraz.

Gość jolan
Tak sobie czytam i zastanawiam się ........ że my kobiety też mamy wymarzonych mężczyzn. A czy ich doceniamy? Czasem niestety pozostawiamy to innym :( Najważniejsze to umieć znaleźć wspólny język i pokochać tak samo zalety jak i wady..... bo chyba nie ma ideałów ;)

Ja mam 22 także nie za wiele :) Rozczarowania pewnie będą, zawsze kiedy coś próbujesz robić to możesz porażke ponieść. Kiedy się uczymy chodzić to się przewracamy, nie raz nie dwa :)

wspaniałe podejsc...zycze powodzenia, bo zdarzaja sie fajne kobiety ;) ale próbuj, szukaj, a znjadziesz. trzymam kciuki, chetnie słuze rada.

Dziękuje Ci bardzo :) niestety muszę już iść, bo wzywają mnie moje obowiązki :). Wszystkiego dobrego :)

Gość aleksija2
Hej chlopaki a ja mam pytanie do was. Otoz czy bardzo mlody chlopak, ktory zaczal swoj pierwszy powazny zwiazek w wieku 19lat mzoe ten zwiazek ciagnac do konca? Czy taki zwiazek ma szanse przetrwac, kiedy partnerzy sa dla siebie pierwszymi a zwiazek zaczal sie w wieku 19lat?

to nie jest kwestia wieku, ani który to zwiazek, piewrwszy czy dziesiaty, niektórzy szukaja baaardzo długo, a inni trafiają od razu i pierwszy powazny zwiazek okazuje sie tym wyjatkowym, wszystko zalezy jak do siebie podejdziecie i jak sie zachowacie. powodzenia

Gość aleksija2
Dziekuje Farbans :)

Gość jolan
nasz związek trwa 17 lat