Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

Gość fkfgkg
imo, ja rozumiem, ze tobie moga sie nie podobac wysokie dziweczyny, spoko, ale skad ten mit ze kazda wysoka ma szeroka wagine, a kazda niska ma waska??? opanuj sie czlowieku. czy ty w ogole kiedykolwiek widziales wagine??? bo szczerze watpie

Gość ytytytytyt
twardy zenek z poludnia - a potem się obudziłeś uh_huh_her - eee tam, dla mnie akurat wzrost kobiety nie ma znaczenia. śmieszą mnie tylko teorie tego prawika. ale to i tak nic w porównaniu z krzychem który twierdził, że jak kobitka się bzyka z niższym kolesiem to sprawia mu ból:D

Gość a ja nie zabralam tylko wykopa
Wole niskiego (do 175 cm) przystojnego i z fajnym tylkiem niż wysokiego przecietniaka z zapadnieta klatka i bladym chudym cialem

Gość fkfgkg
prawik sie wypowiada o waginach, ten swiat schodzi na psy!!!!!!!!!!

@ytytytytyt - pewnie należysz do tej grupy która nie cierpi na komplex wzrostu w żadną ze stron (+,-) ? ;)

Gość a ja nie zabralam tylko wykopa
Wole niskiego (do 175 cm) przystojnego i z fajjnym tylkiem niż wysokiego przecietniaka z zapadnieta klatka i bladym chudym cialem

Gość IMO13831
ytytytytyt - koleś prawikować możesz sobie do wujka Zenka. fkfgkg - czy Ty naprawdę nie rozumiesz? Wysoki facet ma dużego członka, bo wszystko jest większe, dlatego duża baba ma dużą cipkę. Ja wiem, że chciałabyś być ciasna, ale coś za coś!

Gość fkfgkg
ytytytytt, a ty ile masz wzrostu??

Gość ytytytytyt
IMO13831 - prawikowac mogę też taką emopipę jak ty fkfgkg - :(:(:(

Gość fkfgkg
imo, z tymi czlonkami to roznie bywa, wiec zbastuj. a zreszta co ci tu bede udowadniac, ja wiem jaka mam ,a twoje zdanie mnie gowno obchodzi.

Gość IMO13831
uh_huh_her "IMO aleś głupote zapodał, że niby wysoki ma się czym "okazać" .. hahahahaha" Słoń jest duży - ma dużą pałę. Słonica musi być na tyle przepastna, aby ją przyjąć. Wieloryb jest duży - ma dużą pałę. Samica musi być na tyle przepastna, aby ją przyjąć. Facet jest duży - ma dużą pałę. Kobieta musi być na tyle przepastna, aby ją przyjąć. Widzisz zależność? :classic_cool:

Gość IMO13831
ytytytytyt - przykro mi to stwierdzić, bo wiesz - solidarność plemników, ale jesteś najgłupszą osoba w tym temacie...

Gość ytytytytyt
emo - niestety ciebie nie przebiję. ile miałeś wysokich babeczek w wyrku? no właśnie, więc swoje teorie możesz se w dupę wsadzic

Gość IMO13831
uh_huh_her "widzę zależność, że mój ex miał 190 i szału nie było więc z czym Ty tu do ludzi ??" Bo to była mutacja! A sama potwierdzasz moje słowa mówiąc, że szału nie było, gdyż jesteś wysoka i potrzebujesz dużego członka. :P

Gość IMO13831
ytytytytyt - achtung!! Ogier na Kafeterii...zaraz...coś jest nie tak. :D

Gość fkfgkg
to z mojej obserwacji 176 pala srednia krajowa 186 srednia 180 duza 18cm, az mnie bolalo nie raz 200 ok 16,5 ale gruba 182 malutka i co powiesz??? wzrsot nijak sie ma do paly

Gość IMO13831
fkfgkg - byłaś z jednym wysokim (półtora jeśli liczyć 186cm) co to za skala porównawcza, musisz obalić setki jak nasz tu obecny kretyn - a ja się posługuję danymi statystycznymi! Dlatego mam rację!

Gość ytytytytyt
emo - nie ogier, ale i nie teoretyk fkfgkg - nie wiem jak to możliwe, ale z twoich obserwacji wynika to co ja mam w rzeczywistości:D

Gość fkfgkg
skad ty bierzesz te dane??? poza tym dlaczego jak mam wielka wagine, to z tym 18cm mnie w niektorych pozycjach bolalo??? he??? przeciez niektorzy faceci maja ponad 20, chyba by mnie taki rozerwal

Gość IMO13831
ytytytytyt "fkfgkg - nie wiem jak to możliwe, ale z twoich obserwacji wynika to co ja mam w rzeczywistości" Masz 182cm wzrostu?

Gość fkfgkg
ytytytyt- to ile masz wzrostu?? mam nadzieje ze nie 182 z moich obserwacji hehehe

Gość ytytytytyt
emo - nie, ale chciałbym

Gość IMO13831
fkfgkg "skad ty bierzesz te dane??? poza tym dlaczego jak mam wielka wagine, to z tym 18cm mnie w niektorych pozycjach bolalo??? he??? przeciez niektorzy faceci maja ponad 20, chyba by mnie taki rozerwal" Zaraz Ci udowodnię tylko wkleję dane!

dla mnie facet 175 to wysoki facet!! jak myslę NISKI to mam na względzie 165 minus to sa konusy nie dla mnie, bo ja sama mam 165 więc każdy centymetr wyżej jest ok pod warunkiem że nie włożę obcasów ale jak facet fajny to damy radę

Gość fkfgkg
ale 18cm to dosc duza pala, ale tez nie jakis gigant, to czemu mnie nie raz bolalo, jak mam takie wiadro twoim zdaniem hahahaha