Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

Gość fkfgkg
spierdalaj prawiku, 70c to nie jest az tak maly biust, a wagine mam bardzo waska, wiec spardalaj przegrancu zyciowy

tylko ze ci wysocy ktorych spotykam twierdza ze skoro maja urode nie potrzebuja juz oleju w glowie i choc odrobiny wyksztalcenia czy pasji....no pecha mam i tyle albo jestem zbyt wymagajaca,choc tak nie uwazam...choc prawda jest ze milo byloby sie wtulic w szerokie ramiona :)

@ ytytytytyt - czyli mi kobiety mutanty - musimy się strasznie szanować :D teraz wypada tylko ustalić gdzie kończy się niziołek a zaczyna prawdziwy facet?!

Gość ale prawda jest taka, że
ci niżsi mają całkiem fajnego pytonga, a ci wysocy, najczęściej mikrusa:( Potwierdzone und sprawdzone:classic_cool:🖐️

Gość fkfgkg
ytytytyyt, no mozliwe.... ja tez zawsze mialam takich powyzej 180, tylko raz 176, ale byl fajny i kasiasty, wiec bylo wesolo :) zreszta to nie byl powazny zwiazek wiec sie nie liczy :)

zaraz sobe pojde ale mam jedno pytanie tylko do Panów... dlaczego zwiazek typu "on nizszy ona wyzasza" doprowadza do tylu kontrowersji? kwestia kulturowa? niesmak? zazdrosc? hmmm? pytam poważnie

czy ja wiem, np. w FC Barcelona - najprzystojniejszy jest Pique ok 190 cm wzrostu .. reszta zespołu no comment :D tyle że on chodzi z Szakirą - metr pięć w kapeluszu - no ale potwierdza się, że niskie kobiety też wolą takich powyżej 185 :D

Gość ytytytytyt
Nomyba - no widzisz i już gadasz jak normalna babka. jeszcze jakiś wysoki cię zachce , nie bój nic. uh_huh_her - ee to jest proste, tak 180 to już można powiedziec, że jest ok, no tu w grę akurat wchodzi wzrost kobiety, ale tak ogólnie...

Gość ytytytytyt
Nomyba - po prostu żal nam tej kobitki, że jej się w życiu nie poszczęściło

czy ja wiem, np. w FC Barcelona - najprzystojniejszy jest Pique ok 190 cm wzrostu .. reszta zespołu no comment :D tyle że on chodzi z Szakirą - metr pięć w kapeluszu - no ale potwierdza się, że niskie kobiety też wolą takich powyżej 185 :D

Gość IMO13831
fkfgkg - bajki opowiadasz! Długie nogi, duża powierzchnia płaskich cycków, duża powierzchnia płaskiego tyłka, długi korpus, wielki nos, giry i łapska - ORAZ POTĘŻNA WAGINA (najczęściej motyl). Taka MUSI być wysoka laska i taka Ty jesteś! :classic_cool:

Gość ytytytytyt
ytytytytytyt to jakis debil - ale jak tych kolesi zobaczysz live to się okazuje,że są słusznego wzrostu. zresztą - jak koleś jest wysoki to nie musi miec super ryja żeby byc przystojnym. bo wzrost to 90% atrakcyjności

Gość IMO13831
Nomyba "zaraz sobe pojde ale mam jedno pytanie tylko do Panów... dlaczego zwiazek typu "on nizszy ona wyzasza" doprowadza do tylu kontrowersji? kwestia kulturowa? niesmak? zazdrosc? hmmm? pytam poważnie" A czemu Ty się facetów pytasz?! Pytaj się babek!

Gość fkfgkg
hahahah, a widzisz kurdupelku, nie zgadles!!!!!!!!!!

@IMO - ejj no teraz Nas WYSOKIE obrażasz, nie zgodzę się z tym wybujałym opisem, nic a nic :/

Gość fkfgkg
imo, a skad ty mozesz wiedziec kto jaka ma wagine, przeciez jestes prawikiem??? a motylka nie mam, nie obrazajac dziewczyn ktore maja :)

Gość IMO13831
fkfgkg - to nie jest kwestia zgaduj-zgaduli tylko FAKTY! I tak samo nie widzę powodu do obrazy, przecież tylko mówię jak jest...

Gość fkfgkg
imo, jest oburzony na wysokie laski, bo jest kurduplem z malym fiutem i zadna by go kijem nie tknela dlatego probuje szczekac jak to maly pies

@ytytytytyt - no przyznać muszę, że się zgadzam, może nie 90% ale 50% plus 1 ;) reszta to inne atrybuty ważne dla bab :D czyli pitu litu :D

Gość wzrost 90 % atrakcyjnosci
wiekszych glupot nie czytalam :D :D :D

Gość fkfgkg
fakty !!! hahahah, a co ty kazdej wysokiej w majtki zagladales???

