Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to normalneeeeee

czy to normalne ze tyje przy tym jadłospisie

Polecane posty

7.00 - jajecznica z 2 jaj 11.00 1 wasa z serkiem 15.00 - 200 gram makaronu z kawałkiem piersi kurczaka 19.00 0 cukinia z drugą polową kurczaka zamieniam sobie tylko składniki, na zmianę z twarożkiem na śniadanie, i przytyłam 2 kg :( jak to możliwe??????????? :(

poradzcie mi proszę , bo jestem załamana. tak sie zawzielam i nic nie chudnę. a stosuje już diete 3 tygodnie, chodze na ciwczenia 2 razy w tygodniu, ja juz nie wiem. ... moze ja chora jestemc zy co????

Gość na 44 to i najładniejsza
nic sie nnie stwierdzi dopoki nie podasz podstawowych informacji, jak wzrost, wiek, waga, tryb zycia, aktywnosc fizyczna... wahania rzedu 2kg sa normalne, moglas np. zatrzymac wode w organizmie...

no ale 3 tygodnie?? pije bardzo dużo, z 2 herbatki czerwone i litr wody na pewno. 170 cm waga 92 kg :( wiek 32

tryb zycia ... siedzę w domu z dzieckiem, 2 razy w tygodniu jeżdżę na pilates.

Gość na 44 to i najładniejsza
no litr wody to nie jest duzo, to jest malutko, a wypite herbaty (nie mowie o ziolach i owocowych) w zasadzie powinnismy odejmowac a nie dodawac, bo one nas wody raczej pozbawiaja... poza tym moim zdaniem powinnas schudnac jesli jesz tylko to, zadnych slodyczy, nie pijesz soków.... moze masz chora tarczyce?

Gość jheuydcn
odpusc sobie makaron, dodaj wiecej owoców ( tylko nie winogorno i banana) na sniadanie mamnadzieje ze jadasz ciemne pieczywo, moze zamiast jajecznicy to mleko 0,5% i platki sdniadoniowe zytnie?

nie wiem nic o tarczycy... , kiedyś rok temu miałam badania ale niby wyszło w granicach normy. na moje oko nie ma możliwości tyć, mam koleżanki które jedzą więcej na diecie i chudną!!! co do wody to tez zależy, no dziś na pewno wiećej jak litr, tak srednio napisałam. ja juz nie mam siły, w takich chwilach jak nie widać efektu a wręcz przeciwnie, człowiek traci zapał :(:( przepraszam, troszkę sie dziś zdołowałam moją walką...

makaron to akurat tylko dziś jadłam, bo nie zrobiłam zakupów, przeważnie mam mięso plus warzywa, moja ukochana cukinia :) po drugi dzień :) czasem zamiast wasy jem jabłko. więc nie rozumiem swojego organizmu.

Gość jheuydcn
kup sobie skakanke (decathlonie jest za 25 zl a naprawde swietna ) i skacz sobie po 15 pozniej 20 i tak do 30 mi skaknka naparwde pomogła:) mam chora tarczyce trudno bylo mi schudnac a jednak udalo sie biegalam skakałam na skakance i jadlam duzo blonika pomagal mojemu metabolizmowi :)

Gość tak jasne a oni się
kochana, wasę zastąp razowym chlebem od rana, powoli uwalnia węglowodany. po treningu węgle plus białko (nie utyjesz, potrzebujemy my kobitki cukrów prostych po treningu). moim zdaniem masz zwolniony metabolizm bo jadasz słabo, naprawdę. rano polecam owsiankę z orzechami i owocami. na drugie śniadanie kanapki razowego z jakimś białkiem (tuńczyk, jaja, twarożek) na obiad cyc kurzy ;) i warzyw sobie nie żałuj na kolację również białko

mówicie ze jeszcze poczekać? przetrzymać na tej diecie? plus np. skakanka? ech... no dam sobie szansę jeszcze..

tak jasne a oni się - ale ja się boję, że jak teraz sobie zafunduje taki jadłospis jak ty mówisz, to w ogole przytyje więcej niz te 2 kg i bede największym wielorybem jakiego znam :( już mam dość tej nierównej walki. A - jak jem chleb nawet czarny to męczą mnie zaparcia, jak odrzucę chleb nawet z ziarnami to mi przechodzi... może on mi szkodzi czy jak? sama już nie wiem

Gość jheuydcn
wytrzymaj ja tez bylam zalamana bo 3 tygodnie bylam na diecie a jedyny efekt to plaski brzuch :D a biegalam 3 razy w tygodniu i 3 razy skakalamna skakance :) nagle boom patrze schudlam pozniej coraz i coraz bardziej :)

Gość jheuydcn
zobaczysz ze skakanka dziala cuda po 10 min leje sie z ciebie :D rob sobie serie np 10 wolnych 15 szybkich albo 3 min skakania 1 odpoczynku :)

Gość tak jasne a oni się
hm no to jak ci nie służy razowy to go nie jedz, ale wasę proszę wyrzuć ze swojego jadłospisu - toż to żadnych wartości odżywczych nie ma :( mówię ci kochana, rano węgle jakieś, potem białko, po treningu węgle i na kolację białko. poza tym pilates to za mało, musisz zacząć więcej się ruszać (domyślam się że przy dziecku może być trudno no ale mąż może się małą zająć przez godzinkę a Ty sobie poćwicz w domu i zacznij biegać - to najlepszy sposób na schudnięcie ;) ) ja się odchudzam ale teraz mniej intensywnie bo mam sesję :/

Gość jheuydcn
dokladnie wasa nie jest wcale taka dobra mojej mamie dietetyk odradzal jedzenie wasy ...

jestem sama z dzieckiem... więc nie mam z kim jej zostawić... z nią mogę ćwiczyć :)