Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Czy zona to najdrozsza prostytutka?

Polecane posty

Gość oplaca sie facetowi , opłaca
moze sobie kulturalnie , inteligentnie pogadac, z prostytutką niekoniecznie. Nie mówiąc o sensownym wychowywaniu dzieci (nie kazdy chciałby, zeby nu dzieci wychowywała prostytutka)

Gość to poszukaj mądrej
a nie oglądającej m jak miłośc :classic_cool: Co kto lubi :P Sam sobie takie wybierasz.

Gość Terrrarora
"moze sobie kulturalnie , inteligentnie pogadac," Od tego są kumple. Nie każdy facet chce mieć dzieci.

Gość wewew
Nie licze ze moje kolezanki przyznaja mi racje ze facetom sie nie oplaca wiazac z kobietami. Kobietom to sie bardzo oplaca dlatego wszystkie jak jeden maz beda pisac ze facetom tez sie oplaca. Gdybym kobietom sie nie oplacalo wiazac z facetami to by tak nie pisaly ze sie facetom oplaca. Logiczne.

Gość zwyczajna forumowiczka
gdzieś ty taką męską CI(a)PĘ znalazła? :D Znalazłam "tę cipę" jeszcze w szkole średniej. Mój pierwszy. I tak już zostało. :D

Gość Ronalldo.............
no pewnie, jeszcze dzieciaki, pełno pieluch śmierdzących i wrzaski w nocy, ładna sielanka 🖐️

Gość Terrrarora
"to poszukaj mądrej" Problem w tym, że te mądre kobiety... są brzydkie. Ładne i jednocześnie mądre to anomalie. Łatwiej trafić w totka niż znaleźć taką.

Ronalldo - taka szmatka jesteś, tu się wytrze, tam się wytrze...i brud zbiera ;) No, ale forum anonimowe, więc możesz się chwalić.

"no pewnie, jeszcze dzieciaki, pełno pieluch śmierdzących i wrzaski w nocy, ładna sielanka" khem, zawsze można w zamian kupić pieska! Ronalldo, twoje pieluchy zapewne pachniały fiołeczkami i twoja szanowna mamusia używała ich jako odświeżacza powietrza :D

I jak ten Rysiek z Klanu będzie je ubierał, rozbierał i mył ręce. 🖐️

Tak co do zarobków, możliwe, że sama będę zarabiać dużo więcej od mojego (mam nadzieję) przyszłego męża. Ani jemu, ani mnie korona z głowy przy tym nie spadnie, a przecież pieniądze i tak są wspólne.

"nie oplaca sie chodzic na prostytutki, bo mozna sie zarazic wiruskami ale nie oplaca sie rowniez miec kobiety, bo zbyt ciezko jest znalezc wlasciwa. Jednym slowem - przej**ane" jednym słowem - chłopaki, inwestujcie w fundusze emerytalne i zbierajcie na trumnę :P

Gość Terrrarora
Zawsze można skorzystać z własnej graby. Jest darmowa i najwierniejsza! ;)

Sponsor- to wasze "nie chce mi się", to łysienie, ten kompletny brak domyślności, ten fakt, że grypa jest dla was chorobą śmiertelną...

czosnek działa antywirusowo, nie przesadzajmy z tymi wirusami, teraz sie to leczy

fawila - co tam łysienie! ten ich penis opadający w najmniej odpowiednich momentach, ten lęk przed dentystą i pobraniem krwi oraz tym, że im ktoś samochód zarysuje :D i że kobieta zarobi więcej niż oni :P szczęściem mój chłop nie jest pod powyższymi względami wybrakowany, ale znaczna większość współczesnych facetów to trzęsące portkami ciapy pyskujące tylko w necie :P

I już masz swoją odpowiedź. Wielu facetów ma to samo podejście i jak złapią kobietę to już nic im się nie chce, po czym takie biedactwo umiera z nudów mając takiego faceta.

Gość Terrrarora
"szczęściem mój chłop nie jest pod powyższymi względami wybrakowany" W jakim kolorze jest ten wirbratorek?