Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haton

niscy faceci

Polecane posty

Gość ytytytytytytytyt
agnet - indywidualny pogląd to taki jak ma Madzia " niscy mają szanse, ale ja akurat wolę wysokich". i osobowasc nie ma tu nic do rzeczy, bo osobowosc istotnie się liczy,ale dopiero jak spełnisz kryterium wzrostu

poznaliśmy się przez kolege, pewnego razu przyszedł właśnie z moim maleństwem :) po tamtym dniu spotkalismy się później już na innej imprezie, gdzie mieliśmy okazje porozmawiać, i tak się to potoczyło, nie zwracałam akurat uwagi na jego wzrost, miał błysk w oku to przedewszystkim, tym mnie przyciągnął a swoim charakterem zatrzymał :) nie tylko charakterem :-))))))))))))))

Gość ytytytytytytytyt
madzia - wolałabyś niskiego,a jakoś masz wysokiego. przypadek? i tak - o ile nie ma 50 lat to 171 to niski wzrost

Poukładany i myślący to pewnie jesteś w opinii swojej i twojej matki - zdaniem kobiet już nie. "to dlaczego tyle razy słyszałem, nie jesteś głupi, nie masz poczucia humoru, czy tym podobne, a już tyle razy: gdybyś był wyższy" To akurat każdy słyszał tylko ostatnia część zdania ulega ciągłej zmianie. Najczęściej na "jesteśmy tylko przyjaciółmi". Sam fakt, że piszesz na kafe jak to nie możesz panny znaleźć to już znak aby trzymać się od takiego faceta z daleka. Naprawdę nie wiem czemu ma służyć ten temat. Teorie masz, inne opcje ci nie pasują więc o co chodzi? "trafi się wyższy bez perspektyw, to niższy spychany jest na dalszy plan...ehh" Raczej fajniejszy od ciebie a nie koniecznie wyższy.

ytytyty za wysoko patrzym może ? nie Twoja ranga ? możliwe, że dla większosci kobiet wzrost jest istotny, kobieta pragnie czuć się bezpiecznie w ramionach mężczyzny.Badź pewny siebie

Gość ytytytytytytytyt
agnet - ciekawe ile z tym maleństwem będziesz,jak sie w końcu jakiś normalnego wzrostu koło ciebie zakręci darker - fajniejszy i wyższy to w tej materii synonimy

piszę tu, bo nudzę się w pracy, tak dla jasności;) poczytaj sobie w necie oczekiwania dziewczyn i w co drugim przeczytasz, taki, taki, siaki plus WYSOKI ;)

Gość ytytytytytytytyt
agnet - w ostatnim poście piszesz z sensem. po czo wcześniej ściemniałas?

Nie powiedziałam, że wolałabym niskiego, ale i z takimi się spotykałam. Wzrost nie ma znaczenia. Wszystko zależy jaki facet jest i czy dobrze się z nim czuję.

Gość ytytytytytytytyt
a czy to,że masz wysokiego to przypadek? nie - kobieta która ma jakikolwiek wybór zawsze niskiego w dupe kopnie

jak można mówić, że wzrost nie ma znaczenia, ale wolałabym wyższego?;)

Gość ytytytytytytytyt
a - i dosłownie tak napisałaś "wolałabym niższego niż takiego wysokiego patyka"

Gość ytytytytytytytyt
haton - babska filozofia, z nią nie wygrasz logiką

Jeju, łapiecie mnie za słówka. Chodziło mi o to, że nieważne czy facet niski czy wysoki, ważne jaki jest. martwiłabym się na Waszym miejscu jakbyście mieli ze 150 cm. Ale 170 to normalny wzrost i wcale nie uważam, żebyś był niski.

prawda jest taka, że tak jak faceci są wzroowcami i patrzą na wygląd, tak kobiety patrzą na wzrost i można dużo mówić o charakterze, ale wiadomo jak to jest ;)

wiesz co, moim priorytetem jest nie wzrost męzczyzny, tylko jakość. A skoro ty, nie umiesz zapewnic bezpieczęnstwa swojej kobiecie przy tym "marnym" zwroście, to współczuje :) ja czuje się swietnie przy moich 170cm

"darker - fajniejszy i wyższy to w tej materii synonimy" No jasne. Szkoda, że nie mam 5 cm więcej bo wtedy mając 190 cm wzrostu dziewczyny płaciły by mi aby się podszkolić w obciąganiu. Czego to się człowiek nie dowie na tym forum... :D "poczytaj sobie w necie oczekiwania dziewczyn i w co drugim przeczytasz, taki, taki, siaki plus WYSOKI" Serio? Nie wiedziałem :D I co z tego? Myślisz, że urośniesz od pisania postów o tym, że jesteś wzrostu siedzącego psa? Jak masz narzekać to znajdź sobie tak ze dwie inne cechy czyniące z ciebie przegrańca. Wzrostem to tu się nikt akurat nie przejmuje jako powodem do użalania. Zarób kasę, podnieś swój status - tylko to Ci pozostaje.

Gość ytytytytytytytyt
nie łapiemy za słówka, tylko sciemniasz i plączesz się w "zeznaniach". i 170 to na dzisiejsze czasy żałośnie mało.

Ok, macie swoją teorię, widać jakaś kobieta bardzo Was zraniła, bo poszła do wyższego. Chciałam Wam pomóc i uzmysłowić, że nie jest tak źle, ale skoro chcecie się nad sobą użalać to spoko

Gość ytytytytytytytyt
agnet - no powiedz po prostu że żaden inny cię nie chciał a nie takie banialuki wstawiasz

Gość ytytytytytytytyt
madzia - pomóc pisząc kłamstwa w które sama nie wierzysz? darker - wyjdź z domu, a zobaczysz ,że może płacic nie będą, ale podszkolą się chętnie

Draker - pracę dobrą mam i kasy mi nie brakuje, ale takiej dziewczyny nie chcę dla której to ma znaczenie, wyżalicz człowiek też się czasem potrzebuje, jak Ci to przeszkadza to tu nie pisz, prosta sprawa;)

"darker - wyjdź z domu, a zobaczysz ,że może płacic nie będą, ale podszkolą się chętnie" Ja bardzo często wychodzę a nawet mam pracę (jak 5% użytkowników tego forum) i nie mam powodzenia mimo to. Uczepiłeś się bzdurnej teorii i będziesz wszystko naginał pod nią.

Gość ytytytytytytytyt
jak piszesz,że niski jest ok, a potem,że wolisz wysokich i sama masz wysokiego, to pierwsze twierdzenie czym jest,jak nie kłamstwem? poza tym z obserwacji wiemy,że jest inaczej niż piszesz

dziewczyny utorzsamiają często wzrost z poczuciem bezpieczeństwa, ale nie wiedzą, że to nie do końca jest prawda, ale o tym nie będę przekonywał, faceci, uprawiający sporty walki rozumieją ;)

Gość ytytytytytytytyt
darker - do pracy ja też wychodzę,co z tego jak tam sami faceci? do klubu idź i nie pierdziel

Gość do siuruf
a tu same debile prawiczki siedza :o opanowaly forum jak muchy gowno na polu

"ale takiej dziewczyny nie chcę dla której to ma znaczenie" Dla każdej ma znaczenie czy facet pewnego dnia nie skończy pod mostem. "jak Ci to przeszkadza to tu nie pisz, prosta sprawa" Skoro moje posty ci przeszkadzają to ich nie czytaj, prosta sprawa.