Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleni-eleonora

czemu na kafe jest tyle jadu?

Polecane posty

Gość do,autorki,tematu,
bez ślubu sie ruchacie ? a udawałaś taką porządną

na obiad gotuje kluski na parze - własnie rosnie mi ciasto, buraczki zasmazane i bitki wołowe w sosie grzybowym. a co was to interesuje co gotuje - juz jest temat co masz dzis na obiad

Gość do,autorki,tematu,
czy miałaś kiedyś orgazm podczas seksu ?

Gość do,autorki,tematu,
on nie może czy ty nie możesz ?

ale wy jestescie beznadziejne - oczywiscie ze miewam jakbym nie miala to bym faceta zmienila a mam i go kocham za to bardzo mocno - on wie jak mi dogodzic jest cierpliwy i madry

Gość do,autorki,tematu,
z tym obiadem to ty zaczęłaś bo napisałaś ze robisz obiad, a ja jestem dobrze wychowana i kontynuowałam rozmowe

Gość do,autorki,tematu,
Co sądzisz o tej oszustce pseudo Mama humanistki, która bierze ludzi na litość a książki sprzedaje na allegro ?

Gość Liselotte
odpowiadam na pierwsze pytanie - tu siedzi pełno prymitywnych gówniar z pryszczami i wałkami tłuszczu, sfrustrowanych mamuś, "bezjajecznych " facetów - niepewnych swojej seksualności i stąd....

a jak uwazasz ze ona oszukuje zglos to na policje albo do redakcji dzis widzialam ciekawy wpis ktos prosil o leczenie - wszyscy po nim pojechali rowno - a moze ten ktos naprawde potrzebowal pieniedzy

ale to mozna sie czyms zajac a nie siedziec na kafe i dogryzac innymjak ktos jest gruby to niech schudnie to nie jest rudne trzeba chciec , ktos jest brzydki to niech zaakceptuje siebie , ktos nie ma chlopa niech pozna sobie jest tyle mozliwosci

Gość wszyscy sa szczesliwi
to sie pomudl do jezusa karanka nikomu jeszcze nie odmówił dziecka

Gość 9999999999m
smirnow spadaj, tu jest konferencja prasowa z Eleni, przyjdź później po konferencji

modle sie do boga o to zeby mi wrocil plodnosc ale to tylko w jefgo gestii jak bede mogla zajsc w ciaze to zajde jak nie to nie na razie mam kogo kochac .albo zaadoptujemy sobie dziecko

Gość do autorki tego tematu........
jak Ty nie możesz mieć dzieci, to pewnie bzykasz sie z facetami bez gumki i ciąży nie będzie mam racje?

Gość do autorki tego tematu........
Czy już uprawiałaś anal ? Czy anal bez gumki jest przyjemny ? Czy facet spuszczał ci sie w pupie ?

Gość A,NAl i Zato,Ra
eleni eleonoro podejrzewam że twoja pochwa wymaga nieustannego łechtania czymś dużym ,w tym celu proponuję zakup rasowego murzyna który spełni twoje zachcianki łectaczkowo pochwowe

Gość do autorki tematu .......,
Czy masz ładne stopy ? Jestem fetyszystą bosych kobiecych stópek ?

nie odpowiem na te pytania - co wy wlasnego zycia seksualnego nie macie? ja nie uzywam prezerwatywy bo raz ze wzgledow religijnych a dwa to mam zaufanie do meza

nieukrywam - lubimy sex i eksperymentowac - ostatnio kochalismy sie w wannie wypelnionej olejkiem z roz i platkami roz bo mielismy rocznice

czemu takie wulgaryzmy- tam gdzie mi sie maz oddaje swoje nasienie to jest moja sprawa i nie powiem wam tego - kazdy lubi inaczej a nasienie mezczyzny to najwiekszy dar jaki daje kobiecie podczas stosunku- nie moze sie zmarnowac

juz wiem czemu takie jestescie - macie po prostu nieudane zycie osobiste - nie macie partnerow albo macie jakis nieudacznikow ktorzy was nie potrafia zadowolic ja mam udane zycie i nie pozwole wam tego zniszczyc

Gość 88888888%@
ile masz wzrostu autorko tematu ?

Gość 88888888%@
jak ma na imie fiutek twojego faceta ?