Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak35

NAJEROTYCZNIEJSZA rzecz na swiecie !!!!

Polecane posty

Moją najerotyczniejszą rzeczą jest trójkąt w łóżku. Ja, książka i zielona herbata. Czasami dorzucam do tego chłopa i wychodzi czworokąt, w którym kąty zadziwiająco się ze sobą nie zgadzają.

Ty jesteś najmądrzejszy, nieprawdaż? Winniśmy bić ci pokłony i tworzyć peany na Twoją cześć. :)

Ach, te intelektualne rozważania i bitwy na czytanki i autorów. Dajcie mi tu kogoś, kto zna Coelho, Murakamiego i Barta to pogadamy. Vera, a Ciebie czegój tak nie znoszą?

A wiesz, że Cię pobiłam? Mam aż dwóch fanów. Zaczynam Was lubić.:classic_cool: A niedługą będę Lodzią Kafeterii.

Ale takich fanów, fanów czy psychofanów? :D A tak poważnie, to nie wiem. Podobno bywam tam, gdzie nie jestem potrzebna,ale przecież to publiczne forum. :)

"ą" zamiast "o" jakoś można by wybaczyć, ale: "Zaraz giganty wiedzy LEKSYKALNEJ mi to wyrzucą." :o

Przestań, bo zaraz zacznę płakać z tęsknoty. :( Mój kochany Jasiu Śmietana, Samb, Olcia, Czuły Wojtuś, Kasieńka z Lublina, Ciotka Palotka, Precz z Antkiem, Dr Wariat, Kwaczykstan, Leming Wielki, Sapro... I absolutna gwiazda, Antek Emigrant... Kurwa, wzruszyłam się. :(

A, o Antku Emigrancie słyszałam. O Jasiu Śmietanie chyba też. Antek to taki wirtualny celebryta. :classic_cool:

Tunio to klasa sama w sobie. Wiele razy żeśmy dyskutowali o KOMAROmuszkach, a przedtem o Komuszkach... Ale potem zmarł jeden z naszych kolegów z klubu Precz z PiS i to już nie było to...

Idź, idź, a nawet jedź, tutaj nikt nie woła. :) OK, ja czynię dla odmiany wypierrdól. Jutro od rana sram pod siebie, więc mnie nie wyglądajcie. 🖐️

Jak nie woła? Obowiązki wzywają. Muszę tu zaprowadzić porządek. Chyba zwerbuję Samba, on byłby w tym świetny. Pomocnik, rzecz jasna.