Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Czy zona to najdrozsza prostytutka?

Polecane posty

Gość alejezeoawala
99% kobiet nie przyzna racji autorce tematu mimo ze ma racje bo kobiety na tym korzystuja. Jesli by kobiety nie mialu ze zwiazkow z facetami korzysci to by potwierdzily zdanie autorki. Jako ze maja to beda pisac ze i facet ma, chociaz kazdy wie ze facetowi nie oplaca sie miec kobiety. Szczegolnie wiedza to kobiety

Gość Ronalldo.............
są teraz leki które całkowicie hamują postęp AIDS w organizmie, ale wiadomo że ryzyko zakażenia HIV jakieś tam jest przynajmniej bedzie się umierało majac fajne wspomnienia

Ja chyba na prawdę muszę przytulić swojego faceta...sam chce ślubu, przynosi herbatę, ma piękne włosy (mam chyba jakis fetysz...), nie jest bardzo leniwy, a umieranie na grypę mogę mu wybaczyć :P

Gość alejezeoawala
Skad ta zlosc kobiet w tym temacie i tej jad? Powod jest prosty. Prawda kole w oczy.

E tam, jak to kole w oczy? Ja się cieszę. Skoro mojemu chłopakowi zupełnie nie opłaca się ze mną być, a mimo to CHCE to tylko powinnam skakać z radości. Sponsor - a takie to porównanie, że jakby mi facet się zepsuł albo był niewydajny to przecież męskich dziwek też nie brak ;)

Gość Terrrarora
Ludzie są poligamiczni, czy trzeba coś więcej dodawać? Małżeństwo jest sztuczne, wbrew naturze. Ech, szkoda mi tych wszystkich facetów pod pantoflem.

Jak wierny to od razu pantoflarz? Tak więc viva la pantoflarze!

Gość alejezeoawala
Prosba do kobiet. Piszecie tyle o korzysciach jakie niby ma facet ze zwiazku z kobieta. Moze napiszcie negatywnie strony zwiazku z kobieta dla faceta. A mozecie uwazacie ze nie ma zadnych. Slucham

wiecie ile czasu musialbym spedzic, zeby znalezc w sposob standardowy kobiety ktora mi sie podoba i ile energii i czasu poswiecic na to, aby ja przekonac do siebie, aby potem po kilku miesiacach stwierdzic ze to nie to? ile tutaj jest zmarnowanej energii, czasu, pieniedzy, a na koniec tylko nienawisc, rozpacz i zastanawianie sie nad sensem zycia Alternatywą jest zuzycie tej energii, czasu i pieniedzy na zainwestowanie ich, aby uzyskac jeszcze wieksze zyski w przyszlosci i pozniej za te wieksze pieniadze podrozowac po swiecie, bawic sie gdzie tylko sie da i miec ciekawe, przyjemne zycie ze wspomnieniami i jezeli cokolwiek sie zjebie to i tak wciaz pozostaja zajebiste wspomnienia Faktycznie tylko ci ktorzy zarabiaja do 2000zl/m sa chetni na zwiazek, bo to zwyczajnie chujowy wybor, jesli ma sie alternatywe

Zastanawia mnie czemu od razu zakładacie, że facet tylko coś do związku wnosi? Wydaje mi się, że związek ma polegać na tym, że wkład w niego (również materialny) mają oboje. Poza tym mężczyźni tak jak kobiety mają ze związku stabilizacje, bliskość danej osoby itp, itd, jeżeli im na tym nie zależy to nie są w związku.

Gość Terrrarora
"Jak wierny to od razu pantoflarz? Tak więc viva la pantoflarze!" Wierny? Pewnie po prostu nie miał dobrej okazji na skok w bok. Bez odpowiedniego testu nie można być pewnym czyjejś wierności. Przysięga wierności to za mało. "no, właśnie dlatego zmieniasz ręce oraz kanały na redtube" Lepsze to niż być monogamistką... z przymusu.

Gość alejezeoawala
Zobaczcie jakie kobiety sa zenujacy. Jak tylko jakis sie osmieli napisac ze zwiazek z kobieta mu niepotrzebny to pojawiaja sie argeumnty kobiety w stylu redtube, masturbacji itd. Tak jakby facet tylko o tym myslal a kobieta byla potrzebna facetowi do seksu

fawila -> on chce z toba byc, bo tak jak mowia badania (wybacz, ale nie chce mi sie szukac zrodla) - ludzie przywiazuja wieksza wartosc rzeczom, ktore posiadaja w porownaniu do tych, ktore nie sa ich. Meskich dziwek nie brakuje to fakt. Problem w tym, ze kobiety boja sie zostac posadzone o bycie "dziwka" poprzez platny seks i boja sie wyrzutow sumienia z tego tytulu, dlatego ta opcja odpada w przypadku 99% kobiet

Faktycznie tylko ci ktorzy zarabiaja do 2000zl/m sa chetni na zwiazek, bo to zwyczajnie ch*jowy wybor, jesli ma sie alternatywe" dokładnie chyba, że to była miłość od 1 wejrzenia i ona jest piękna i mądra i seksowna, to by usprawiedliwiało ewent. związek

Jak mu niepotrzebny to mu niepotrzebny - nikt go zmuszał nie będzie. co do wierności - ktoś kto zdradza daje tego sygnały i wcale nie chodzi o pilnowanie telefonu jak wściekły ratlerek miski. Po prostu widać mniejsze zainteresowanie partnerem i to nie problem taki związek zakończyć. Sponsor - ludzie to nie rzeczy i badaniami się nie zasłaniaj bo w tym momencie nie rozmawiasz z osobą którą można nabrać na ściągnięte z kosmosu wyniki. W związkach jest odwrotnie - to właśnie fakt tego "posiadania" jest najczęstszą przyczyną zaniedbania i braku szacunku, czyli - przypisywania mniejszej wartości.

Gość Terrrarora
"pojawiaja sie argeumnty kobiety w stylu redtube, masturbacji" Jeszcze często pojawia się tekst o podawaniu szklanki na starość. Ale trzeba być wyrozumiałym, to nie ich wina, że są kobietami. :D

Sponsor - jeżeli ci to nie potrzebne to i 2000zł nie chciałoby Ci się wiązać na stałe. Zawsze się coś wyrwie.

z tą szklanką wody to przesada, wolę jakiś karton napojów se kupić

Po szklankę wody to się dzieci robi, głupie argumenty pomyliłeś :D

Gość alejezeoawala
"pojawiaja sie argeumnty kobiety w stylu redtube, masturbacji" a pardon, zapomniałam że macie jeszcze kafeterię " No popatrz jakie te kobiety musza byc beznadziejne jak nawet przegrywaja z kafeteria

Uważasz, że mężczyźni zadowoleni z życia (czy to w związkach czy na imprezach) siedzieliby na kafe?

Gość Terrrarora
"Po szklankę wody to się dzieci robi, głupie argumenty pomyliłeś" Nic nie pomyliłem. Uwydatniłem tylko waszą słabość argumentacji. "a pardon, zapomniałam że macie jeszcze kafeterię" To jak wycieczka do ZOO. Ale zamiast małp są idiotki.

"Lepsze to niż być monogamistką... z przymusu" istnieje coś takiego jak monogamia z przymusu? :D chyba tylko u muzułmanów i dotyczy wylącznie kobiet. a was biedaki kto zmusza do bycia z kobietami? mama z ciotką się wypytują? tato nie chce zapisać wam spadku? o co wam w ogóle chodzi? :D

Chodzi o to, że to trolle :) Albo są w gimnazjum, albo mają tylko gimnazjum i cholernie dużo wolnego czasu ;)