Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijaksadzicie20

Perwersjo where are you? :D

Polecane posty

Jak nie mnie, jak mnie? A może nas obie? Ja jestem tak egocentryczna, że wszystko do siebie biorę, przyznaję się.

Perw , Perw Dekalog = jons :D dlatego nie odpisała na maila und dała się złapać na dzieciną prowokację :classic_cool: jones jaka ty nieskomplikowana jesteś :D :D :D

Nie sprawdzam poczty za często, zaraz odpowiem, jeżeli to przesłane na lets. O tej pani/panu nie słyszałam, złapanie się na dziecinną prowokację to objaw mojego uwsteczniania się bądź niewiedzy kafeteryjnej. ;)

to nie wierz :P ale takie są fakty , sam się zdemaskowała :O

Ej, mam się cieszyć, że zostałam uznana za jakąś sławę kafeteryjną, czy zawyć smętnie do księżyca?

nie ma to jak wtopić projekt po piku postach z mega trollem :D niech to będzie nauczka dla Ciebie dziecko , następnym razem zachowuj się jak byś nikogo nie znała :classic_cool:

Dziecko? Mój Boże, często mnie odmładzają, ale nie aż tak. Taaak, przyznaję się, jestem tym kimś tam, trollem czy zbolem i czycham na Wasze komputery by je zajebać wirusami, poprzez wyciągnięcie od Was adresów mailowych i majtek. A znam jedynie Perwersję, bo przeglądałam to forum wcześniej i jej wypowiedzi wpadły mi w oko. Nuuuda.

jons teraz patrz i ucz się :O (mówiłem że Cię podszkole z trollingu) teraz po odczekaniu ok 15 min powinnaś się wpisać z jons II i wyśmiać mnie za taki insynuacje :O wtedy wyszło by że konfabuluje i mam manię prześladowczą zapamietaj tą lekcję my young padowan :P

Acha. Nie znam żadnych jonsów i alfonsów, ale nadal będę pisać na tym forum jako Dekalogowata. To się robi coraz zabawniejsze.

dla mnie też :D obaczę ile dasz radę pociągnąć to gówno doświadczenie z f 23 podpowiada że bardzo niedługo porzucisz projekt :P

Dobrze mi się żyje z moją nieskomplikowaną osobowością, nawiasem mówiąc. A co do tego jones, czy co to tam jest, do chuja pana naprawdę mnie to nie obchodzi. Mogę być jons, nie ma sprawy. Chyba troszeczkę za bardzo przejąłeś się swą rolą.

tak przejąłem się rolą trolla :D potwierdzam :classic_cool: miłej nocy jons 😴 ps, na mailu zawsze chętnie podpowiem ci odnośnie nowych projektów bez demaskacji jak teraz 🖐️;)