Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNA :(

ZDRADZIC CZY NIE...O TO JEST PYTANIE

Polecane posty

Jest mi naprawde ciezko :(:(:( Nie chce ale chce :(:(:( Czy ktos wie tak naprade o czym mowie?? Czy ktos z was mial taki problem?? Mam nadzieje ze nie! Wszyscy powinni byc szczesliwi i cieszyc sie z zycia :):) Napewno zycze wam tego wszystkiego. Masz racje dfisdfbiofgdjiosskbdlsddk (kimkolwiek jestes)!!!!! Brakuje mi tzw bliskosci, dobrej cieplej i sympatycznej atmosfery w domu. W sumie az tak zle nie mam prawda? Maz pracuje, przynosi kase do domu...ale jednak w zyciu nie chodzi tylko o to i tego czegos wlasnie mi najbardziej brak :(:(:(:(

Wiecie co!!! Ida zaraz do domu i w koncu weekend, ale niezbyt sie ciesze z tego powodu... Musze cos ze soba zrobic bo inaczej zwarjuje.... Trzymajcie za mnie kciuki prosze :) Pozrdrawiam i dziekuje za wsparcie.

Gość dfisdfbiofgdjiosskbdlsddk
odezwij się jeszcze :)

Gość rozczarowana tym życiem
Hey smutna, Odezwij się, mam to samo, tzn nie mam nikogo na oku z kim chciałabym zdradzic, ale ciągle fantazjuje o innym związku, bo w swoim nie jestem szczęscliwa. Mamy 10 letniego syna. Próbowałam już wielokrotnie odejśc, ale mi sie nie udało. Mąż zawsze mówi "nie odchodź" i ma takie smutne spojrzenie, serce mi się kraja, żal mi go i tego czasu który razem spędzilismy( około 15 lat)... Nie wiem co powinnam wybrac, czasem mysle ze lepiej byłoby byc samej

Smutna z tego co piszesz, myślę że naprawdę masz o co walczyć. Skoro Twój mąż sugeruje, że go zdradzasz to znaczy, że Cię kocha, boi się Ciebie stracić i nie jesteś mu obojętna. Ale skoro tak to dlaczego zamęcza Cię tymi podejrzeniami? Bo jest niepewny siebie, może Twoich uczuć do niego.Wyjaśnię to na swoim przykładzie, było w moim życiu wiele trudnych i ciężkich przeżyć i one spowodowały u mnie pewien mechanizm zachowawczy a mianowicie jeśli staję przed jakimś wyzwaniem to mówię sobie że pewnie i tak się nie uda. Głupie? Podcina skrzydła? Pewnie tak, ale też dzięki temu mniej boli, pozwala uniknąć rozczarowania i straconej nadziei. Wracając do Twojej sytuacji, powiedz mu, że go kochasz.Powiedz, że jest Ci smutno kiedy tak się między wami dzieje i chciałabyś, żeby było lepiej. Następnego dnia znów powiedz mu że go kochasz, a potem następnego i następnego...Spędzajcie czas z synkiem, skoro nie wyjazd na wakacje to może po prostu spacer, rodzinny piknik. Kupcie sobie psa/kota jeśli nie macie :) Daj wam czas i uwierz w to, że może się udać.

Gość dfisdfbiofgdjiosskbdlsddk
dzień dobry :)