Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Luccca

Gdzie naprawiacie samochody?

Polecane posty

Gość gość
auto serwis wadowicka z krk.10 lat temu polecil mi znajomy,sprawdzilem i juz zostalem. teraz ja wszystkim polecam

Gość gość
Ostatnio miałem problem z elektroniką w moim samochodzie. Udałem się do www.sanecznik.eu i polecam ich wam. Specjalizują się w elektronice i diagnostyce samochodowej. Nowe samochody naszpikowane są elektroniką, więc warto mieć tego typu warsztat pod ręką.

Gość gość
W Toruniu jest bardzo dobry warsztat http://celmer.torun.pl - polecam ich usługi. Jeżdżę do nich i nigdy nie miałam problemu z dogadaniem, a nie jestem typem technicznym :) Świetni i przyjemni fachowcy!

Gość gość
Odkąd mieszkamy w Krakowie jeździmy tylko do auto serwisu wadowicka, robimy u nich wszystkie naprawy i przeglądy w tym rejestracyjny, 100% profesjonalizmu, dobre ceny, mąż znalazł ich w necie i od pierwszej wizycie urzekli nas swoją fachowością i podejściem do klienta, warto ich sprawdzić

Gość gość
Polecam serwis Autordeuta w Warszawie, dla mnie to własnie jeden z lepszych serwisów i nie szukam żadnego innego dla siebie.

Gość gość
Co do naprawy silnika to w Krakowie tylko do Auto Szlif http://auto-szlif.krakow.pl/ są w tym najlepsi. Robotę wykonali fachowo, w terminie i nie policzyli sobie za to miliona złotówek.

Gość gość
Ja kupiłam kilka miesięcy temu wymarzone BMW, długo szukałam dobrego miejsca. Obecnie serwisuję auto w partnerskim serwisie MService http://serwisbmw.net i jestem bardzo zadowolona. Jest sporo taniej niż w ASO, a poziom usług naprawdę wysoki. Mają np. wyposażenie zgodne z wymogami BMW a naprawy są w bazie BMW AG, więc mam dostęp do historii napraw zawsze i wszędzie.

Gość gość
Czy podczas naprawy usterki samochodu w warsztacie jestescie obecni czy nie ?

Gość gość
Szkoda że kobiety wszystko wiedzące i żyjące w dzisiejszych czasach muszą liczyć na mężczyzn

Gość gość
Zależy też z czym dokładnie mam problem. Kilka miesięcy temu miałem regenerowaną głowicę w szlifierni www.automotoszlif.pl.

Gość manieczka3656
Ja sama to sie na takich rzeczach nie znam ale mój ślubny jest złotą rączką i przy samochodzie umie trochę zrobić, klocki delphi ostatnio sam zakładał. Nic nie piszczy, a koszt wymiany w warsztacie został nam w kieszeni

Gość ewelinkaew
Ja naprawiam w C&S Auto-Serwis i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo mam 10% zniżki na wszystkie usługi dzięki karcie Biznes benefit.

Gość Damian432
Ja nie tak dawno kupiłem sobie 2 letnią Honda Civic, dlatego mieszkając w Warszawie serwisuje ją w HondaPlaza. Mają obsługę na naprawde wysokim poziomie, do tego dbaja o zachowanie terminów realizacji i jak do tej pory nie zdażyło mi się abym musiał wracać do nich z tą samą usterkę po krótkim czasie od napraw.

Gość gość
w krakowie w auto serwisie wadowicka, wyżej kilka osób już o nich pisało, profesjonalizm z najwyższej półki, konkurencyjne ceny.

Gość gość
Turbo-tech.eu Giewont w Łodzi to miejsce gdzie mają naprawdę nowoczesny park maszynowy i z regeneracją turbiny w mojej alfie uwinęli się ekspresowo!

