Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laalalal

wyrzucilam faceta z domu

Polecane posty

Gość laalalal

czy dobrze zrobilam? nie wiem

Gość no i dobra co ci ma taki
mebel zawadzać !Tylko kurzem porasta :O

Gość laalalal
szkoda mi tylko coreczki, bo widac bylo, ze ja kocha... mala ma miesiac...

Gość OneTwo
Głupia jesteś. Powodem oczywiście nie jest samo wyrzucenie faceta ale to, że w ogóle sobie takiego wybrałaś.

Gość .,.,....
a czemu go wyrzucilas?

Gość laalalal
za caloksztalt... ciagle tylko zuzel, mecze, solarium, silownia; ja i moje potrzeby na ostatnim miejscu; wszystko o co prosil musialo byc dla niego zrobione natychmiast; on byl najwazniejszy, jego sprawy, jego problemy, jego zycie; ciagle tylko on, on i on; na dodatek mnie ponizal i wyzywal; nie powiem, bo w domu pomagal-sprzatal, gotowal, kapal mala ale to chyba nie wszystko jesli chodzi o zwiazek, jest jeszcze cos takiego jak szacunek i zaufanie, ktorego nota bene od dawna do niego nie mialam (zaufania oczywiscie); ze jestem glupia wiem; zaluje, ze tak pozno to zauwazylam

Gość no to siup..
i zostalas samotna mama..gratuluje:-)

Gość laalalal
czasem chyba lepiej byc samotna niz byc z kims tylko dlatego by nie byc samemu

Gość no i dobrze zrobilas
to sie nazywa odwaga i branie zycia w swoje rece a nie cackanie sie, plakanie w poduszke, frustracja i biadolenie jaka to jestem nieszczesliwa. Bedzie dobrze:)

solarium? no proszę Cię Ty potrzebujesz faceta z krwi i kości .. poza tym ma Cie wspierać i masz czuc sie przy nim bezpieczna!! poniżanie - źle mi sie kojarzy, ja też kiedyś tak mialam i po 7 latach z niego zrezygnowalam... oczywiście nie żałuje!

Gość laalalal
moze i bedzie dobrze ale cholernie sie boje...

Gość laalalal
bezpieczenstwo? juz nie pamietam co to

nie boj sie :) czego tu sie bac kobieto? :) ja wychowuje sama dwoje dzieci i niewyobrazam sobie juz paletajacego mi sie patalacha pod nogami, wiecznie narzekajacego, ktoremu sie dupy z fotela nie chce ruszyc :-0 wiadomo, ze bedziesz musiala z wiekszoscia obowiazkow radzic sobie sama ale wszystko jest do przejscia :)

nie boj sie :) czego tu sie bac kobieto? :) ja wychowuje sama dwoje dzieci i niewyobrazam sobie juz paletajacego mi sie patalacha pod nogami, wiecznie narzekajacego, ktoremu sie dupy z fotela nie chce ruszyc :-0 wiadomo, ze bedziesz musiala z wiekszoscia obowiazkow radzic sobie sama ale wszystko jest do przejscia :)

Gość no to siup..
autorko dasz rade..nie jedna juz daje :-)

Gość laalalal
dzieki za slowa otuchy; jak juz pisalam on mi pomagal w domu i moze ta jego telewizja by mi tak bardzo nie przeszkadzala gdybym czula sie dla niego wazna kobieta a jak juz rowniez pisalam nie szanowal mnie zupelnie, ciaze wspominam jako horror przez jego zachowanie i slowa jakie do mnie mowil, te ponizenia, wyzwiska-czego by nauczyl coreczke? co z tego, ze ja kocha i ja to widze i wiem, ze cierpi z powodu tego, ze nie bedzie go na co dzien przy malej skoro nie potrafilby przekazac jej podstawowych wartosci takich jak szacunek do ludzi, cierpliwosc, zrozumienie

sama odpowiadasz sobie na ewentualne pytania, ja trafilam teraz na cudownego którego traktuje mnie wyjatkowo..Ale dlatego, że wcześniej miałam podobnego do Twojego jestem w stanie docenić tak dobrego faceta jak ten.. pamietaj - nic w życiu nie dzieje sie bez przyczyny i wszytko jest po coś!

Gość laalalal
moze i to jest 'po cos' tylko 'po co'? na razie cholernie boli mimo calego zla z jego strony jakie mam w pamieci

po to że bedzie lepiej, po to żebys wiedziala że ejstes wartościowa kobieta, której nalezy sie szacunek.. po to żebys byla silniejsza, bo dasz rade.... poczytaj troche fachowej literatury jak sobie pomagac w sytuacjach beznadziejnych.. mi pomoglo:)

Gość laalalal
masz jakies konkretne tytuly na mysli?

Sekret to chyba najpopularniejsza, ja korzystalam z lektur josepha murphiego, ten od potegi podsiwadomości, aleja akurat kupiłam tom pokonaj lek i obawy.. wiem wiem niektórzy pomyslą ze zwariowalam, ale naprawde mi pomogla uwierzyc w siebie... może tak selret dla kazdej jeest dobry a Murphy dla iwerzacych bo on opiera na wierze tą sile myslenia pozytywnie ( nie mylic z poradnikiem katechezy bo to daleko idace)

Gość laalalal
chyba zaczelam kiedys film o tym tytule ogladac ale jakos do mnie nie przemawial...

no wlasnie solarium... film nie, bo film odrealniony... ale ksiązka tak.. i trzeba wierzyc w to co sie czyta... no niebede przekonywac poprostu spróbuj...