Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TradeMark

piosenki o miłości

Polecane posty

Gość eduardo enamorado
Zastosowałem się do Twojej rady. Może nie do rady, ale do Twojego doświadczenia. Staram się nie marzyć, nie wyobrażać sobie. I jest jakoś dziwnie, inaczej. Nie wiem czy lepiej. Może tak, zobaczę w dłuższym czasie.

Zobacz, sprawdź. Jednak ta metoda ma też poważne skutki uboczne: żyje się z dnia na dzień, ma się wrażenie ogromnej pustki i na nic się nie czeka.

Gość eduardo enamorado
No to wybieram nanicnieczekanie i pustkę. Obczaję jak to jest. ewnie lepiej. Ja chcę lepiej.

Gość eduardo enamorado
"Wolę się nie torturować" Ja też. Mówiłem, że jesteś dojrzalsza. I tak jest. Ciągle się uczę. Ale to nie znaczy, że nie myślę o Tobie. Myślę cały czas.

"Bez pragnień, marzeń, wyobrażeń znikniemy. Pamiętaj o tym." Nie musisz się na mnie odgrywać i się na siłę zmieniać. To wcale nie polepszy sytuacji.

Gość eduardo enamorado
Nie odgrywam się. Próbuje się dopasować, tak żeby się dało żyć. Pisałaś, że tak jest lepiej. Próbuję i ja. Wiem, co pisałem. Tak uważam. Skosztuję Twojego sposobu.

Gość eduardo enamorado
I tak myślę i .. marzę.

Gość eduardo enamorado
Spałem 3 godziny :)

Gość eduardo enamorado
Bardzo nie chcę, żeby to było takie puste. Czasem mówisz, piszesz tak, jakby to, co nas łączy, było kompletnie pozbawione sensu.

Ja też nie chcę. Nie jest pozbawione sensu, miłość jest sensem, nasze spotkania, smsy, telefony, rozmowy, to wszystko, co nas łączy. Wiem, nie powinnam tak pisać. A Ty nie powinieneś pisać, że przestaniesz sobie wyobrażać i marzyć, jak tak wcale nie będzie. Nie chcę, żebyś przestał.

Gość eduardo enamorado
I bardzo dziękuję za trzytysięcznicę :) Ja Tobie też z tej poważnej okazji życzę pięknej duszy w pięknym ciele.

Gość eduardo enamorado
A wracając do tematu, sądziłem że chcesz to bardzo spłycić. Płytkie jest łatwiejsze i można wówczas zrobić co się chce.

Piękna dusza w pięknym ciele. Hmmm...wydaje się być idealnym połączeniem. Nie wiem czy to osiągalne, ale dziękuję. Nie chcę tego spłycić. Czasem wymyślam różne dziwne rozwiązania. Takie jak np. zaakceptowanie tego takiego, jakie jest. Ale to jest tylko beznadziejne wmawianie sobie. Nie akceptuję tego takiego, jakie jest. Chcę więcej, bardziej, bez przerwy. Chcę Ciebie.

Gość eduardo enamorado
Piękne ciało - masz. Piękną duszę - masz, tylko czasem coś się w niej dzieje złego i mnie ranisz. Wiem, że to przez te koplikatory, ale, mimo wszystko, szkoda takiej duszy na takie czarne chwile.

Gość eduardo enamorado
komplikatory miało być

Gość eduardo enamorado
Idę już spać, kiepsko się czuję, dobranoc Najmilsza.

Dobrze wiesz, że to nie jest takie proste. Też nachodzą Cię czarne chwile, tak jak dziś, i piszesz mi na złość, chociaż wiesz doskonale, że marzenia, wyobrażenia i plany są bardzo ważne i będziesz to robił, będziesz miał te wszystkie projekcje oraz będziesz doświadczał zjawiska incepcji, gdzie jesteśmy razem, przez cały czas. Uwierz mi, że gdybyśmy byli razem, wszystko byłoby normalnie, mielibyśmy siebie każdego dnia, nie byłoby takich czarnych myśli, trudnych chwil. Wtedy mielibyśmy powody do radości.

Gość eduardo enamorado
zjawiska incepcji, no no :) dziś rodeo, do 17 chyba cieplutko się trzymaj