Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja mam regularnie jak w zegarku co 26 dni i do 22.06 to tez dla mnie wiecznosc ciagle o tym mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 idź z tąd nikt cie nie zapraszał jak jest sam zarodek to widać taka małe cos w kształcie fasolki , więc dlatego tak nazywa wiele kobiet swoja początkowa ciąże ,że mała fasolka . fasolinka ...teraz możesz już iść!!!!!papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 albo zwariujemy albo przeczekamy:) trzeba myslec pozytywnie dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Rossi cokolwiek będzie masz się nie załamywac będzie następna szansa za chwilke tylko najgorsze jest to czekanie ja wiem ja sama staram się nie myślec o tym.zajmij sie czyms ja naprzykład ide na grilla jutro i w sobote a poźniej mam cały tydzień zawalony robotą i jakoś zleci Ci czas:) pracujesz? jak tak zajmij sie praca i staraj sie nie myśleć tak jak bys się w ogóle nie starała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 pracuje ale nawet w pracy przeczesywałam forum na temat zapłodnienia , owulacji itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 nie chce marudzic mezowi bo facecie inaczej przezywaja to czekanie i tylko druga kobieta moze to zrozumiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i tak jest Napisano Czerwiec 9, 2011 boze co za idiotki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Hehe... ja czasami tez się zasiedze na forum ,że godzinami nie moge wyjść;p a mężowi też nic nie mówie, bo po co jak będzie to u dopiero powiem nie będę mu zawracać głowy , bo jeszcze by się zdenerwował poinformuje go 18 czy sie udało czy nie a właśnie rossi czy Ty bedziesz robiła test w dzień miesiączki czy bedziesz czekac czy przyjdzie@ czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 Mam takie jedno pytanie. jak pójdę do lekarza z prawdopodobienstwem ciązy to jak on to sprawdza? wysyla na badania czy jakies usg robi ? dodam że to wczesna ciąża około 3 tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 bedzie Ci kazął przyjśc za jakies 2 tygodnie bo nie stwierdzi takiej wczesnej ciaży ty wiesz bo robiłas zapewne test , ale lekarz nie stwierdzi takiej wczesnej :) gratujuje w ogóle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 dziękuje, ale ja właśnie ide do lekarza zeby byc pewna... wiec sama mam isc prywatnie do badania krwi żeby sie upewnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 jakie to dokładnie badanie krwi trzeba zrobić ? beta hsl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weera Ikoona Napisano Czerwiec 9, 2011 czemu na sile chcecie miec dzieci ? natura was nielbdarzyla plodnoscia.Bierzecie hormony,leki etc.a potem chore dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 badanie test krwi hcg koszuje około 25 zł ona na 100 % pokaże ciąże jak jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja sie akurat specjalnie nie starałam ale to bylaby moja pierwsza ciąża dlatego chce otrzeymac odpowiedź na pytanie czy lekarz potrafi rozpoznac taka 3 tygodniowa ciaze czy powie mi tyle co ja juz wiem, czy mam iśc na te badania dla pewności chce wiedziec co mi da pewnosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ja test zrobie w dniu spodziewanej miesiaczki wczesniej nie ma sensu, a mezowi tylko nadmieniłam ze trafilismy w najbardziej plodne dni cyklu i juz nic o tym wiecej nie wspominalam a teraz sama sie z tym mecze z tym czekaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weera Ikoona Napisano Czerwiec 9, 2011 Rosii* zycze ci zebys matka nigdy nie byla...czytajac twoje wpisy zachowujesz się jak wariatka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ej dla sprostowania staramy się z mężami ...dziwne? raczej chyba normalne ,że małżeństwo po jakims czasie chce dzieci w jakim świecie żyjesz?;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 czy ktos mi odpowie na moje pytanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Weera Ikoona czemu mi tak źle zyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Weera Ikoona : schowaj się !!! nie możemy podzielic się oczekiwanimi na ciąże w czym masz problem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 przeciez ja wlasnie chce byc w ciazy a czekanie na wynik meczy psychicznie, ta nie pewnosc, nie wiem o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weera Ikoona Napisano Czerwiec 9, 2011 biedny ten twoj chlop Rosii :O mam nadzieje że znajdzie pelnowartosciowa kobietę i myślę że już szuka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 nie wiem czemu w niektorych tyle zawisci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 aha to dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochaniutka1 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Do Ona 98784573 : słuchaj lekarz moż epowiedzieć ,że masz powiekszona macice, ale na 100 % nie stwierdzi będzie ci kazał przyjść np za 2 tygodnie i wtedy powie Ci na 100 % ze coś tam widać i w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 ginekolog moze rozpoznac ciaze od 4 tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona 98784573 Napisano Czerwiec 9, 2011 aha czyli pójście jutro do lekarza mi nic nie da wiec zrobie badania krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 tak to by było za wczesnie ale mozesz zrobic badanie krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach