Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania93x

Wyprowadzka

Polecane posty

Gość 1500 ?? a gdzie ona tyle
dostanie i to na kasie?? kpicie sobie ja 2 lata w kancelarii prawniczej po dziennym prawie za 1000 zl netto

Mam 19 lat mieszkam z chłopakiem od roku.. Z jego mamą i tak jak piszą wszyscy na początku było fajnie super potem zaczęło odwalać teściowej (niestety dalej z nią mieszkamy,ale będziemy się wyprowadzać do mnie) najgorsze jest to że ona będzie musiała iść z nami nie ma nic bo teściu zmarł nawet renty nie ma i co? Musimy ją wziąść ze sobą niby jest jakiś fagas co chce ją zabrać ale przyjeżdża przyjeżdża i przyjechać nie może...No ale jak się przeprowadzimy to już nie będzie gadania,że "jest u siebie" tylko u mnie. I wszystko będzie tak jak ja będę chciała...z resztą ona wgl nie chce się tam przeprowadzić ale my tak postanowiliśmy a my nie mamy zamiaru opłacać 2 domów... Po za tym trochę żałuję,ale na szczęście nie wpieprza się w nas jest nam dobrze:) jeszcze trochę i ślub :):)

:((( Ja mam 20 lat i nie uważam, aby zamieszkanie z moim partnerem już teraz było dobrym pomysłem. Mieszkanie z teściowa jaka ona by nie była też dla mnie NIE JEST. Zwłaszcza jak jest się ze sobą mniej niż 5 lat:P Bo potem to faktycznie.. Przy dobrych relacjach czemu nie:) Dziwię się wam dziewczyny, że nie macie lepszych perspektyw :)

wyprowadzka to poważny krok, sama o tym zaczynam myśleć. zaczęłam od sprawy organizacyjnej - jak tu przenieść wszystkie szpargały? i trafiłam na stronę japa.pl, od 20 lat się tym zajmują, szukałyście może innych firm tego typu? macie coś do polecenia?