Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slońce czerwcowe

tatuaż na plecach

Polecane posty

Gość slońce czerwcowe

chce sobie zrobić tatuaż na plecach a mianowicie na łopatce, wybrałam wzorek kwiatka ale teraz wacham się bo boje się bólu, ma ktoś z was tatuaż, gdzie i czy bolało???

Mam na szyi i, trudno mi to teraz ujac, powiedzmy ze na zebrach, po lewej stronie. Ten na szyi bolal mniej, ten drugi bardziej, ale da sie wytrzymac, nic strasznego. :)

Robienie tatuażu na plecach nie bolał wcale. Tzn czuć co nie co, ale to nie ból. Na brzuchu bolał bardziej bo achodził na kość biodrową i na dole brzucha jest bardzo delikatna skóra. I ntak wolę tatuowanie niż dentystę ;p

Gość ja próbowałam raz
plecy nie bolą spoko;)

Gość slońce czerwcowe
dziękuje za odpowiedzi, mówią że każdy ból odczuwa inaczej a powiedzcie jakie to uczucie, jak te igiełki dotykają skóry

Odczuwa sie takie jakby mrowienie, naprawde nie jest zle. Bol zeba jest bardziej uciazliwy :D

ja bym nie powiedziala, ze to mrowienie tylko uczucie irytujaco-extra wkurwiajace. Jak mi robil na lopatce taki dosc spory tatuaz to chcialam faceta z lokcia potraktowac tak mnie to irytowalo grrrr :D boli troche nie ma co ukrywac!

Ja przez caly czas tatuowania gadalam z tatuazysta, smialam sie jak glupia, wiec nie zwracalam az tak bardzo uwagi na ten bol. Ale przy drugim tatuazu bylo chwilami ostro, jednakze ten bol nie jest nie wiadomo jaki. ;)

Gość slońce czerwcowe
dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję że jutro aż tak źle nie będzie

Gość gość
Ja robiłam sobie skrzydla na plecach i na łopatce jedynie mnie bolało:-P

Gość gość
ja na fiucie sobie tatuowałem 6metrowego pytona w skali 1:1 i nie bolało w dodatku 4 kolory nakladane cieniowane, masakra, a pomiedzy zebami trzyma sztange

Gość małaMi11
ja też sie zastanawiam nad tym jakie to uczucie i ból. jutro ide robić. wybralam piórko ( własny szablon) od kregoslupa w strone łopatki a ze jestem bardzo szczupla osoba ( skóra o kości) to trochę mam stresa a nawet bardzo :D

Gość Dzie się wsadza
Jak nie owady to rośliny :D

Gość gość
każdy odczuwa to inaczej. Niektórzy twierdzą, że plecy nie bolą, a mnie właśnie łopatka bolała bardziej niż kręgosłup.

Gość gość
tylko osoby chore psychiczne robią sobie tatuaże

Gość gość
tylko osoby chore psychicznie nie wkręcają się na siłę w każdą rozmowę. Nie masz jakichś "nie dziwic" do obrażania?

Gość gość
ja mialam napis na przedramieniu. jasne, bolalo, ale jest do ból do przezycia :D znajdz dobre studio, dobrego tatuatora i dzialaj! mi sie strasznie wkrecila chec na kolejne tatuaze. pierwszy robilam w wawie w jah love. kolejne- pewnie tez tam, bo dziara wyglada mistrzowsko :)

Gość gość
Jah Love Tattoo to bardzo dobry wybór- sama korzystałam kilkakrotnie i zawsze wychodze zadowolona :) Ostatnim razem zawitałam na ul. Wilczą, bo własnie tam się przenieśli i nowa miejscówka jest świetna. Wnętrze przyjemne, ciepłe kolory na ścianach, a przede wszystkim jest przestronnie, profesjonalnie.

Gość gość
spam od studia tatuażu? no to jest żałosne

Gość gość
Ja dzisiaj zrobiłam na udzie. Nie bolało prawie wcale. Generalnie im bliżej skóra jest kości, czyli mniej tłuszczu, wtedy boli bardziej. Ja się tak zagadałam z tatuatorem, że praktycznie nic nie czułam :)

Gość $$$

Ja polecam krem znieczulajacy w aptece można raczej kupić albo w necie nazwy nie powiem bo kupiłem za granicą Polski ale na pewno pomaga ,gorzej jak przestaje działać hihi