Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Czy zona to najdrozsza prostytutka?

Polecane posty

Ależ idiota się trafił...dalej nie rozumiem jak można doić faceta samym tym, że się go kocha :D

Gość dsdsdsdsd
"zawsze się na jakieś podstawie wybiera osobę którą kochasz " Wlasnie, kochasz interesownie, kochasz faceta bo jest taki i takie, ma takie checy i takie ktore mozesz wykorzystac dla swojego dobra, moze doic faceta!

Gość nie te czasy
"ta sztuka polega na częstym kopulowaniu z wieloma osobnikami, a nie na stałych związkach." kolejne brednie:P Wiesz,ze golebie zawieraja zwiazki na cale zycie(kopuluja tylko z jednym osobnikiem)? No popatrz,a jednak ich tak duzo:) oprocz kopulowania wazne sa tez inne cechy.To,ze myslimy,rozmawiamy,budujemy miasta itp. nie znaczy,ze jestesmy jakimis istotami nadprzyrodzonymi:P

A mam kochać faceta który byłby dla mnie podły? Kochałbyś kobietę która Cię krzywdzi? Nie. Poza tym zazwyczaj kochamy te osoby z którymi dobrze się dogadujemy, z którymi lubimy spędzać czas. Nie wiem jak poczucie humoru za które uwielbiam mojego partnera miałoby mi w jakikolwiek sposób pomóc. Poza tym to też kwestia szacunku - szanuję w nim takie, a nie inne cechy i przy okazji są to te same które w nim kocham,...niezwykłe, prawda? On też mnie kocha za to jaka jestem, nie może mieć przecież żadnego ekonomicznego zysku w tym, że chętnie z nim gram na konsoli chociaż latka nam lecą. Jedyny zysk z tego ma taki, że fajnie się bawimy i jest dużo śmiechu...ale czy on mnie na tym doi? Nie, oboje mamy "profit"

Gość dsdsdsdsd
"Nie wiem jak poczucie humoru za które uwielbiam mojego partnera miałoby mi w jakikolwiek sposób pomóc" To po co wymienasz to jako zalete, jeden z elementow najwazniejszych przy wyboorze facera? Jesli to w zaden sposob Cie nie pomaga? To tak jakby wymagal od kobiety by znala sie na malarstwie holenderskim 17 w mimo ze mi to bylboy w ogole niepotrzebne i nie mialbym ztego zadnych korzysci!

Gość dsdsdsdsd
"A mam kochać faceta który byłby dla mnie podły? Kochałbyś kobietę która Cię krzywdzi? Nie. " Ale jestes tep... Swiat nie jest czarnobialy. Jest facet ktorego "kochasz" sa ludzie do ktorych masz stosuenk obojeny i sa ludzie ktorych nie lubisz. "kochasz" faceta za cos, nie kochasz bezinteresownie, bezwarunkkowo. Kochasz faceta bo spelnia jakies tam twoje warunki! To jest czysty egoizm! Rozumiesz?

Identyczne poczucie humoru sprawi, że nie będziemy się ze sobą nudzić, że będziemy fajnie spędzać czas. Ile Ty masz lat?

Gość dsdsdsdsd
A ile mi dajesz i ile sama masz wiosenek?

Przyjaciół też nie kochasz bezwarunkowo. Jeżeli kogoś nie możesz polubić to przecież go też nie pokochasz, a lubi się ludzi za dane cechy charakteru. Na tym polega dopasowanie w związku, że ma się podobne cechy. To nie jest egoizm tylko logika - kocham kogoś kto się ze mną dogaduje, z kim uwielbiam spędzać czas :)

Gość 3735253252
"kolejne brednie Wiesz,ze golebie zawieraja zwiazki na cale zycie(kopuluja tylko z jednym osobnikiem)?" Gołąb jest monogamiczny, człowiek jest poligamiczny, masz problem ze zrozumieniem tego?

