Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Pije ktoś browarka?

Polecane posty

Gość motylek k
ja pije dużego leszka:D

Ja niestety bez piwka ale lody z karmelem mam :classic_cool: Co tam slychac w wielkim świecie? :D

Gość sisi783
desperados wale juz 2ie:) jest mi git maz wyjechał hahhahah

Ja czekam na desperadosy bo teraz na nie ma być promo w netto :D Zapasik sobie pierdolnę bo ostatnio na piwnym celibacie byłam ;)

Milo mi to slyszeć ;) Ja wrócilam dzisiaj znad morza :D oczywiście jako jedyna na calutkiej plaży weszlam do lodowatej wody i się w niej kąpalam jak gdyby nigdy nic :) Ty chcialaś nad morze jechać prawda? Może wpadniesz na browarka do Dziwnowa? :classic_cool:

Łooo kurde no kawałek spory niestety :( A chłopa ni ma teraz to choćbym na piwo chciała ( rok temu na kawę do Gdańska pojechaliśmy :D ) to nie mam jak

W piątek wieczorkiem już będę w Polsce :D calutką sobotę, niedzielę i poniedzialek bo mamy w DE wolne :) Mi się tam podoba bo nie jest jak w więszych miastach masa ludzi itd miasteczko ma swój klimat po prostu i co najważniejsze nawet jak jest sezon to plaża nie jest zawalona a jak jest za dużo ludu to za mostem jest druga plaża i tam jest zawsze mniej ludzi.

nadal jestem . i całe szczęście ,że nie mam dzisiaj cisnienia . bo co niektórych to bym zjebała od podstaw. jeszcze mam czas i zapas . ZDROWIE

Ooooooooooooooooo to chyba serio porwe merca ojcu i wpadne :D a tak w ogóle to mam kupca na moją beemcię i teraz mam dylemat oddać mu tego skarba czy nie? :( zawsze będę miala jakiś ''start'' na nowe auto a myślę, że jak już odkladam to na coś konkretnego a nie kolejne stare auto.

Jankesa moja beemka jest po bliskim spotkaniu z bandą i innym autem ;) Caly tyl i bok do wymiany, koszt naprawy to okolo 10tys zlotych mogę ją naprawić i śmigać a mogę ją sprzedać i kupić nowszą beemkę. Teraz myślę o czymś oryginalnym, czymś co przykuwa wzrok (oczywiście spod znaku BMW) :)