Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1000lala2000

PROLAKTYNA- CIĄŻA_ DOSTINEX

Polecane posty

Gość 1000lala2000

Cześć dziewczyny, Przez ostatni rok próbowałam zajść w ciążę i nic z tego nie wyszło. Wybrałam się do gin, zrobiłam badania, okazało się, że po obciążeniu mam 30krotnie podwyższoną prolaktynę. Gin. zapisał mi dostinex. Czy ktoś miał podobnie? Jak długo się leczyłyście? Po jakim czasie zaszłyście w ciążę? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)

Gość miskatyska
Hej Ja sie leczyłam DOSTINEX ale Bromergon lepiej na mnie działał....brałam Bromka a od 17dc LUTEINE tak starałam sie ponad rok....okazało sie ze nie ma Owulki doszło CLO i w 4 cyklu sie udało...Bromka do 10 tyg brałam...nie mozna z dnia na dzień odstawić......Zrobiłam tak za 1 razem i niestety nie utrzymałam ciąży...dopiero nowy gin powiedział ze tak sie nie robi....a stary kazał odstawic....

Gość 1000lala2000
Dzięki za odpowiedź i będę wdzięczna za więcej...Chyba potrzebuję czegoś co podniesie mnie na duchu

Gość pimper
no to ja też nie podniosę Ci na duchu, dostinex biorę od grudnia po 1/4 tabletki na tydzień dodatkowo duphaston od 4 cykli a w sumie staram sie juz 8 cykl i nic...