Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajajajajaja

po cholere wam dzieci jak na głupich pampersach oszczędzacie!!! Nawet te biedron

Polecane posty

Gość joanna sss.
Mam trójkę dzieci i wierzcie mi,ze przetestowalam wszystkie dostępne na polskim rynku pieluchy-nawet te z Biedronki i z Teco,wszystkie!Zdecydowanie najlepsze są oryginalne pampersy,sa miekkie i nie przemakają,dziecko nie ma na udach odcisków bo boczna gumka jest bardzo rozciągliwa.Nie polecam jednak tych tańszych pampersów SLEEP AND PLAY-nie mają gumki i są twardsze.To moje zdanie,nie wiem jak u was.

Gość zamiast mózgu masz
gówienną breję pod czaszką podszywie Władyści. Dobrze Ci Władyścia radzi, weź tabletki i połóż się spac. A potem na elektrowstrząsy dla poprawienia efektu.

Gość kafo
ej ja uzywam pieluszek z biedronki tylko dlatego ze mam malutkie dziecko ktore robi kupke co chwile wiec jak narazie to nieoplaca mi sie kupywac tych drogich bo dla niej to bez roznicy czy zrobi kupe w orginalnego pampersaa czy w takiego z biedronki....bedzie starsza bede uzywała lepszych bo nie bede musiala co 10 minut jej zmieniac i wyrzucac

Gość nie pitolll
od urodzenia małej używam pampersów, kiedyś z ciekawości kupiłam pieluszki happy- tragedia tyłek cały czerwony szok.Zostaję przy pampersach.

Gość tak w ogole to pampersy
sa tylko dla leniwców , powinno sie uzywac tetry i jak najszybciej wysadzac dziecko na nocnik, tak aby mając rok nie korzystało z pielcuh:O🖐️

Też sie właśnie zastanawiałam jak ludzie mogą zakładać dzieciom taki badziew, sobie pewnie by nie założyli a na dziecku patrzą jak zaoszczędzić.

Gość Eko mama
Ja używam pieluszek wielorazowych które sie pierze. Jeszcze przed narodzinami zdecydowałam sie na nie i nie żałuję. Są świetne dopasowywują sie do każdego rozmiaru i rosną razem z małą. Wydałam na nie 700zł ale to był jednorazowy wydatek no może oprócz tego ze jak już zniszczy sie jakiś wkład to kupuje nowy ok 10zł wkłady są wymienne są wykonane z naturalnych surowców bo to są wkłady bambusowe. Nie trzeba ich wyparzać ponieważ używam specjalnego proszku do prania. Mała ma pupe nie odparzoną i jest szczęśliwa. Poza tym w jakiś sposób nie zanieczyszczam środowiska aż tak jak bym używała zwykłych pampersów. Zwykłe pampersy użwam jak wychodze poza dom.To są plusy pieluszek wielorazowych. Niestety są też minusy.... jak wiadomo trzeba poświęcić troche więcej czasu gdyż trzeba je prać a zwykłe po prostu sie wyrzuca. A co do tego czy ma być org. pampers czy nie to moim zdaniem zależy głownie od mamy jak i dziecka. Każde dziecko ma różne potrzeby i jednemu nic nie będzie a drugiemu odparzy pupe.

Gość Eko mama
Dodam jeszcze że nie wybrałam ich ze względu aby oszczędzać tylko dla dobra dziecka.