Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzielna Elaaaa

Mojemu facetowi urosl brzuch, a on nic z tym nie robi

Polecane posty

Gość niedzielna Elaaaa

Jesteśmy parą od roku, gdy się z nim wiązałam, był wysokim, szczupłym facetem, a teraz mam przy sobie brzuchatego "misia". Tylko fast foody, chipsy, cola i slodycze mu w glowie, surówek żadnych nie ruszy. Wszędzie jezdzi samochodem. Siłownia? To dla pakerow i on nie bedzie tam chodzil :/ Ja nadal mam taka sama wage co na początku związku (175 cm/66 kg) i wkurza mnie to jego lenistwo. Na rower i pływanie też go wyciagnac nie moge, bo mu sie nie chce! No kurde... a mi sie juz nie chce sypiac z nim, bo chociaz ma 185 cm wzrostu to wazy juz chyba dobrze ponad 90 kg jak nie więcej. Mam dosyć!!!

Gość niedzielna Elaaaa
Chyba raczej w ciąży spożywczej.

Gość prawiczek z warszawy
Zamiast robić mu wyrzuty zacznij dbać o siebie. Wtedy on nie będzie żarł chipsów tylko się zajmie tobą.

Gość niedzielna Elaaaa
Dbam o siebie, staram sie w miarę zdrowo odżywiać, gotuję dla nas jedzenia (on woli i tak zjesc na miescie), pływam, jeżdże na rowerze, skaczę na skakance. Wszystko z koleżankami, bo jemu się nie chce ruszać. To kochany facet, ale pod tym względem mnie zawdiodł. Czy on tak zamierza tyć cały czas? :o

Gość twoj facet to zwwykły
spaślak :o

ja mam 187 cm i ważę 90 kg i wcale nie mam brzucha:) ale ja dużo ćwiczę a tak na poważnie to użyj kobiecego sposobu czyli szlaban na seks:) albo zacznij przy nim oglądać się za facetami o zadbanej sylwetce

Gość MatyldaNicNieWarta
a tobie skurczyl sie mozdzek szmato

Gość niedzielna Elaaaa
Bahus - ja nie wiem ile mój waży, bo na wagę wejść się boi jak diabeł święconej wody. Może i ponad 100 już ma, na oko trudno mi stwierdzić. Brzuch ma jak ciążowy :/

Gość niedzielna Elaaaa
I tak mi się nie chce z nim kochać przez ten brzuch, nie podnieca mnie wcale. Wiec seks jest jakis raz na 2 tygodnie.

ELKA, to on prze rok tak się utuczył? a jaki tryb życia prowadził rok temu? a próbowałaś argumentów zdrowotnych? niech obejrzy ten program o odchudzaniu, w którym wyliczają fizyczny wiek i ilość lat do przeżycia, nie pamiętam tytułu ale chyba wiesz o co mi chodzi?

Gość Pomysłodawca jakich mało
Fakt sex z takim brzuchatym spaślakiem musi być niefajny. Podziwiam was dziewczyny że się musicie do tego zmuszać. Jestem facetem i nie wyobrażam sobie aby zapuścić brzuch. Dbam o siebie aby moja kobieta była dumna że ma w miarę przystojnego i dobrze zbudowanego faceta. Nieraz widzę takiego brzuchatego z fajną dziewczyną to sobie myślę co Ona z nim robi!!???