Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffaaaaaaaaaaaafaf

Pytanie do kulturalny dziewczyn/pań ;)

Polecane posty

Jak obcy chłopak/facet otworzy wam dziw i puści was przodem a Wy wtedy odpowiecie dziękuję to powinienem coś odpowiedzieć,czy raczej nie jest to wymagane?? Wiem że głupie pytanie :P

Gość moze powiedziec
1)prosze bardzo 2)nie ma sprawy

Ale jak nie odpowiem nic to źle??

Chyba nic nie powinieneś mówić a najlepiej nie odstawiać cyrków z drzwiami. W dzisiejszych czasach kobiety umieją sobie otwierać i zamykać dzrwi, zarabiają na siebie też same i nie życzą sobie całowania po rękach

Gość oligierka
nie nie ma nic złego w tym jak nie odpowiesz:) mozesz dodac słowo "prosze", ale myslę ze to nie jest takie konieczne:)

Gość taka sobieeee
a ja tam lubie jak mój facet otwiera mi drzwi .nie mówię tu o bieganiu dookoła samochodu czy cos tylko o przepuszczeniu mnie pierwszej .taka mała rzecz a cieszy :)

Zaje...fajna Przesadzasz :P Otwarcie drzwi i puszczenie kobiety przodem to nie jest jakieś podlizywanie się do was :P No i nie wyobrażam sobie tego że otwieram drzwi a wiem że idzie tuż za mną jakaś dziewczyna a ja sobie wchodzę pierwszy.

ja lubie jak facet otwiera mi drzwi, puszcza przodem, całuje w rękę.

Gość natuska85
Uważam, że to bardzo miły zwyczaj. I ja najczęściej słyszę "proszę".

Gość FINNEGAN'S WIFE
ZAJE..FAJNA -----TO PRZEZ takie jak ty faceci przestaja byc dzentelmenami! jesli nie umiesz i nie chcesz czuc sie kobieta to wytatuuj sobie na czole, ze nie zyczysz sobie meskiej uprzejmosci itp. Niech sie to nie przeklada na wszystkie kobiety! Nie kazda chce byc babochlopem co pierwszy leci do drzwi, zarabia wiecej niz facet i w zwiaZKU NOSI SPODNIE.

A ja nie lubię jak facet przepuszcza mnie w drzwiach z głupim uśmieszkiem na ryju i gapi mi sie chamsko w dekolt albo w oczy :o Oczywiście nie mam na myśli mojego faceta, to co innego :)

FINNEGANcośtam :) bo Ty pewnie zakładasz że każdy facet przepuszczający Cie w drzwiach będzie przystojny, superowy i w ogóle :D

Zaje...fajna FINNEGANcośtam bo Ty pewnie zakładasz że każdy facet przepuszczający Cie w drzwiach będzie przystojny, superowy i w ogóle A to trzeba być przystojnym żeby być miłym :P Zaje...fajna A ja nie lubię jak facet przepuszcza mnie w drzwiach z głupim uśmieszkiem na ryju i gapi mi sie chamsko w dekolt albo w oczy Widzę że masz wysokie mniemanie o sobie :P Gdzie ma się patrzeć w podłogę jak otwiera drzwi i cie przepuszcza, no chyba normalne że będzie się patrzył na ciebie, co nie znaczy że z podtekstem erotycznym. Czy już nie można przepuścić dziewczyny pierwszej żeby sobie nie pomyślała zaraz że jaka to ona śliczna i w ogóle,a on się pewnie do niej zaleca. :P

Ja nie widzę żeby takie zachowanie swiadczyło o tym że facet jest miły :o raczej chyba o tym że ma laske za kompletną niedojdę :o I nie :) wcale nie uważam sie za piękność.

Zaje...fajna Ja nie widzę żeby takie zachowanie swiadczyło o tym że facet jest miły raczej chyba o tym że ma laske za kompletną niedojd Głupszej głupoty chyba nie czytałem :P

Ja też nie lubię jak ktoś mnie przepuszcza, ale przecież nie powiem "nie dzięki", w żadnym wypadku nie jest to dla mnie oznaka szacunku, czy bycie dżentelmenem :o

To temat dla kulturalnych w rzeczywistości ;) Tutaj nie musi być tak kolorowo :P tym bardziej że znam realia kafeteryjne ;)

W dzisiejszych czasach już nie ma prawdziwie kulturalnych ludzi, są tylko pozory i zakładane maski.

Bumbumshoko W dzisiejszych czasach już nie ma prawdziwie kulturalnych ludzi, są tylko pozory i zakładane maski. To jaką maskę założyłem lub też jakie pozory chciałem stworzyć przy otworzeniu i puszczeniu dziewczyny przodem??Wytłumacz mi bo ja jakoś nie widzę w tym ukrytego dna :P

Bumbumshoko To zatem czego to jest objaw według Ciebie?? No i jednak nie odpowiedziałaś mi na poprzednie pytanie :P

No jak to jaka maskę :p wiadomo że facet udaje wtedy miłego i kulturalnego....a myśl ii tak tylko o jednym :o

dla mnie to oczywiste, kulturalny facet przepusci kobiete przez drzwi.. tak samo jak inni kulturalni ludzie ustapia babci miejsca w autobusie proste odpowiedz poprostu nie ma za co, albo prosze bardzo

Zaje...fajna No jak to jaka maskę wiadomo że facet udaje wtedy miłego i kulturalnego....a myśl ii tak tylko o jednym Proszę Cie :P Takich brzydkich dziewczyn co przepuszczam w drzwiach to ja nawet bym nie dotknął przez ubranie a co dopiero coś więcej :P Więc dziewczyno widzę że przesadzasz i uważasz facetów za seksistów :P

O widzisz :p nie dotknąłbyś nawet :D czyli masz je głęboko gdzieś, nie uważasz nawet za ludzi, ale w drzwiach przepuszczasz żeby sobie nikt nic złego o Tobie nie pomyślał :o masakra jakas :p

zaje...fajna prosze Cie :/ a ty nikogo w zyciu nie przepuscilas? pchasz sie wszedzie z dupskiem czy jak?

Nie dotknął w sensie seksualnym,czytaj jako że mnie nie pociągają.I znowuż przesadzasz :P A niby kto miał to zobaczyć skoro byłem tylko ja i one??