Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfuysdgsdvdfsd

taki chlopak jak mój zdarza się raz na milion

Polecane posty

Gość wewew
"mikroskopinych rozmiarow penis" On kocha jego a nie jego penisa. Mam rozumiec ze ty jesli bys miala partnera wspnialego, ktory by mial malego penisa to bys go rzucila z tego powodu?

Gość dfuysdgsdvdfsd
serio to nie prowo, choc moze na to wygladac bo rzadko zdarza sie taki chlopak. z kilkoma sie spotykalam i zaden nie mial takiego szacunku do kobiet :O wszyscy zaraz chcieli albo wspolzyc, albo jakies pieszczoty oralne itp

Gość wewew
Zawsze sa do zlikwidowania. Nie ma takiego czegos jak fizyczne niedopasowanie seksualne! Kazdy seksuolog to powie. Jako ze w Polsce wiedza na temat seksu jest mizerna to nie dziwia mnie glupoty wypisywanie w tym watku.

nie wiem, na szczescie nigdy nie bylabym w takiej sytuacji.. ale wolalabym sie dowiedziec o tym fakcie przed slubem niz po :classic_cool:

Gość dfuysdgsdvdfsd
poza tym jesli chodzi o przedwczesny wytrysk to podobno kazdy chlopak ma takie problemy jak zaczyna wspolzycie, z czasem sie reguluje wszystko. zreszta mi by to nie przeszkadzalo :) i tak bym go kochala

wewew to ty piszesz glupoty, skad ja te mantre znam? aha, juz wiem z chrzescijanskich zrodel Otoz jest cos takiego jak niedposaowanie seksualne, a jakze Np. facetem z ogromnym libido trafi sie totalnie "drewniana" kobieta, dla ktorej raz na 2 mies wystarczy. {Powaznie myslisz ze w takim wypadku taki nabuzowany byczek nie bedzie "wiedziony na pokuszenie"? :D

wew Lew-Starowicz niestety by sie z Toba nie zgodzil, a wszyscy wiemy kto jest tutaj wiekszym specjalista ;) Nalezysz do oazy?

Gość dfuysdgsdvdfsd
jak ludzie naprawdę się kochaja prawdziwą miloscią to wszystko sie ulozy :)))

Gość dfuysdgsdvdfsd
wewew widzę ze ty jedna mnie rozumiesz i myslisz podobnie do mnie :) zgadzam sie z tym co piszesz.

Gość jajko niespodzianka
Facet powinien być namiętny i mieć temperament, pożądać kobiety i chcieć być z nią pod każdym względem psychicznym i fizycznym.. pragnąć po prostu jej całej.. nie ma nic piękniejszego niż seks z osobą która cię kocha, a brak seksu nie ma nic wspólnego z szacunkiem, można kogoś kochać i go bardzo szanować... Obrzydza go robienie loda? A co w tym obrzydliwego? Jak się kogoś kocha to można go całować wszędzie, bo każda część ciała partnera /partnerki jest dla ciebie kochana i wspaniała, czy to szyja czy ramie, czy udo czy penis czy nawet stopa - po prostu wszystko. I co jest złego w sprawianiu sobie nawzajem przyjemności? Wyjdź za niego to jeszcze będziesz płakać, chyba ,że jest dla ciebie jest kompletnie nieistotny, ale skąd możesz wiedzieć, skoro nie masz o tych sprawach pojęcia. W ogóle wkurzają mnie ludzie, którzy seks- coś co daje nam przyjemność , sprowadzają do rangi mistycznego uniesienia. Kochasz kogoś- nie powinieneś z nim uprawiać seksu , musisz go kochać i mieć akt małżeństwa , bo to przecież wszystko zmienia hahaha..

Gość jajko niespodzianka
chyba ,że SEKS jest dla ciebie jest kompletnie nieistotny*

Gość trente
Do autorki, to nic nadzwyczajnego , tacy faceci jeszcze sie zdarzaja , coprawda faktycznie sa na wymarciu , ale to winna czasow i obyczajow w jakich nam przyszlo zyc gdzie inne wartosci poza seksem przestaja sie liczyc , jezeli tobie taka sytuacja odpowiada i wasze priorytety sie pokrywaja , to pozostaje mi wam tylko zyczyc pierwszej upojnej nocy poslubnej w jak najpiekniejszym wydaniu :-)

Gość wewew
" Otoz jest cos takiego jak niedposaowanie seksualne, a jakze Np. facetem z ogromnym libido trafi sie totalnie "drewniana" kobieta, dla ktorej raz na 2 mies wystarczy." Pisalem o fizycznym niedosowanie seksualnym! Takiego nie ma! Co do Lwa-Starowicza to wpisz sobie w google seksuolog niedopaspwanoe seksualne. Zdzwisz sie wynikami. Nie ma takiego czegos jak fizycznie niedopasowanie seksualne!

