Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Pije ktoś browarka?

Polecane posty

taaa, Mysia za 2,5 to nie dostanę chyba, że jakąś zajechaną z 96 czy 97 roku z cienkim wyposażeniem. Moja się prezentowala, byla zadbana, miala malusi przebieg, pożądne wyposażenie - wszystko czego chcialam w niej, byla wypieszczona z każdej strony ja ją kupilam od kolesia który tak samo kocha tę markę i ją pieścil ile się dalo no i u mnie miala tak samo :) Za taką to spokojnie bym musiala liczyć 4,5 - 5 tys niestety.

wiem i czekam na ten dzień z utęsknieniem :D a u mnie jak zwykle lis sie bląka....

Ja teraz na all patrze, że takie jak moje dalej po tysia stoją tak samo jak ja kupowałam :) Ale są zaledwie 3 więc jakby nie patrzeć to posiadam unikata ;) Może i chujowy mam gust ale piękne mam auto :classic_cool: Tylko tapetkę muszę mu nową strzelić ;) Ostatnio coraz bardziej myślę o tym robieniu go i coraz bardziej nie mogę się doczekać Chwaliłam Ci się już że wygraliśmy przetarg na garaż ( wspominałam chyba że startujemy bo problemem było tez to że nie ma go gdzie robić) No to w przyszłym miesiącu zaparkuje i mam nadzieje że na wwkendy robota ruszy :)

No to gratuluję :D wiesz co ja się zbieram spać... milo się rozmawia ale jutro będę chodzącym Zombie :P Dobrej nocki Ci życzę i snów o zrobionym Twoim ulubieńcu ;)🖐️