Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaliza30

21 tc - dziś zauważyłam kilka rozstępów, wczoraj ich nie było!!!

Polecane posty

Gość monaliza30

Nie wiem czemu myślałam, że mnie to ominie. Mam Mustelę przeciw rozstępom, ale zostawiłam ją w domu, nie smarowałam się raptem od soboty - wyjechałam do rodziców na wieś. Tu smarowałam się zwykłym Garnierem z HydroUrea, wczoraj po kąpieli też - nie było nic. A dziś 5 kreseczek ok. 0,5 cm czerwonych, w okolicy pępka... pomocy, czy można zapobiec nowym? co zrobić, aby te się nie powiększyły????????????????????? syn jest normalnej wielkości, brzuch też jak na ten czas.

Gość LunaLunaLuna
ja nie mam nawet pol rozstepu po ciazy,a niczym sie nie smarowalam..doslownie niczym :D kolezanka szalała z oliwkami,z kremami przeciw rozstępom i ma poryty rozstepami cały brzuch, tyłek,uda...dramat :( przytylysmy podobnie,po ok 20 kilo :D nie ma reguły, to raczej geny niz smarowidła..:)

To i tak jeszcze niżle. ja całą ciąże nie miałam rozstępów, a pojawiają się teraz :O Im bardziej mi brzuch się kurczy to tym więcej rozstępów mama 😭

Gość monaliza30
Czyli nie ma znaczenia, czy będziemy smarować się drożyzną w stylu Mustela i napychać kabze jej marketingowcom? Moja mama w obu ciążach nie miała pół rozstępu, a ja już mam... i to nagle wyszły... czy jest szansa, by zatrzymać pojawianie się?

Gość LunaLunaLuna
monaliza,mysle ze jak juz wyszły to raczej nie zatrzymasz tego procesu:( smutne to, ale co zrobic...smaruj sie ta Mustela,co Ci szkodzi....

Gość monaliza30
sluchajcie - z innej beczki mam pytanie, już kilka razy zdarzyło mi się, że leżąc na plecach twardniał mi brzuch ale tylko z jednej strony, takie wybrzuszenie na pół brzucha było, po czym po kilku sekundach ustępowało. Bezbolesne to było. co to moze byc?

Gość kokoszanelllll
ja naliczylam ich na brzuchu ponad 200 nie żartuje wyszły na początku 9 miecha smarowałam żlem lioton 1000(od żylaków)lekarz mi doradził teraz są niemal niewidoczne nie smaruj tylko w ciązy ani gdy bedziesz karmic piersią dobey także na blizny

Gość trzmielina
to jest kwestia genów, nie smarowania.