Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babilononon

Jestem z dziewczyna 5 lat ale od roku kocham inna

Polecane posty

"A moja dziewczyna spowszedniała mi , jest taka zwyczajna i nudna." TO PO CO Z NIĄ JESTEŚ I KRZYWDZISZ ? bo jak zaczołes i dalej bedziesz szukał sobie innej a obecna trzymał na zapas... swinia i tyle....

Gość el ninka
A w ogóle tamtej mówiłeś, bo moze bedziecie razem. Dla przykładu moj nie gg, dał ciała-- gdyby sie doważył, byłoby :):). A tak jest tak :(, bo z braku odwagi wybrał łatwe, aczkolwiek beznadziejne rozwiązanie. Jesli wiesz, ze laska jest za Tobą, to będzie z Tobą. Wystarczy ładnie przeprosic+ kwatiakit+ fajny wieczorek, jak nabroiłes troszkę sie postarać i będzie jak w niebie.

Gość xyyyy
Nie rozumiem tylko jednego: jak można nadal być z kimś "nudnym i spowszedniałym"; jeśli tak jest, należy zwrócić dziewczynie wolność. Istnieje możliwość, że ona także ma dość nudnego partnera i wszyscy odetchną.

Gość xyyyy
Jeśli tak nie postąpisz w najbliższym czasie, Madzialena ma rację: jesteś chujem do kwadratu.

Gość el ninka
oj przejęłam się :P:P :D... faceci inaczej nie myślą, nie wiedzialaś:P

Gość wywywyert
ninka płytka jesteś

Cieszę, że chociaż jedna osoba przyznała mi rację i powiedziała, że jest ch*jem :D, hehehe, widocznie on lubi słuchać takie epitety na swój temat bo nawet go to nie rusza, my po nim jedziemy, a on dalej swoje, że jest dobry, kochający i się biedaczek zakochał nieszczęśliwie :D

Gość el ninka
ta wypowiedzia nie wiem, kto bardziej się spłycił, pozdr :D

Gość Babilononon
Nie ranie mojej dziewczyny bo ona o niczym nie wie, chyba nawet sie nie domysla. Dla niej jestem taki jak bylem takze po moim zachowaniu niczego nie jest w stanie rozpoznac. Najbardziej w tym wszystkim jestem pokrzywdzony ja. Szkoda ze nie potraficie zrozumiec drugiego czlowieka ktory ma dylemat. Nikogo nie zabilem

Ty jesteś pokrzywdzony? Masz kobietę, która chodzi koło Ciebie, kocha Cię, dba o Ciebie, a Ty szukasz wrażeń na necie i mówisz, że jesteś pokrzywdzony??? Żałosny dupek

Gość el ninka
To pomyśl, ze jestem w sytuacji tak jak tamta, o której piszesz--- i powiem, ze wolalabm byc z nim, po prostu. A tak to kazde sie dzień w dzień męczy. Przynajmniej Ty bądź facetem i walcz o swoje szczęscie, bo z dośw. wiem, ze takie związki ,, dla chodzenia'' maja i tak zły koniec, jak nie ma uczucia.

Gość a wiesz co .... :)
i zyli długo i szczęśliwie :P "wcale jej nie kochasz (tej internetowej) - kochasz tylko wyobrażenie o niej" zgadzam sie. Widealizowałeś ja i w zwiazku z tym wszystkie inne są blade. Kazda sroczka swój ogonek chwali :P Bedziesz ja wychwalał a tak naprawde kompletnie jej nie znasz :P To tylko image który ona ci sprzedała a ty podrasowałeś :) aby było ci wygodniej. "nie kochasz też swojej dziewczyny to oczywiste" po tym co on o niej pisze i jak tez moge spokojnie stwerdzic ze jej nie kocha a nawet masz zal do niej ze nie jest inna. Coś masz z oczami i zwichniete osady. Nie wiem czy to sperma ci mózg zalał czy być moze rózowe okulary. Tak czy inaczej jak jedno albo drugie spodnie bedzie bolało :P "wniosek - kochasz tylko siebie i nie zasługujesz na żadną z nich" zasługuje na to by być z tym pseudo Aniołem :) Rozczarowanie boli i to bardzo...zobaczysz :) Nie ma to jak kogoś wyidealizowac a pozniej zaliczyć brutalne starcie z rzeczywistościa. Zycze ci tego :)

Gość xyyyy
Madzialena, on w chuj to samo na okrągło.. Ofiara układu, biedactwo. ' Ile tu dają za prowo, na sztuki, czy od liczby postów? :P

Gość nknknknknyui
Licha prowokacja.