Gość automaniaczkaa
U mnie naprawą auta zajmuje się mąż, ale ostatnio udaliśmy się do Instal-Gaz w Lesznie, założyli nam instalację gazową szybko, sprawnie i profesjonalnie, polecam

Gość gość
Kiedyś jeździłam do małego warsztatu przy domu (nie chcę wymieniać nazwy, było minęło) ale pan niestety raz mnie oszukał i mocno się zraziłam. Potem trafiłam tutaj: http://www.fastserv.pl i tak już zostało :)

Gość gość
Auto Serwis Wadowicka z krakowa. Świetna obsługa klimatyzacji ( i nie tylko!). Promocje na nią jedne z lepszych w krk. Fachowo, sprawnie i niedrogo.

Gość gość
Nie znam się dobrze na samochodach, może dlatego, że nigdy się tym nie interesowałam, więc gdy coś w samochodzie się psuje, a ja nie wiem co to może być, to szukam odpowiedzi na http://www.auto-poradnik.pl/auto-szyby-gniezno/ i jeszcze nigdy się nie pomyliło

Gość gość
Korzystam z usług www.autoakcesserwis.pl i jestem bardzo zadowolona. Przeglądy, drobne i większe naprawy. Uczciwi i rzetelni, nie naciągają na dodatkowe koszty. Wszystko w terminie, dobrze, fachowo zrobione i w dobrej cenie.

Gość malyjakdiabli
Jeśli mowa o autach z zaawansowaną elektroniką czyli po 1996r to polecam SAW Nakielska 4 w Warszawie na Woli. Oprócz diagnostyki komputerowej, badania diagnostycznego i kasowania błędów chłopaki mają pojęcie i zamiast bez sensu kasować błędy i kasować klienta na hajs drukują błędy, pokazują kody błędów, opowiadają co należałoby sprawdzić i naprawiają. W moim peugeocie 307 miałem problemy z ładowaniem, odpalając auto ładowanie było po 20-25 minutach nie było. Wyłapali to po 15-20minutach szperania w elektryce. W poprzednim warsztacie powiedzieli ze akumulator jest do wymiany. Wymieniony a po godzinie auto stanęło na redutowej i tyle. Polecił znajomy. Polecam i Ja. www.serwisautwarszawa.pl

Gość gość
Rozrząd wymieniali mi już jakiś czas temu na Mokotowie, warsztat jest na Racławickiej dokłądnie (tu są pełne namiary – wacar.pl). Wszystko chodzi bez zakłóceń i nawet dużo nie podliczyli jak za wymianę rozrządu. Z resztą dobrze że to wymieniłem w sumie prewencyjnie ale wolałem jednak dmuchać na zimne, bo jak rozrząd padnie to cały silnik może być już skasowany.

Gość FilipCz
Jeżeli jednak zależy Ci przede wszystkim na serwis ASO to w Warszawie mając Hondę zdecydowanie mogę polecić HondaPlaza. Serwisuję swoją Jazz od ponad 2 lat. Bardzo miła obsługa, warsztat świetnie wyposażony z mechanikami o ogromnym doświadczeniu w zawodzie. Szybko diagnozują problem, mówią jakie części trzeba zamówić i ile to będzie kosztowało. Auto do odebrania zawsze jest w terminie, także nie mam im nic do zarzucenia :)

Gość gość
Od niedawna mieszkam w Krakowie, wiec robiłem mały research zanim zdecydowałem się na auto serwis wadowicka i muszę przyznać, że zarówno w sieci jak i w realu wypadają bardzo dobrze. Byłem u nich już dwa razy, a niedługo podjadę trzeci na przegląd do dowodu. Polecam!

Gość gość
Polecam http://www.gastal.wroclaw.pl/ firma ta prowadzi serwis systemów klimatyzacji samochodowej we Wrocławiu. Podrzucam link, może komuś się przyda.

Gość gość
Jeśli ktoś z krakowa lub okolic, to podłączam się pod to wszytsko co pisali już o auto serwisie wadowicka (www.twojmechanik.com). Profesjonalnie, z dbałością o szczegóły, niedrogo. Poza tym zawsze można liczyć na fajne wskazówki. Polecam ich jak najbardziej

Gość Jackon
Ja swojego Craftera ostawiam na serwisy do aso VW. A korzystam z ich usług już od dobrych kilku lat (również po gwarancji) bo dzięki temu mam z ich strony pewność co do realizacji i dużo lepsze ceny na części i za pracę mechaników.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować