Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie musze tralalala

A ja nie muszę iść na studia , rodzice i dziadkowie dadzą mi kase na życie :)

Polecane posty

Jestem juz ustawiona :) Pojde na studia dla przyjemnosci ,zeby sie zabawic ,poznac nowych ludzi :) Ciesze sie ,ze nie musze uczestniczyc w wyscigu szczurków :)

Gość tez matka;
phi....no i ciesz się że masz takie możliwości bo nie każde dziecko ma taki start ale pamiętaj że dziadkowie i rodzice kiedys odejdą a ty będziesz musiał sama sobie radzic w tym jak napisałaś "wyścigu szczurów" to że ktoś ma ambicje i idzie na studia nie oznacza że jest szczurem, to oznacza odpowiedzialnośc, myslenie o przyszłości no i przedewszystkim nie bycie "pasożytem" :) nie bądź pyszna bo kiedy nie będzie nikogo wokół ciebie kto załatwi twoje problemy okaże się nagle że jesteś nie przystosowana do zycia i niesamodzielna

Gość popierdolonamarzycielka
jak dziadkowie umrą to majątek dadzą wnuczkowi, rodzice tak samo, więc ustawiony do śmierci:classic_cool:

ja jestem ich jedyną wnuczką ,oczkiem w głowie ,wiec komu mają dac jak nie mi ?:D

Gość o ja pierdol11111
Heh tylko pamiętaj ,że sama kasa nie wystarczy. Musisz mieć coś w głowie ,bo jesli masz zamiar wydawac kase i życ jak księzniczka to kiedys ona sie skonczy a ty...zostaniesz sama ,bez wykształcenia, bez pieniędzy , bez znajomości realnego zycia. Takie jak ty czesto zle konczą ,pączki w maśle , kiedy kasiorka się konczy popadają w długi ,hazard, alkoholizm ,narkotyki albo rozpaczliwie szukają bogatego faceta -ktory bedzie robił za drugiego tatusia 🖐️

Gość bhamber
Tylko niech Ci też kupią pudełka do schowania w nie jaj/ników i ambicji.