Gość el ninka
a ja zycze szczęscia. W mojej historii dał się ponieść autokreacji kreatury, który woli sponsorów. Ja nic nie zabarwiała, a jak mnie bolało jego zachowanie to po prostu mówiłam. I gdyby nie ten ciąg zdarzeń, to żylibyśmy :), po prostu dobra ze mnie osobka, ale ja juz nie będę walczyć-- on jest M. :) SZCZĘSCIA!

Gość i to jaka swinia
Kurcze skad wy debile sie bierzecie,sory ale emocje biora w gore,,,ja jestem z facetem rok,on od 3 lat pisze z laska ,cham niewiem ze znam jego haslo do gg....tez tak silnie ja kocha pffff ja wszystko wiem on nie wie ze ja wiem,i czeka go niespodzianka. Jutro wroci z pracy i bedzie sam z czterema scianami i laska internetowa. Ze tez tavy idioci sie rodza.....

Bez wyzwisk ? Ok, choć zasługujesz na nie... Jesteś zwyczajnym tchórzem, brak ci jaj... krzywdzisz swoją kobietę, może najpierw z nią zerwij a potem się bierz za Internetowe romanse, masakra!

Gość sfaddsghhfdfh
Ale ludzie są popierdoleni :/ Normalnie nie przeklinam, ale odechciewa się żyć na tej kafe. Jeśli mój obecny facet mnie zdradzi albo nabierze takich wątpliwości, to przyrzekam, że zostanę lesbijką, żeby już nigdy więcej nie dać przyjemności facetowi!

Gość sfaddsghhfdfh
@i to jaka swinia, jesteś cudowna! wielki szacunek ode mnie za to co zrobisz

Gość nie widze w tym niczego
dziwnego. norma, w polskim spoleczenstwie. co drugi mezczyzna tak ma, a jak jeszcze nie ma, to bedzie mial. liczy sie ilosc, nie jakosc, nie liczy sie naprawianie, po chuj, jak mozna miec nowa/nowego i byc z nia/nim kolejne kilka lat, az do stwierdzenia, ze znow sie nudze. patologia dzisiejszych czasow siega zenitu !

Gość i to jaka swinia
sfaddd...zebys wiedziala ze ja tez wole byc sama do konca zycia jak z takim lajza jak autor czy te moje chuj...ostwo jeden dzien

Gość i to jaka swinia
DO autora czy ta twoja pozal sie boze BOGINI wie ze ty masz dziewczyne??czy ja tez oszukujesz???co mnie wcale nie zdziwi

Gość sfaddsghhfdfh
"Niczym mnie nie zaskakuje. " Od kiedy to kobieta ma zaskakiwać? :/ I to kobieta, o którą wcale nie dbasz? Naprawdę patologia sięga zenitu w naszym społeczeństwie. Czy ktoś ma jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, że mamy wspólnych przodków z małpami? Wracamy na drzewa, degeneracja totalna!

Gość cenię samokrytykę
"Ale ludzie są popie**oleni" Zgadzam się z tobą. Np. "żeby już nigdy więcej nie dać przyjemności facetowi!" odmówię przyjemności sobie.

Gość sfaddsghhfdfh
Ty wolisz się puszczać i uważasz to za nie-popierdolone? Brawo.

Gość i to jaka swinia
Przyjemnosc za lajza ktora bzyka co popadnie to juz nie przyjemnosc tylko KARA

Gość cenię samokrytykę
"Ale ludzie są popie**oleni" Zgadzam się z tobą. Np. "Ty wolisz się puszczać" niż co? Niż być popierdoloną? Skąd wiesz co ja wolę? Nic na ten temat nie pisałam. W przeciwieństwie do ciebie. To ty napisałaś, że jeżeli przerobi cię jakiś facet to odmówisz sobie przyjemności z każdym facetem. Proponuję zastąpić go małpą, bo apelujesz "Wracamy na drzewa, degeneracja totalna!". "Naprawdę patologia sięga zenitu w naszym społeczeństwie" - nie przenoś swojej patologii na całe społeczeństwo.