Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mi się chyba nie podoba ;/

Co myślicie o tym wózku ?? kupić ? czy nie kupić ?

Polecane posty

Gość LunaLunaLuna
Belnea, litosci opanuj sie..co ma ubieranie dzieciaka chocby i w lumpeksach do tematu topiku...moze i stac cie na wszystko,wozki,ciuszki itd..ale kultury za grosz u ciebie:O

Belnea- jesteś idiotką, tyle w temacie dziękuje za uwagę:)

Gość anulsss
Belnea - ależ mnie nie interesuje ani nie boli (bo Ciebie tak) że napiszesz mi tekst typu "masz używany wózek, ubierasz się w lumpeksach". Nie jest tak a gdyby tak było to tez nie widzę w tym zbrodni. Nie wypominaj mi pisowni bo sama nie potrafisz pisać. Przykłady: "ubierasz siebie i swoje dziecka", "cwaniaczyć potrafisz się" ;) Ja jestem peymitywna? Myślę, że bardziej Ty ;) Nie wyzywam, nie obrażam a Ty owszem ;) Ot, prymitywizm ;)

Gość anulsss
zgadzam się co do wagi - jest bardzo istotna. Pomyśl ile razy będziesz musiała taszczyć ten wózek i czy dasz rade.

jeszcze waznym elementem jest - szczegolnie jesli dzidzia bedzie zimowa ... badz bedzie czesto spala w wozku (np u dziadkow w nocy itd) aby wozek miał gondolę ... a nie taka nie wiem jak to sie nazwya... wkład... dziecku jest wygodniej i bezpieczniej gdy jest stała gondola

Gość anulsss
Moja koleżanka ma Baby merc - też tani i całkiem przyzwoity ;)

Gość jyhdhs
po co sie pytasz to nie nasza sprawa

Gość LunaLunaLuna
anulsss:) ale te Baby Merc to takie cięzkie czołgi,okropne..i wlasnie nie maja normalnej gondolki tylko taki wyjmowany wklad:O moim zdaniem malo to funkcjonalne:)

Gość wodawodawoda
dziwny

Gość anulsss
no ja tego baby merc to tylko tak z zewnątrz byłam w stanie ocenić więc nie polecam bo po prostu nie wiem czy warto. no a jak już wspólnie doszlyśmy do wniosku - waga jest ważna ;) Proponuję jeszcze zwrócić uwagę na kółka - najlepsze pompowane, nie żadne plastyki czy piankowe. Pomowane są najlepsze, bo nawet w śniegu da się nimi jechać ;) Wiecie co, wygląd to naprawdę rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje. To co dla kogoś piekne to dla innego szkaradne. Lepiej doradzić dziewczynie na co zwrócić uwagę kupując wózek - czyli pomocne dla niej będę uwagi tj. te dotyczące wagi, gondoli, kółek itp. ;)

Gość BeInea.
wszystkie jesteście daremne biedaczki i szmelcem jeździcie! Nie stać Was na wózyki z górnej pułki to gówno na allegro kupujecie. Dzieci są dla bogatych a nie biedaków

Gość anulsss
Belnea - skąd wiesz jaka jest nasza sytuacja materialna? Czy to Ty jesteś ta wróżką, która tu się ciągle ogłasza? ;) Dzieci są dla mądrych ludzi - bo tylko mądrzy ludzie potrafią je dobrze wychować. I daj soie spokój już. Idź się zająć dzieckiem a nie wyładowuj swojej złości tutaj

Gość anulsss
bardzo fajny wizualnie ten ostatni. Tylko czy takie skrętne kółka są praktyczne? Dobrze się jeździ takm wózkiem?

Gość xvxvxvk
Znów o wózkach? Chore jakieś jesteście. Jak można kogos pytac czy masz kupic taki wozek. chcesz to kupuj nie to nie.

Gość Mikado55
Anulsss ja go kupiłam ale szczerze jeszcze go nie wypróbowałam bo czekam na moje dzieciątko ... ale z informacji jakie uzyskałam od znajomych czy osób które ten wózek posiadają wózek się sprawuje dobrze, przednie koła mają funkcję blokady skręcania, więc nie ma żadnego problemu, ja też zanim zakupiłam ten wózek przeanalizowałam stronki w internecie i czytałam opinie na temat innych wózków i ten wózek mnie się najbardziej spodobał wizualnie wygląda dobrze i w praktyce jest też dobry ...:) plusem jest tez to ze wózek można kupić bezpośrednio u producenta dla zainteresowanych http://www.wozki-mikado.pl/

Gość Zaprojektujwozek
Zparszam na moją stronę dotyczącą projektowania wózków. Nie jesteście pewne jaki wózek kupić? Zaproponujcie waszą koncepcję a my go zaprojektujemy. http://www.zaprojektujwozek.pl/