Gość sxxxxlx
Jaki durny temat. Masakra. Autorka tekstu chyba uważa, że wszyscy ludzie to zwierzęta i tylko kopulować im w głowie. To, że są ludzie którzy się zawiedli i postanowili, że więcęj szukać nie będą to ich sprawa. A ponadto jest coraz więcej kobiet , zwłaszcza na zachodzie, których stać na to aby być same. Skoro mężczyzn stać i kobiety stać to po co się wiążą w pary. Kochają się i tyle. Żal mi autorki bo jak widać ona nigdy nie poznała tego uczucia i pewnie nigdy nie pozna z takim nastawieniem. A ponadto niech mówi, że seks z prostytutką to to samo. W końcu seks to nie tylko fizyczność. Szkoda, że autorka tego nie doświadczyła. Ponadto mężczyźni też marzą o domu, rodzinie. Może autorka obraca się tylko w kręgu jakiś prymitywów co tylko nachlać się i pobzykać by chcieli. Ja znam mężczyzn co marzą o rodzinie, o cieple kobiety i o uczuciu. I dla tej kobiety są w stanie zrobić wszystko.

Tak stawiam, że masz około 15 i jesteś strasznie zacietrzewionym dzieciakiem, bo to co piszesz to woła o pomstę do nieba i głupie obrazki na sweet blogach.

Tak dla jasności - chyba nikt nie ma listy rzeczy których oczekuje od faceta. Poznaje się ludzi i albo się przypada sobie do gustu przez zgodność charakteru albo nie. Oczywiście, czasami związki się rozpadają, jeżeli zaczyna brakować partnerstwa, ale to już wałkowane było na tym forum wiele razy.

Gość nie te czasy
"Nawet wiem dlaczego bys tego nie chciala, nie mialabys kogos juz doic. Jkaby facetow nie blyo na swiecie to kogo by doily kobiety? Inne kobiety? Niby z czego? " Synu peta i pojary:) Nie chcialabym tego,poniewaz jestem matka malego chlopca,ktory kiedys bedzie mezczyzna.Chcialabym,zeby zalozyl kiedys rodzine i wiodl normalne,szczesliwe zycie(zamiast spedzal samotne wieczory przed komputerem upierajac sie przy tym,ze jest mega szczesliwy).Ja nigdzie nie pisalam co by bylo jakby facetow nie bylo na swiecie:/ bo jest to absurdalne.Raczej mialam na mysli,ze faceci nie beda niezbedni i kobiety,ktore sobie beda mogly na to pozwolic(a jest ich coraz wiecej) nie beda sie wiazac z mezczyznami po to,zeby budowac rodziny. p.s jestem samotna matka idioto

Gość hufi
" Ja znam mężczyzn co marzą o rodzinie, o cieple kobiety i o uczuciu. I dla tej kobiety są w stanie zrobić wszystko. " no sa tacy.. szkoda ze czsto tego typu faceci odrzucani sa przez kobiety na rzecz chamow-ruchaczy. bo najwazniejszy jest bajer echhh :/

Gość dsdsdsdsd
Kompletnie nie trafilas z moim wiekiem, ale to bylo do przewidzenia. Myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

Na Twoim miejscu próbowałabym w takim razie pisać tak by nie sprawiać wrażenia zbuntowanego nastolatka.

Gość ojejkuuuuuuuuueee
to zalezy jaki facet,czy daje kase zonie czy jest debilem skapym i nie,wylicza biedaczce wtedy to ona ma przesr...

