Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miecz

A co stało się z pierwszą zmianą?

Polecane posty

4 minuty temu, Margherite napisał:

To u mnie z natury proste, ja nie chce tak lubię uniesione podfalowane lekko  za to na grzywce mam lizaka 😄

Co to znaczy mieć na grzywce lizaka? W sensie, że posklejane? 😄

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Nic nie poradzisz musisz zacząć kochać swoje włosy, afirmuj je codziennie 😁

Różne próby robiłam. Ścinałam krótko, stosowałam preparaty, miałam dłuższe i tylko przewracałam oczami zbliżając się do lustra. 

Zaczynam podejrzewać, że to nie we włosach leży problem. 😄

59 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Śpiesz się powoli, bo nie ma się do czego spieszyć 😌

Tak się wypowiada szczęśliwa mężatka? Dziwne. Albo klepiesz coś bez przemyślenia, albo...

• Like 1

8 minut temu, Margherite napisał:

To taka norma chyba wszędzie najtańsza 70 zł 

Widywałam tańszych. Może to były jakieś promocje. Nie zgłębiałam tematu.

12 minut temu, murb napisał:

Jest bardzo różnie ale generalnie tak od 70 wzwyż. Ostatnio płaciłam 120. Ale tylko mycie i strzyżenie. Raz byłam u tańszej to jedną ręką gmerała mi na głowie a w drugiej przez cały czas trzymała telefon. 

Ja zawsze strzyżenie z malowaniem to ostatnio już płaciłam 250, a moja nie jest najdroższa. 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Tak się wypowiada szczęśliwa mężatka? Dziwne. Albo klepiesz coś bez przemyślenia, albo...

Witaj, zdradzisz mi jakiś recipe na pyszne ciasto, ale nie skomplikowane? Bo ty gosposia wzorowa. 

3 minuty temu, murb napisał:

Różne próby robiłam. Ścinałam krótko, stosowałam preparaty, miałam dłuższe i tylko przewracałam oczami zbliżając się do lustra. 

Zaczynam podejrzewać, że to nie we włosach leży problem. 😄

Też tak sądzę dlatego zalecam afirmację. 😉 

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Ja zawsze strzyżenie z malowaniem to ostatnio już płaciłam 250, a moja nie jest najdroższa. 

Drogi interes 😜

11 minut temu, G. Swenson napisał:

A Ty to kto, by pisać obelżywe oskarżenia? 

Nie wyśmiewałas się z jej inteligencji? Ze bierze 800 plus? Ze każde dziecko z innym? Z jej partnera? Dobraly się dwie bezdzietne stare panny

• Like 1

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Nie wyśmiewałas się z jej inteligencji? Ze bierze 800 plus? Ze każde dziecko z innym? Z jej partnera? Dobraly się dwie bezdzietne stare panny

Jestem na 100% młodsza od Ciebie. A dzieci to ostatnia sprawa, jaka mnie interesuje. Bimbasku. 

Malowanie to już jest jakoś kosmicznie drogie. Ostatnio mi koleżanka mówiła ale zapomniałam stawki. Pamiętam tylko, że byłam wstrząśnięta. Wprawdzie mówiła, że to jakaś rewelacyjna metoda bo odrostów nie widać ale mimo wszystko. To było ponad tysiąc złotych. Może 1500 ale może wymyślam. A jak nie widać odrostów to ja nawet sobie wyobrazić nie potrafię.

27 minut temu, Pokraka napisał:

Mi to się zawsze nie podoba, do momentu przyzwyczajenia się do wyglądu plus ułożenia włosów po swojemu 😝. Mam swoją fryzjerkę, rzadko ją zdradzam i zazwyczaj tego żałuje. 😑 

Mi ostatnio powiedziała że powinnam dostać po dopie. Nie miała wolnego miejsca a potem pretensje,  wcześniej chorowałam ponad miesiac, więc jak się umawiać na termin, a komunia za pasem.  No i poszłam do farbowania i lekko mnie podcinała,  oczywiście degażówką, czego nie cierpię.

Szczerze powiedziawszy te oklepane teksty, w kółko te same, są już nudne i wręcz sparciałe. Szkoda mojego czasu na odpisywanie tym dwóm zdewociałym paniom. Tyle. 

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Drogi interes 😜

A ja wiem tyle wywalam na jedne zakupy spożywcze a robię je przynajmniej 3 razy w tygodniu, to raz na 3 miechy u fryzjera też mogę.  

• Thanks 1

A ja wiem tyle wywalam na jedne zakupy spożywcze a robię je przynajmniej 3 razy w tygodniu, to raz na 3 miechy u fryzjera też mogę.  

Można też zamówić fryzjerkę do domu i na paznokcie ☺️

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Jestem na 100% młodsza od Ciebie. A dzieci to ostatnia sprawa, jaka mnie interesuje. Bimbasku. 

Ciebie interesuje butelka, romanse z tindera i kafe pamiętniczek. Ty będziesz tutaj kogoś rozliczać?

