Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Czy zona to najdrozsza prostytutka?

Polecane posty

Ja koni nie lubię, więc mi książę na koniu niepotrzebny ;)

Gość Głupitemat
Tak a czy autorka czytała trochę o hisotorii małżeństwa i badań nad nim. Pierwsze małżeństwo bardzo często kończy się rozwodem, ale z badań wynika, że za drugim razem ludzie wybierają sobie partnera dużo ostrożniej i te małżeństwa okazują się już bardziej trwałe. A jeżeli facet jest złamasem to i tak będzie chodzić na boki. Po prostu trzeba dobrze wybierać.Skoro to mężczyźni się oświadczają i nikt ich do tego nie zmusza to świadzy o tym, że chcą być z tą kobietą. Jeżeli patrzą tylko na wygląd ...to owszem lepsza jest już prostytutka. Jeżeli natomiast żenią się z nią bo ją kochają w prawdziwym tego słowa znaczeniu to na pewno widzą różnice między nią i prostytutką i wręcz chcą wydawać na nią pieniądze. Chcą jej dawać szczęście. Nie każda kobieta do szczęścia potrzebuje jaguara szafy pełnej ubrań.

Gość IMO13830
fawila "IMO - jak to sobie wyobrażasz, ktoś siedzi na randce z notesem i odhacza co mu się podoba? Bo ten chłopaczek tak to mniej więcej zobrazował" Ruda - z racji mojej dawnej funkcji "przyjaciela od zwierzeń z dupy wziętych", NIE JEDEN RAZ usłyszałem od piczy całą listę wymagań - z umiejętnością tańcu włącznie...

Gość nie te czasy
"Taaaa, bo żadna kobieta nie marzy o tzw. księciu z bajki, który przyjedzie po nią na białym rumaku. " niestety rzeczywistosc w dzisiejszych czasach dlugo nie pozwala zyc takimi marzeniami.Dzis wlasciwie nawet dziewczynki nie wierza juz w pegazy:P

IMO - wymagania to jedno, a relacje międzyludzkie to drugie i życie często może naprostować zbyt wymagającą kobietę (lub faceta).

Gość dsdsdsdsd
"estes zwyklym nieudacznikiem,ktorego pewnie nie chce zadna kobieta i ktorem nic w zyciu jeszcze nie wyszlo oprocz cietego posta na kafeterii." Wlasnie mamy przyklad tego co pisalem przed godzina: "Faceci w przeciwienstwie do kobiet nie dowartosciowuja sie faktem posiadania partnera. Kobieta musi miec faceta bo inaczej sie czuje nieatrakcyjna, nie ma kto jej adorowac, prawic komplementow. Wiele kobiet ma faceta, byle jakiego ale ma tylko po to by sie dowartosciowac - zawsze moze powiedziec - nie jestem taka beznadziejna- jakis mnie chcial. kobiety mysle ze tak samo maja faceci i tak samo mierza wartosc faceta. Mysla ze jak facet nie ma kobiety to sie czuje niedowartosciowy i beznadziejny. Nic z tych rzeczy" Zrozum tepo kobiety. To ze Ty dowartosciowujesz sie przez posiadanie faceta, to nie znaczy ze wszyscu tak maja. To ze Ty myslisz ze jestem nieudaczniekim bo nie mam kobiety to nie oznacza ze tak jest. Nie jestem tak zalosnym czlowiekim by wielkosc czlowieka mierzyc fatem posiadania lub nieposiania kobiety/faceta/

Dobra, jesteś ofiarą losu bo mierzysz wszystkich swoją miarą i plujesz jadem na babskim forum, do tego podajesz wymyślone argumenty i zachowujesz się jak dziecko które nie dostało cukierka. Wcale nie chodzi o to, ze nie masz partnerki, teraz Ci lepiej? ;)

Gość dsdsdsdsd
Jakie wymyslone argumenty? Prosze o przyklady. Nie odpowiedzialas na moej pytanie, ile masz lat. Kultura Ci nie pozwala odpowiedziec?

Najpierw powiedziałeś, że mężczyźni są wykorzystywani, potem wyśmiałeś zaradne życiowo kobiety, a na koniec uznałeś, że dopasowanie charakteru u stylu życia to egoizm. Wybacz dziecko, ale nie mam już ochoty użerać się z trollami na forum, nawet tak średnio-poważnym.

Gość IMO13830
fawila "IMO - wymagania to jedno, a relacje międzyludzkie to drugie i życie często może naprostować zbyt wymagającą kobietę (lub faceta)." Co to ma do rzeczy? Super misiów-pysiów nie starczy dla każdej, a większość nie ma nawet czego zaoferować takiemu facetowi. Ale to nie zmienia faktu, że POSIADACIE czeklisty, które życie w zabawny sposób często weryfikuje...

Gość dsdsdsdsd
Nadal nie widze tych moich arguemntow ktore maja byc smieszne. Juz tchorzysz? Cytujac klasyka - zawsze sie znajdzie odpowiednia filozofia do braku odwagi

a kto nie ma takiej checklisty? I tak jak poznajesz kogoś kto Ci odpowiada to checklista leci do kosza ;)

Dsds - to naucz się czytać, albo tkwij w swoim przeświadczeniu, że w ogóle nie mięliśmy się z czego nabijać.

Gość IMO13830
Ruda - chrzanisz. Czeklista faceta polega na poznaniu babki, która polubi. Czeklista baby, to cała jebana litania. Owszem czasami idzie się ta litania kochać, ale zawsze jest przygotowana na wypadek spotkania "lepszego" modelu.

Gość dsdsdsdsd
Czekam na cytaty, bo poki co jest twoje widzimisie. Ile masz lat?

IMO - ja głównie dawałam rękaw do smarkania facetom, więc nie śmiem się sprzeczać. :P Dsds - czy Ty wczoraj w nicku miałeś dwa "d" pod rząd?

Gość dsdsdds
Wczoraj chyba nie, ale kiedys mi sie zdarzylo miec.

Gość dsdsdds
Co wyjasnia, juz sie boje,,,

Gość dsdsdds
Haha. Chyba mnie z kim pomylilas

Gość pytajaccy dzenntellmannn
dobre

Gość weronika.kafe
up

Gość tristan bez izoldy
Dziś kobiety mają tak duże wymagania a tak mało dają os siebie, że temat staje się prawdą.