Gość kasienkapierd
" Ja znam mężczyzn co marzą o rodzinie, o cieple kobiety i o uczuciu. I dla tej kobiety są w stanie zrobić wszystko. " do czasu...a pozniej wymiana zon

Gość dsdsdsdsd
".Raczej mialam na mysli,ze faceci nie beda niezbedni i kobiety,ktore sobie beda mogly na to pozwolic(a jest ich coraz wiecej) nie beda sie wiazac z mezczyznami po to,zeby budowac rodziny." Wlasnie przyklad Zachodu, gdzie jest wiele "samowystarczalnych" singielek, nieraz matek z dziecmi pokazuje ze to troche uluda. Takie kobiety sa nie tylko meganieszczesliwe ale przede wszystkim traca kontakt z rzeczywistoscia, targaja sie na wlasne zycie. Te samowystarczalne kobiety po osiagnieciu pewnego wieku sa w stanie zwiazac z byle jakim facetem, ale faceci ich nie chca.Wtedy jest placz.

Gość nie te czasy
"Gołąb jest monogamiczny, człowiek jest poligamiczny, masz problem ze zrozumieniem tego?" u czlowieka to chyba zalezy od pogladow,kultury itp.Nie pakuj wszystkich do jednego wora.

Gość dsdsdsdsd
"Na Twoim miejscu próbowałabym w takim razie pisać tak by nie sprawiać wrażenia zbuntowanego nastolatka. " Wrazenie zbuntowanego nastolatka to sprawiam tylko dla tych co myslenie nie jest mocna strona, Ty jestes znakomitym przykladem.

Człowiek jest najbardziej rozwiniętym "zwierzęciem" - żaden gatunek nie ma tak złożonej psychiki która kieruje naszym zachowaniem. Więc ani do gołębi ani do naszych człekokształtnych przodków nie ma nas co porównywać.

Gość IMO13830
fawila "Tak dla jasności - chyba nikt nie ma listy rzeczy których oczekuje od faceta." Hahahahahah! Ruda - ile Ty masz lat? :D

Gość 532522523626
"u czlowieka to chyba zalezy od pogladow,kultury itp." To może mocno przytłumić poligamię i wtedy wygląda to tak, ze człowiek jest monogamiczny. Jednak z natury zawsze będzie poligamiczny i często daje to o sobie znac (te wszystki zdrady, romanse itp.). Zresztą taki gołąb nawet nie ma świadomości tego, że jest monogamiczny, on nie potrafi "kochać".

IMO - jak to sobie wyobrażasz, ktoś siedzi na randce z notesem i odhacza co mu się podoba? Bo ten chłopaczek tak to mniej więcej zobrazował ;)

Gość 532522523626
Taaaa, bo żadna kobieta nie marzy o tzw. księciu z bajki, który przyjedzie po nią na białym rumaku. :D

Gość dsdsdsdsd
Nie jestem chlopaczkiem, czy dociera do twojego pustego lba to co mowie?

Gość nie te czasy
"Wlasnie przyklad Zachodu, gdzie jest wiele "samowystarczalnych" singielek, nieraz matek z dziecmi pokazuje ze to troche uluda. Takie kobiety sa nie tylko meganieszczesliwe ale przede wszystkim traca kontakt z rzeczywistoscia, targaja sie na wlasne zycie. Te samowystarczalne kobiety po osiagnieciu pewnego wieku sa w stanie zwiazac z byle jakim facetem, ale faceci ich nie chca.Wtedy jest placz." a bo to pierwsze tego typu egzemplarze z malymi wadami.Nie martw sie przez lata to sie zmieni i nastepne beda silniejsze psychicznie:) posluchaj ty masz jakis problem natury emocjonalnej?Jak kobieta jest z mezczyzna to wysmiewsz,ze z niego "doi" jak nie jest to prubujesz robic z niej niedojde zyciowa wyjezdzajac z jakimis tempymi przykladzikami z zachodu na ktorym najprawdopodobniej nigdy nie byles i nie bedziesz,bo jestes zwyklym nieudacznikiem,ktorego pewnie nie chce zadna kobieta i ktorem nic w zyciu jeszcze nie wyszlo oprocz cietego posta na kafeterii.

Gość nie te czasy
no i frustracja narasta:) to pewnie dlatego,ze nie pozwalali ci plakac jak byles maly.Przeciez prawdziwi mezczyzni tego nie robia:P