Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz,

Wiesz, że tu bywam? Domyślasz się? To wiedz, że TĘSKNIĘ

Polecane posty

Gość do Navi
navi,mamy podobny staż w tęsknocie:).Powiedz coś o nim,jaki jest, jakie ma oczy...itd

wolę tego nie pisać;-) nspewno jest przystojny:-D pozwilę sobie dodać że cholernie przystojny;-)

Gość do Navi
powiedz coś więcej- wolny czy zajęty,jak wygląda.Nie bądż taka tajemnicze,bo malo czasu,A ja spadam przed północą:)

Gość do Navi
tzn żonaty, czy mający dziewczynę????

Gość do Navi
no to na wieki związany nie jest

wyczuwam podstęp jakiś:-D wydaje mi się? czy tylko ja piszę o swojej tęsknocie?:-D

Gość do Navi
nie,jaki podstęp.Skoro to tylko dziewczyna, to na jej miejscu może być też ktoś inny...np ty:D- skoro jeszcze za nim tęsknisz . A ty jesteś wolna kobieta???

Gość do Navi
navi napisz mi do jutra pa

czy jestem wolna?? hmmm tak do końca sama nie wiem:-) ktoś z kim byłam 5 lat stara się ze wszystkich sił żeby mnie odzyskać, chce uratować to co zmarnował, a ja na złość wszystkim i wszystkiemu w brew wszelkim zasadą, pozwalam mu na to by mi udowodnił jak bardzo mnie kocha, że się zmienił i przede wszystkim ,że można to zrobić:-) robię to bo taka już jestem, bo każdy na to zasługuję , bo szanuję naszą przyjaźń która przetrwała mimo relacji jakie były po między nami... dzisiaj wieczorkiem może wpadnę ale tylko na chwilę a może też wcale się nie pojawię bo muszę wcześnie rano wstać:-) jak byśmy się minęły życzę miłego wieczorku;-)