Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajajajajaja

po cholere wam dzieci jak na głupich pampersach oszczędzacie!!! Nawet te biedron

Polecane posty

Gość głupota nie zna granic
ja nie mam dzieci i nie planuję mieć - to jest mój bezcenny wkład w ekologię - żeby m.in. twój bachor miał jeszcze czym oddychać i żeby nie dostał raka przed 30tką, zakichana dzieciorobko :O

Gość dla mnie pamki
Dobrze ,że nie planujesz dzieci .Tyle jadu i zła w tobie ,że aż strach................ ktos cię skrzywdził ? duzo teraz osrodków terapeutycznych może tędy droga................................... dyskusja o jakości pamperów przerodziła się w jadke ,cały czas pada słowo bachor :( .Jak można takie słodkie, niewinne maleństwo nazwać bachorem

Gość Władyścia
Nic tobie do tego autorko, w jaką pieluchę zawijam swoje dziecko. Każdy zresztą zawija w to, na co go stać,a takie gadanie,ze jak nie stać ciebie na oryginalne pampersy, to po co sobie dziecko robiłaś, to szczyt idiotyzmu, pustki i braku inteligencji w głowie. Jak Ci pasują pampersy, to je kupuj, ja nie uważam,ze np. Dada to gruba wata. Używałam też pampersów i wcale na moje nie są ani lepsze ani cieńsze niż Dady, przereklamowane i za drogie i tyle, że tak dodam, jeśli jesteś przedstawicielem Pampersa i nam tu chcesz durnotę wciskać na temat wspaniałości tych pieluch.

ja uzywałam pamersów oryginalnych przez 1,5 roku znajomi polecili mi dadę teraz kupiłam pierwszy raz i powiem wam , że jestem zadowolona nie widze w nich żadnej różnicy oprócz tego że maja troszeczke krótszy ten niebieski wkładzik i to wszytsko moim zdaniem bardzo sie opłaca taki zakup.. A autorka pewnie nigdy nawet dady na oczy nie widziala i dlatego sie tak wywyższa

Gość głupota nie zna granic
ty też nie planowałaś pewnie. Oczywiście, że bachor niczemu nie winny ale płaci za głupotę rodziców. Twój nie pociąganie za długo przywalony pampersami i innym gównem. Ale co zrobić - taki jest ten powalony świat, pełen ignorantów patrzących tylko swojego dupy.

Gość Władyścia
ileż tu chamskich zwyrodnialców , co nawet dla niewinnego dziecka minimalnego szacunku nie mają.

Gość hhhmmmmm
Ale zawsze tak jest, że jednemu coś pasuje, a drugiemu nie. Wystarczy poczytać opinie o produktach, jak duży jest rozrzut ocen.

Gość dla mnie pamki
głupota nie zna granic ty też nie planowałaś pewnie. Oczywiście, że bachor niczemu nie winny ale płaci za głupotę rodziców. Twój nie pociąganie za długo przywalony pampersami i innym gównem. Ale co zrobić - taki jest ten powalony świat, pełen ignorantów patrzących tylko swojego d**y. UWAZAM ,że jestes chora...................mozna ci jakos pomóc? nie leczona depresja prowadzi do samobójstw

Gość prawdziwy zwyrodnialec
to się roztkliwia nad swoim bachorem, a losy innych ma w doopie, nie myl pojęć, ćwoku.

Gość prawdziwy zwyrodnialec
ty się zastanów jak pomóc swojemu bachorowi, leniwa wywłoko zapatrzona w swoją piizdę :O

Gość bojowkowa LKS
powiem wam, ze zaczynam czytać o tych wielorazówkach i to chyba jest całkiem niegłupi pomysł, żeby sobie je kupić ;] jest i ekonomicznie i ekologicznie, po co się męczyc z toną odpadów, a za ich wywóz sie też placi i to niemało ;]

Gość Władyścia
a Ty jakaś skrzywdzona przez los, jakaś niedorozwinięta czy może w depresji,skoro tak się odzywasz do ludzi. Do starszych też trzeba mieć szacunek, nie tylko do dzieci.

Gość dla mnie pamki
wprost nie moge uwierzyć ,że pisze takie teksy o niewinnych dzieciach kobieta na forum ,Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci. Dziewczyny macie jakies problemy z zajsciem w ciąże moze cos innego was gryzie ? dlaczego zaglądacie na forum o macierzyństwie i ubliżacie maluszkom? ich matką ? co was gryzie? Ja nie interesuje się motoryzcja w zyciu nie wejde na takie forum a Wy zaglądacie i plujecie jadem :(

Gość Władyścia
a ja mam zwyrodnialcu Twoje gadanie gdzieś, dobranoc, wykop sobie może dołek w ziemii i do niego sobie poklnij, papa

Gość Władyścia
ten, co tak ubliża tym maluchom, to naprawdę albo jakiś psychopata albo przestępca albo kompletny zwyrodnialec.

Gość dla mnie pamki
prawdziwy zwyrodnialec to się roztkliwia nad swoim bachorem, a losy innych ma w doopie, nie myl pojęć, ćwoku. 12:46 [zgłoś do usunięcia] prawdziwy zwyrodnialec ty się zastanów jak pomóc swojemu bachorowi, leniwa wywłoko zapatrzona w swoją piizdę zglosilam do usuniecia i napisałam do admina .....

Gość pampersy golden sleep sa
najlepsze, zadna pielucha nie ma sobie rownych. Ktos powiedzial,ze smierdza chemia, owsze smierdza,ale te active fit w zielono-fioletowym opakowaniu. Golden sleep swietnie sie trzymaja, nic nie przemaka i jeszcze ani razu moje dziecko nie maialo odparzonej pupy. Jak dla mnie pampers i tyle, zadne dady.

Gość pampersy golden sleep sa
sorki, wiedze, ze pieluchy, ktore wymienilam nie sa dostepne w pl

Gość Władyścia
spadaj zwyrodnialcu, jak tu Ci się nie podoba, wypad na temat dla zwyrodnialców.

Gość Władyścia
znam tylko jedno słowo - zwyrodnialec. Mamusia do mnie tak mówiła przez całe życie - jak była trzeźwa :(

Gość Władyścia
jestem eko dlatego wyjadam łyżeczką z pampka kupkę mojego synusia, któremu nadałam piękne imię - Zwyrodnialec :)

Gość Władyścia
Ale śmieszne, no zrywam boki,przecież od razu widać, że się pode mnie podszywasz zwyrodnialcu !Pewnie to sławna oferma nie ma znów co robić i pluje tymi swoimi nudnymi wywodami.

Gość Władyścia
A znam jeszcze 2 SŁOWA pasujące do ciebie : CHORY(A) PSYCHICZNIE, i to poważnie chory(a).

Gość Władyścia
mówię co wiem, a wiem tyle co wyjem z pampka :)

Gość Władyścia
i jeszcze coś: 1) Jem KAŁ, 2)Jem sporo KAŁU. Dlatego gówno wiem :)

Gość Władyścia
No i co, ulzyło Ci jak to powiedziałeś ? To dobrze,dziecko, to idź teraz weź tabletki na głowę, bo pewnie zapomniałeś zażyć, dlatego tak majaczysz.

Gość Władyścia
Jesteś u pani !

Gość Władyścia
ja już swoje wzięłam, od razu mi lepiej, nie widać ? :)