Gość dfuysdgsdvdfsd
uwazam ze seks jest przereklamowany. dla mnie najwazniejsze jest uczucie, swiadomosc ze ktos mnie kocha, ja kocham jego :) ale oczywiscie bardzo chetnie bym to z nim robila, jednak tez mi sie nie spieszy

Gość dfuysdgsdvdfsd
mnie tez obrzydza robienie loda, takie to sorry za wyrazenie ale kurewskie :O co innego jakies pocalunki tej czesci ciala :)

Gość trente
narazie cie obrzydza , ale jesli twoj zwiazek z partnerem ktorego kochasz bedzie sie dalej pieknie rozwijal , to i do tych elementow sztuki milosnej przejdziecie to nieuniknione

Gość dfuysdgsdvdfsd
na pewno nie, bym sie czula jak kurwa, co innego pocalunki i pieszczoty penisa a co innego wulgarne ruszanie szczeką i robienie loda, glupio to wyglada :O

Gość synmysnbstyb
na dwoje babbka wrozyla albo rzeczywiscie taki wspanialy czlowiek albo ukrywa problemy, leki seksualne i niskie libido, ma klopoty emocjonalne zwiazane z ta sfera w kazdym razie powodzenia

wew czyli przyznajesz, ze istnieje mozliwosc "niefizycznego " dopasowania seksualnego? nie zlicze ile widzialam na tym forum postow sfrustrowanych mezow (czasem zon), bo przed slubem sie wydawalo, ze ona jest taka goraca, uwielbiala seks, robilismy to codziennie,a po slubie wyszla jej prawdziwa natura seks raz na 2 tyg. - jak sie nic nie zmieni poszukam sobie kochanki albo zaczne myslec o rozwodzie." pelno tu tematow w tym stylu, chrzescijanskie bajdurzenie ludzi, ktorzy nie wiedza co to seks a realne prblemy zycia codziennego to 2 rozne rzeczy.

Gość nie wiadomo kto
Twoj facet to perelka, trzymaj go mocno! Ja tez takiego mam, nam sie oplacilo czekac az osiem lat! On mnie na rekach przez to nosi. To nie prawda ze trzeba die dopasowac genitalnie zeby malzenstwo funkcjonowalo, jest czas zeby sie doposowywac po slubie. To tylko pretekst zeby to robic. Mu na poczatku nie umielismy tego zrobic, ale z czasem doszlismy do perfekcji. Gratuluje takiego chlopaka.

nie wiadomo kto moge sie delikatnie zapytac jak czesto sie kochacie? wysokosc libido jest m.in. genetycznie uwarunkowana, niekorzy maja bardzo wysokie, niektorzy b. niskie Jezeli jest 2 ludzi, ktorzy maja bardzo niskie libido i wytrzymuja bez seksu 8 lat to owszem dlaczego mieliby nie stworzyc szczesliwego zwiazku. Gorzej gdy sie trafia przeciwienstwa, albo co gorsza jak jeden z parterow udaje zainteresowanie seksem przed malzenstwem by po slubie "okazywac laske" raz na 2 miesiace :D

"do tego chce czekac z tymi sprawami do slubu" prawik :D prawików mamy na forum od cholery, więc z tym 'jednym na milion' to grubo przesadziłaś :classic_cool: obrzydza go lodzik? cóż, jego strata. i twoja po części :P obrzydza go pewnie i minetka - a to już porażka na całej linii. biorąc pod uwagę, że zaczniesz seks z prawikiem po ślubie i nie będzie żadnego innego seksu poza klasycznym, nawet nie próbuj marzyć o orgazmach :P

Gość trente
ile tu samych niewyrzytych zazdrosnic , takich co to na zawsze zaprzepascily szanse i mozliwosc przezycia wspanialej chwili z ukochanym mezczyznom swojego zycia , oddajac swoja cnote jakiemus Jarusiowi po 18tce u kolezanki ...za pozno moje drogie panie , ona juz sie nie zrosnie :-)

tu nie islam, zebycoby na szacunek zarobic i ukamieniowana nie zostac kobiety musialy miec blone dziewicza :classic_cool: i co zlego jest w sraceniu dziewictwa w wieku 18 lat, jak robi sie to rozsadnie i z ukochana osoba?

poza tym "betonowym dziewicom do slubu" chyba argumentow zabraklo, bo zaczyna sie nagonka na te co do slubu nie czekaly.

"ile tu samych niewyrzytych zazdrosnic , takich co to na zawsze zaprzepascily szanse i mozliwosc przezycia wspanialej chwili z ukochanym mezczyznom swojego zycia" naucz sie ortografii kiepie, z takim jak ty to nawet pryszczata grubaska do łóżka nie pójdzie :D🖐️ "oddajac swoja cnote jakiemus Jarusiowi po 18tce u kolezanki" cóż, nie sądź wszystkich podług twojej mamusi :classic_cool:

Gość trente
z moja ortografia jest wszystko ok , chcialem tylko sprawdzic twoja :-) a co do malych pryszczatych grubasek to mialem ich wiele , i na zadnej sie nie zawiodlem , wszystkie byly dziewicami i to ja bylem tym pierwszym :-) a moja mamusia ... jestem dzieckiem glebokiej milosci dwojga ludzi , a ja jestem cudownym owocem ich pierwszego zblizenia , dlatego jestem taki wspanialy i sam to rozumiem , ale co ty mozesz o tym wiedziec ...:-)

Gość przebij balonik
lepiej zrobić to przed ślubem, bo jeśli nie spodoba ci się seks z nim, to co ty z takim po ślubie zrobisz? mamy XXI wiek, ogarnijcie się z zabobonami średniowiecza typu "czystość przed ślubem"

Gość a ja szczerze nie chciałabym
takiego gamonia :P