Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majajajajajaja

po cholere wam dzieci jak na głupich pampersach oszczędzacie!!! Nawet te biedron

Polecane posty

Gość majajajajajaja

które tak chwalicie to gruba wata! Ostatnio koleżanka pokazala mi jedną pieluche dada! Masakra! Proponuje zebyście same wsadziły taką wielką krowę jak bedziecie miały ciote!

Gość majajajajajaja
razem z koleżanką wyjadłyśmy z pieluchy przepyszną rzadką kupę :classic_cool:

Gość osobiscie nosilam na dupie
kawałek tetrowej szmatki z włożonym w środek workiem foliowym i wyobraź sobie ze żyje i mam się świetnie. Nie mam urazu psychicznego ani nic takiego. Zresztą z tego co wiem ty też pewnie podobnie byłaś wychowywana. Rodzice oszczędzali co? Idź im wypomnij! Niech sukinkotki wiedzą ze masz o to zal!

Gość majajajajajaja
a podszywaj się szmato! Wisi mi to:D buahahahaha

Gość majajajajajaja
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość majajajajajaja
to jak bedziesz miała ciote to wsadź sobie wielką krowe a nie tampona czy ultra cienką podpaskę haha ciekawe czy bedzie ci wygodnie

Gość bo te mamuśki nie wiedza
ze kupujac oryg pampes to wydatek o jakies 20zł drozej ale po co jak mozna miec za to 2 paczki fajek heh

jakbym przez cały dzień nic nie robiła tylko leżała i czekała aż mnie nakarmią i przewiną to zdecydowanie by bylo mi wygodniej w "wielkiej krowie" bop nic by nie przeciekło niż w ultra cienkiej :P Na noc sobie kupuje "wielkie krowy" bo nie lubię uciapanego prześcieradła :P

Gość bo te mamuśki nie wiedza
oczywiście 20zł wiecej na 2paczkach. Bo dada oszukuje i ma o kilka pampersow mniej

to jest miesięcznie ponad 30 zl różnicy. za to można mieć zapas chusteczek :P Fajek nie palę. Nie wiem jak dada bo tych nie używam ale sprawdź pieluchy z rossmana bo ja nie widzę różnicy między tymi a pampersami a używam jednych i drugich. Gdyby te rossmanowskie miały inne rysunki można by je bylo spokojnie pomylić z pampersami.

Gość do osobiście nosilam
nie wiem czy wiesz ale dziecko później raczkuje,chodzi i na pewno nie wygodnie jest mu w takiej grubej pieluszce

Gość do osobiście nosilam
a te z rosmana mają te fajne paski co sie rozciągają po bokach? Takie w pampers?

Gość głupia jesteś autorko
kiedyś specjalnie się dzieciakom 2 tetry zakładało, żeby bioderka równo się układały... ja teraz wolę założyć grubsza pieluszkę, bo raz, że więcj wchłonie, 2 bioderka zabespieczone.... ...a oryginalne pampersy, przeciekają i sa za wiotkie, do tego okropnie śmierdzą chemią - dziwię się, że to to, ktokolwiek w ogóle kupuje, jeszcze tak drogo :O .... ... nie źle trzeba mieć mózg zlasowany reklamami, żeby takie coś łyknąć :D

Nie wiem moje nie jest jeszcze na etapie "później" więc dopiero bedę sprawdzać czy mu wygodnie. Ale im starsze dziecko tym chyba lepiej, ze mu nie wygodnie, żeby szybciej zaczęło korzystać z nocnika. Mówię o maluchach około 1,5 roku. Przecież nie tylko dady są na rynku. Jest cale mnóstwo rożnych pieluch. Pampersy są drogie i płaci się tylko za markę.

a i pampersy mają w sobie takie coś jakby pochłaniacz wilgoci. Takie granulki. Jaki to jest syf straszny! Wolę watę1 Przynajmniej naturalna jest!

A pampersa to jednego na dzień,co?bo taki dobry?!DADA są ok i chusteczki też,ale pewnie autorka nie robi zakupów w sklepie dla biedoty,ech...

Gość ja akurat kupuje z
pampers te z tymi rozciągającymi się paseczkami,ale to tylko dlatego,że nie wpinają się w brzuszek dziecka,zwłaszcza,że mała jest na etapie raczkowania.

Gość ja akurat kupuje z
nie uważam,żeby pamres źle wchłaniały! Nie wiem skąd taka opinia! Super chłonią,a są cieniutkie. Po za tym nie robią się w środku takie zwinięte jak w tych z tą watą.

z doświadczenia, ja kupowałam wszystkie marki pieluch i porównywałam .... np. pampers oryg. musiałam 3x w nocy zmieniać inaczej było wszystko mokre, dada starcza jedna - dla mnie wybór jest więc prosty

Gość majajajajaja
a niby dlaczego na 1 dzień haha tak stać mnie na pampersy i nie oszczędzam na dziecku,

Gość majajajajajaja
puszczam kleksy w wysokiej klasy cienkie podpaski Femina, a nie w grube krowy, jestem damą :classic_cool:

Gość majajajajaja
do głupia jesteś co ty pitolisz, w zyciu chyba nie kupilaś pampers to sie na temat tych pieluch nie wypowiadaj

Gość majajajajaja
podszywaj się kurewko! Podnieca mnie to szmato:D hahaha głupia pinda!

Gość majajajajaja
głupia krowa bachora se zrobiła,na głupich pampesach zaoszczędziła,a wódke i fajki to kupowała,a teraz sie podszywa głupia fujara hahaha

ty pitolisz, bo nigdy nie kupiłąś innych - tylko postepujesz zgodnie z sieczką która zrobiła ci w głowie reklama.... ty ty krytykujesz inne pieluch na tylko na podstawie tego co ci koleżanka pokazała :O ... myślisz, że tylko ciebie stać na oryginalne pampersy nie bądź śmieszna :D

Gość majajajajaja
tak stać mnie ty pewnie jeszcze w poliester ubierarz haha na ciuchach tez pewnie oszczędzasz

Gość ja wypróbowałam
wszystkie pampersy i niestety jednak wolę dołożyć i kupić Pampers

Gość ja nie mogę jaka ta majajaja
jest pierdol*nięta :D

Napisz sobie na czole,że stać cię na pampersy!!!!eeee,szkoda gadać....

autorko...kiepski produkt do snobowania.... to żałosne musieć dowartościowywać się tym jakie pieluchy się kupuje... :D ...a ubrania kupuje tylko wysokogatunkowe, co nie zmienia faktu ze nie raz za grosze :D