kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Ja staram sie teraz od czerwca @ ma przyjść za 11 dni kto jest w takiej samej sytuacji i czeka z utesknieniem na II kreseczki :) piszcie babeczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja czekam:) dwa kluczowe tyg teraz sa dla mnie od tyg biore bromergon mam nadzieje ze on potrafi dzialac cuda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 to świetne:) ja niestety nic nie biore po prostu czekam :) i bardzo chciałabym sie doczekać @ za 11 ale licze ,że nie nadejdzie:) starałas się juz o dzieciaczka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izka25 Napisano Czerwiec 9, 2011 dziewczyny życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 juz 4 lata sie staram a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 izka nie dziekujemy::P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja staram sie dopiero pierwszy miesiąc tak naprawde? więc nie wiem jak będzie ...ale jestem zawsze dobrej myśli:) przykro mi ,że Ty tak długo sie starasz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a potraficie fasolinki Napisano Czerwiec 9, 2011 pisać normalnym językiem, nie używajac tych idiotycznych zdrobnień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 trzeba bycdobrej mysli a bedziemy czekac tyle samo mniej wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Ja już bym chciała wszystko wiedziec , ale niestety taka kolej rzeczy! a ty ile bedziesz czekała do wyniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 okolo 2 tygodni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja czekam jeszcze 13 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 kochaniutka1 w ktorym dniu cyklu uprawilas seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 rossi a jak dlugo sie starasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 2 cykl a w tym razem bylo to przed sama owulacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 w 11 dc i w 16 dc. cykle mam co 28 dni regularne nie wiem czy trafiłam , ale były płodne to najważniejsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 a wy w ktorych dniach cyklu sie strałyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja w 11dc a cykle mam 26 dniowe i tez nie wim czy trafilam płodne dni były na bank Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ostatni okres miała 22.05 i policzyłam ,że w te dni bedzie dobrze zresztą tylko w te mogłam staraliśmy sie normalnie 2 dni to nie za dużo , ale zawsze jest szansa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 kochaniutka1 to ktorego masz teraz dostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja 22.06 czyli za cała wiecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja mialam okres 24 maja owulacja podobno byla we wtorek juz srode tak lekarz stwierdzil a starania sa codziennie prawie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o to jest Napisano Czerwiec 9, 2011 fasolinka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 to moze ci sie uda aniaa25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 18 powinnam dostać albo z poślizgiem 19 nie zdarzyło mi się nigdy w życiu inaczej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja owulacje podobno miałam wczoraj i 2 dni przed nia sie kochalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 aniaaa 25 to ty masz chyba dlugie cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Rossi to tylko 3 .4 dni poźniej ode mnie :) chociaz dla mnie do 18 to wieczność:Phehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 rossi roznie u mnie jest kiedys mialam 27 lub 8dniowe a ostatni trwal 32 dni:(wiec juz sama nie wiem kiedy mam dostac ten okres.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nienormalne baby Napisano Czerwiec 9, 2011 Sama kilka lat czekałam na dziecko ale nigdy w życiu nie nazwałbym własnego dziecka fasolinka. jesteście normalne POKEMONY. brak słów na takie idiotyczne określenia. Obrzydliwe fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach