Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neera

chłód w łóżku. Ziiiimno

Polecane posty

Gość neera

Już nie wiem co robić. Mam fajnego faceta troszczy się o mnie ale nasz seks jest beznadziejny. Mogłabym tylko rozłożyć nogi a on byłby zadowolony, nie interesuje sie czy mi dobrze czy nie, nie pyta o nic, właściwie wgl o tym nie rozmawiamy. Na początku próbowałam ale coś nie bardzo szło, chyba nie lubi:/ Nie podoba mi się czuję się jak kobieta na jedną noc która nie trzeba sie przejmować:( Przez to wszystko emocjonalnie się od niego odsuwam, boję sie ze to sie wszystko rozleci, nie wiem jak mam to wszystko zmienic. Ja sie staram zeby bylo mu dobrze ale on na to tylko ze nie musze sie tak starac:/ to mi rece opadly... nie mam pomyslu na poprawe sytuacji byl ktos w podobnej?:(

Gość brrr ziimno
ja też tak mam :( na brak seksu nie mogę narzekać, ale co to za seks..

Gość neera
no wlasnie:/ i w dodatku tylko wtedy kiedy on chce noz kurcze

Gość dsdsdsdsd
Jakosc seksu zalezy od 2 stron, nie tylko od faceta. rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Powiedzicie swoim partnerom co jest nie tak,zmiencie to i cieszcie sie bliskoscia

Gość neera
bo mi sie wydaje ze on nie wie wgl o co mi chodzi, nigdy nie mial kobiety ktora by go naprawde kochala i moze od niego nei wymagaly, a ja chce GO czuc a nie tylko jego cialo:( tłumacze naprawde pokazuje staram sie ale juz mi brakuje argumentow jak mu kiedys normalnie o tym powiedzialam to tylko sie smutny zrobił a potem znowu to samo...

taka lipa była od początku znajomości czy pogorszyło się z czasem?

Gość neera
nie chce napewno go zostawiac chce to jakos naprawic ale nie bardzo juz wiem jak...kurcze nigdy nie mialam takich problemow moj poprzedni to sie tak wczuwal ze szok, ja z reszta tez a tu masz jestem w szoku

Gość neera
od samego poczatku calowal mnie a pozniej juz od razu rece pod spodnice, niedelikatnie , a jak mu powiedzialam to było cos w stylu "aha" i znowu to samo

Gość Pelet
Może za krótki (?)

Gość neera
nie wrecz przeciwnie wymiar powyzej przecietnej i facet tez naprawde niezly wiec tym bardziej nie rozumiem

Gość Pelet
Może dlatego że znasz długość przeciętną (?)

może daj mu do przeczytania tylko dyskretnie jakiś artykuł w babskim piśmie, żeby zobaczył, żę to nie tylko Twoje "wymagania" ale, że tak powinno być

Gość neera
z długoscia wszystko w porzadku mi chodzi o jakokolwiek namietnosc i wczucie sie w sprawe... jak ja cos zaczynam to mam az wrazenie ze go to drazni moze juz mam takie zwidy nie wiem ale czuje sie jak nie-kobieta;/

Gość dsdsdsdsd
Ale co ma wymiar do tego czy facet jest delikatny w lozku czy nie?

Gość dsdsdsdsd
"nie wrecz przeciwnie wymiar powyzej przecietnej i facet tez naprawde niezly wiec tym bardziej nie rozumiem" A co ma wymiar i jego uroda do tego czy facet umie sie zaopiekowac kobieta w lozku?

Gość neera
no tak tez o tym myslalam ale my nie mieszkamy razem zebym mu cos podlozyla no ale to juz jakis pomysl . Boje sie tylko ze on tak juz ma i sie nie da zmienc nie wiem co ja wtedy zrobie... chociaz czasem mi sie wydaje zeby chcial ale sie wstydzi tak hmm otworzyc przede mna nie wiem moze mam go osmielic jakos kurcze:/

Gość neera
no wlasnie to ze wydawalo mi sie ze moze on mysli ze ten wyglad i wymiar zalatwi sprawe:/ i odchodzi problem jakichs kompleksow na tym punkcie

a jakie jest jego środowisko naturalne czyli jak na te sprawy patrzy się w jego domu, może w tym problem, może z domu wyniósł pruderię

Gość Pelet
Jak laska zna wymiar przeciętny - to znaczy że testowała sporo. Małe, duże, krzywe, proste..... To i o delikatność trudno. A i o "opiekowanie" będzie coraz trudniej. Taka biologia...

Gość neera
znaczy nie jestem pewna jak w domu wiem tyle ze jego rodzice sa w porzadku ale nigdy nie bylo tak jakiejs przesadnej troski , zawsze sie wgl cieszyl jak go za cos pochwalilam itd najpiuerw wydawal sie tym zaskoczony nawet jak by nigdy czegos takiego nie znal.. no ale widac ze jest uczuciowy nie jest typem zimnego , obojetnego, nie jest zadnym menelem ani dresem ani inna patologia

nie miałem na mysli patologii tylko to, że może u niego w domu nie rozmawiało się o seksie i o uczuciach i o traktowaniu kobiet w takich sytuacjach i facet nie ma tekiegonawyku

Gość neera
nie sadze zeby mial wlasnie taki wzor i moze tu jest problem .. a ja nie wiem jak mu to pokazac

Gość Pelet
A umiesz na koguta? Pokaż mu - powinien się otworzyć.

Gość neera
tez raz pamietam ze ogladalamtaki film ktory by sie nam przydal ale nie pamietalam tytulu za nic.. dziekuje za jakas podpowiedz

Gość wewew
Ten film to zapewne Ostroznie, pozadanie

przypomniało mi się, że ostatnio Starowicz wydał jakąś książkę i chyba nawet o podobnych problemach, więc może tą drogą, zawsze to naukowy autorytet no i facet :D

Gość neera
nie jestem pewna pamietam tylko tekst w stylu: trzeba podgrzac kurczaka zanim wsadzi sie go do piekarnika:P hehe:)

Gość neera
hm no to moze warto zobaczyc , jakbym znalazla cos na tyle dobitnego co by mi pomoglo od razu bym mojemu podrzuciła:)