3 minuty temu, Pokraka napisał:

Też tak sądzę dlatego zalecam afirmację. 😉 

Jestem piękna, jestem piękna, mam piękne włosy, długie, proste. Jestem piękna. 🤕

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Ciebie interesuje butelka, romanse z tindera i kafe pamiętniczek. Ty będziesz tutaj kogoś rozliczać?

Akurat jeśli chodzi o butelkę to jesteś jedną z ostatnich osób, która powinna mi ją wypominać. 

• Like 1

Przed chwilą, murb napisał:

Malowanie to już jest jakoś kosmicznie drogie. Ostatnio mi koleżanka mówiła ale zapomniałam stawki. Pamiętam tylko, że byłam wstrząśnięta. Wprawdzie mówiła, że to jakaś rewelacyjna metoda bo odrostów nie widać ale mimo wszystko. To było ponad tysiąc złotych. Może 1500 ale może wymyślam. A jak nie widać odrostów to ja nawet sobie wyobrazić nie potrafię.

Moja tak maluje, że właśnie odrostów nie widać, bo przy głowie maluje kolorem tylko minimalnie innym od mojego a dopiero potem jeszcze jaśniejsze i jak rosną to takie ombre jest  bez odcięcia wyraźnego. 

2 minuty temu, Margherite napisał:

Mi ostatnio powiedziała że powinnam dostać po dopie. Nie miała wolnego miejsca a potem pretensje,  wcześniej chorowałam ponad miesiac, więc jak się umawiać na termin, a komunia za pasem.  No i poszłam do farbowania i lekko mnie podcinała,  oczywiście degażówką, czego nie cierpię.

Przez aplikację Booksy można rezerwować wizyty, bez wychodzenia z domu. 

Ps. Zmalowany, tindera też mi nie wypominaj, bo ja mam real randki, a nie desperacja z elcià z forum. To ci dopiero heca. 

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Można też zamówić fryzjerkę do domu i na paznokcie ☺️

Wole pojechać, przy okazji się zgubię w jakimś centrum handlowym, a paznokcie robię sama. 

5 minut temu, Pokraka napisał:

Nie mam pojęcia jak się robi z grzywki podkowę. Może te fryzjerki mają taka wizje, że będzie ci lepiej? 

Miałam w życiu włosy we wszystkich długościach od jeżyka centymetrowego po fale do połowy pleców. Najlepiej wyglądam i się czuję w fryzurach typu pixie i w różnych asymetriach i jak najbardziej pianki podkreślające skręt i lakier lecą  😝 

Swoje wizje, to one mogą sobie wsadzić...

Jest mi obojętne co zjem dzisiaj na obiad. W kwestii doboru stroju, fryzury i inne takie, zawsze byłam określona i zdecydowana. Mam ciuchy to cioci na imieniny, do ciuchrania po domu, na wyjście do warzywniaka, lasu ( nie po grzyby) i nad wodę. U mnie wszystko musi się trzymać koopy i doopy 😜 Swego czasu robiłam projekty ubrań i nawet amatorsko zajmowałam się ich szyciem.  Mam dryg do bycia kobietą i strojenia się według własnego gustu 😉

• Like 1

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Akurat jeśli chodzi o butelkę to jesteś jedną z ostatnich osób, która powinna mi ją wypominać. 

Ja po piciu nie wyzywam od śmieci i nie bełkocze sam do siebie

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

A ty wiesz że wczoraj salowa do mnie napisała żebym wytrzeźwiała i odstawiła już ten alkohol z żabki. 🤣

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

A ty wiesz że wczoraj salowa do mnie napisała żebym wytrzeźwiała i odstawiła już ten alkohol z żabki. 🤣

Dziabnięta była

3 minuty temu, murb napisał:

Jestem piękna, jestem piękna, mam piękne włosy, długie, proste. Jestem piękna. 🤕

Nie, tak:  jestem piekna, cudowna, olśniewająca, moje loki sa boskie, aniołowie mi zazdroszczą 😁

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Ps. Zmalowany, tindera też mi nie wypominaj, bo ja mam real randki, a nie desperacja z elcià z forum. To ci dopiero heca. 

Tak, tak. O których na bieżąco wszystkich informujesz. Żałosne

3 minuty temu, Baba napisał:

Swoje wizje, to one mogą sobie wsadzić...

Jest mi obojętne co zjem dzisiaj na obiad. W kwestii doboru stroju, fryzury i inne takie, zawsze byłam określona i zdecydowana. Mam ciuchy to cioci na imieniny, do ciuchrania po domu, na wyjście do warzywniaka, lasu ( nie po grzyby) i nad wodę. U mnie wszystko musi się trzymać koopy i doopy 😜 Swego czasu robiłam projekty ubrań i nawet amatorsko zajmowałam się ich szyciem.  Mam dryg do bycia kobietą i strojenia się według własnego gustu 😉

I tak trzymaj. 

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Moja tak maluje, że właśnie odrostów nie widać, bo przy głowie maluje kolorem tylko minimalnie innym od mojego a dopiero potem jeszcze jaśniejsze i jak rosną to takie ombre jest  bez odcięcia wyraźnego. 

czyli jest taka metoda. A ja nie chciałam uwierzyć. Myślałam, że to bajka, żeby kasę wyciągać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się