Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YJIO90OIU

DZISIEJSZZE PANNY MŁODE SĄ JUŻ NA SWYM ŚLUBIE W POCZĄTKACH CIĄŻY

Polecane posty

Piłam, ale nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Jak tylko się dowiedziałam to już ani kropli a córka urodziła się zdrowa:)

[zgłoś do usunięcia] Bellik ty wzięłaś ślub z wpadki, bo przecież w wieku 18 lat sie slubu nie planuje ot tak Mylisz się ;) Gdyby facet był nie taki jakiego sobie wymarzyłam to bym z nim ślubu nie brała nawet jakbym miała z nim 5 dzieci :D Ślub wzięłam bo go kocham :)

Gość do Bellik
SĄ.

Gość 12 no własnie
to Ty nie wiesz że dzisiaj nie modnie jest iść do ślubu bez brzucha!! Trzeba wpaśc i na siłę sie ochajtać przecież to teraz szczyty mody i bycia cool...... Ja niestety nie zaliczyłam i wyszłam za mąż z miłości co za klapa.....

Gość do Bellik
no to ja jestem ta jedna na milion...

To tylko pozazdrościc :) i Tobie i partnerowi :) Ale sama powiedz... ile masz jeszcze takich koleżanek/ znajomych....

Gość do Bellik
nie wiem, nie rozmawiam z koleżankami na takie tematy /tzn. chodzi mi o te co wychodzą za mąż nie będąc w ciąży/, bo te co w niej są to oczywiste, że zaliczyły łóżko przed ślubem. A nie rozmawiam z koleżankami o sprawach łóżkowych, bo uważam, że to jest bardzo intymna sprawa.

Gość do Bellik
a swoją drogą, to Ci powiem, że mąż uważa, że te pierwsze miesiące po ślubie były tak szczególnie piękne właśnie dlatego, że sprawy seksu zostawiliśmy właśnie na czas po ślubie.

Gość ja bylam w 4 miesiacu ciazy
ale nic jeszcze nie bylo widac. Przynajmniej nie wtej sukni, ktora mialam. Bylismy razem do slubu 5 lat, i to ze wzielismy slub to wlasnie przez brzuszek;) Bo to najpierw studia, praca, zawsze sie odklada te decyzje, a jak zaszlam w ciaze odrazu decyzja ze wkoncu slub;)

Gość do 12 no wlasnie
"Ja niestety nie zaliczyłam i wyszłam za mąż z miłości co za klapa....." Ale masz myslenie ograniczone

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
"DZISIEJSZZE PANNY MŁODE SĄ JUŻ NA SWYM ŚLUBIE W POCZĄTKACH CIĄŻY" a to dlatego ze nie ma takiego cisnienia na slub jakie bylo kiedys, kiedys kazda sie szczycila ze ma meza, a dzisiaj duzo osob wie ze posiadanie meza to nie jest zrobienie kariery.

Gość wkurza mnie reklama z Nowickim
co to znaczy przetrfalas????

Gość ';L,UIK
UP