Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfrfrfrfrf

Niechętna dziewczyna ;/ pomocy

Polecane posty

Gość rfrfrfrfrf

Pomóżcie mi moja dziewczyna nie ma wcale ochoty na seks no zdarzy sie 1-2 razy w tygodniu ze mi da a jak juz to jest kłodą ;/;/;/ za każdym razem kiedy sie kochamy ma orgazm robie jej dobrze jak chce. Niestety mam dość duże zapotrzebowanie na seks tak z raz dziennie ona mówi że nie chce jej się i na inne zaspokojenie nie mam co liczyć :( a jak już to sie tak do tego zabiera że mi sie odechciewa :( coraz częściej zaczynam myśleć żeby ją zdradzić a kochamy sie :(

Miłość to myślenie najpierw o kimś,a potem o sobie.Zatem czy się oboje kochacie? nie mnie oceniać....Powiem może nie to co chciałbyś usłyszeć,ale zastanów się,czy nie dać sobie spokoju z tym związkiem.Skoro już teraz tak jest...co będzie później......

Ja też mówię, żebyś ją zostawił, to się będzie ciągle pogłębiać, znam to z własnych doświadczeń. Jeśli zależy Ci na dobrym seksie, to szukaj partnerki, z którą będzie Ci dobrze.

Gość rfrfrfrfrf
ehhhh kochamy sie wszystko jest w porządku ale w tym łóżku tak słabo ;( ona nie potrafi być seksowna gadaliśmy już o tym ona uważa że jest nieśmiała bardzo i nie potrafi być sexowna ale sexu potrzebuje i jest mi z tym źle podczas sexu tez zawsze dochodze ;/ ale jeśli sam sobie nie zrobie dobrze to ona tym bardziej ;/

Moim skromnym zdaniem,jeżeli dwie osoby się kochają to starają się sobie dać to co najlepsze.Nie dobraliście się pod względem temperamentu,potrzeb,oczekiwań.Wiesz,co będziesz pisał za X lat? "Kochamy się z żoną ale dupczę na boku bo mi za mało daje". Twoje życie,Twój związek,Twój wybór....pozdro.

Gość rfrfrfrfrf
dałeś/aś mi do myślenia ehhhh sam nie wiem co robić czeka mnie dużo ciężkich decyzji dzieki

Taka decyzja im szybciej podjęta, tym lepiej. Pozdrawiam i życzę odwagi!

Ja miałam baaardzo podobnie, z tym, że ja jestem kobietą... Niestety, albo i na szczęscie rozstaliśmy się 6mies temu, bo wiało chłodem i to niesamowicie. Mieszkajac razem, po 4 latach związku- sex 1x w tygodniu i to z wielką łaską, bez zaangażowania, pożądania, tak na siłę. Byłam wyzywana od nimfomanek nie wyżytych, a ja potrzebowałam tylko trochu czułości. Chłopie- nie ma sensu, daj sobie spokój, bo takie osoby się nie zmieniają, taką mają juz naturę, a w ten sposób mozna się wykończyć... Co dzień bedzesz sie zastanawiał... Będzie sex, czy nie będzie??? Nie ma laska temperamentu, wyobraźni. Jeśli ludzie się w łózku nie potrafią uzupełnić, to do niczego dobrego razem nie dojdziecie. Ona widocznie potrzebuje jakiegoś impotenta, a Ty używaj życia pókiś młody!!! Pozdro :*