Gość IMO13831
Ale czemu się złościsz? Czy to takie straszne jeśli powiem, że słoń waży kilka ton? Nie? No bo to jest normalne, tak samo jak przepastne waginy u wysokich kobiet! A ja nie szczekam, bo znam swoje miejsce i możliwości mojego członka. :classic_cool:

Gość ytytytytyt
90% bo jak wzrostu nie ma to się innych atrybutów w ogóle nie bierze pod uwagę. a to że wysokie dziewczyny są szerokie to głupi mit prawików

NIE BĄDŹ OBOJĘTNY-PRZECZYTAJ TEN POST: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4857893&start=0 TAKĄ WIADOMOŚĆ KILKA DNI TEMU ZOSTAŁA PRZESŁANA DO MNIE PRZEZ CZŁONKA MOJEJ RODZINY: MICHAŁ JEST MOIM SIOSTRZEŃCEM I W JEGO IMIENIU PROSZĘ O POMOC WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I NIE TYLKO- PILNIE POTRZEBNA JEST KREW!!. ...MICHAŁ 29.09.2006 SKOŃCZYŁ 5 LAT. 11.05.2011 TEGO DNIA DOWIEDZIELIŚMY SIĘ ZE NASZ MICHAŚ JEST CIĘZKO CHORY...DIAGNOZA OSTRA BIAŁACZKA SZPIKOWA...SZOK ,ZASKOCZENIE. 22.O5.2011 JESTESMY PO PIERWSZYM CYKLU CHEMIOTERAPII...CAŁA CHEMIE MISIEK PRZESZEDŁ REWELACYJNIE...NAJGORSZE ZACZEŁO SIE TERAZ Z DNIA NA DZIEŃ SPADAJA WYNIKI HEMOGLOBINA ,PŁYTKI KRWI, OSOCZE TO CO MOZNA TO LEKARZE NA BIERZĄCO PRZETACZAJĄ...DO TEJ PORY MICHAŁ MIAŁ PRZETOCZONE OK 4 LITRÓW KRWI A JESTEŚMY W SZPITALU 2,5 TYGODNIA. PRZED NAMI JESZCZE 5 CYKLI CHEMII, MICHAŁ MUSI PRZEJSĆ CAŁĄ CHEMIOTERAPIE ZEBY MÓGŁ MIEĆ PRZESZCZEP SZPIKU KTÓREGO DAWCĄ BĘDZIE JAKUB BRAT MICHAŁA...ALE WIERZYMY ŻE BEDZIE DOBRZE ,WIARA I NADZIEJA TO POŁOWA SUKCESU ,RESZTA W REKACH LEKARZY...I BOGA. ALE MISIEK MA WIELKA OCHOTE NA ŻYCIE... DLATEGO NIE PRZYJMUJEMY INNEJ OPCJI JAK TO ŻE ZA PARE MIESIECY WYJDZIEMY ZE SZPITALA ZDROWI...KLINIKA ONKOLOGII ,HEMATOLOGII I TRANSPLANTOLOGII PEDIATRYCZNEJ W POZNANIU Jeżeli nie jesteś z Poznania a chcesz pomóc-prześlij zaświadczenie z punktu krwiodawstwa pocztą- to są dla nas małe cuda... Jeśli masz na tyle dobre serce by pomóc i możliwości-kontaktuj się z Nami przez facebook'a lub pod mailowym adresem : przemop@interia.pl otrzymasz dane biorcy jakie należy podać. http://www.facebook.com/event.php?eid=1913526 67583677 WSPÓLNIE ZAWALCZMY O JEGO PRZYSZŁOŚĆ !!

Gość twardy zenek z poludnia
Ja mam 174 i nigdy na powodzenie nie narzekalem. Zawsze spotykalem się z pieknymi dupami. Na studiach mialem 7 lasek i zawsze wszystkie o mnie mowily że jestem przystojny wiec troche tu sracie pod siebie za przeproszeniem :classic_cool:

Gość IMO13831
uh_huh_her "IMO może w nast życiu dobijesz do 190 cm i nie będziesz Nas obrażał" Ale czy twierdząc, że nóż jest ostry, to jest dla niego obraźliwe?! Przecież to taka sama prawda jak powiedzieć, że wysoka = głęboka/szeroka. :classic_cool: