Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

czy ja wiem, czy kobity chcą na ulicy 'dobrze wyglądać w parze' - ja tam raczej bym wolała mieć dzieci genetycznie zaprogramowane na wysoki wzrost ;)

Gość ytytytytyt
vikaolga - witamy w klubie paskudnych desperatek:)

Gość fkfgkg
imo, znawca od siedmiu bolesci hahahha z kompleksem malego wzrostu i malego kutasa, ja tam mam faceta i powodzenie, a zdanie takich karlow mnie nie interesuje, ale karzelki tez mnie poddrywali i nawet jak pisalam wyzej bylam z takim 176, ale nizszego to bym kijem nie tknela

Gość vikaolga
ytytytyt nie jestem paskudna i nie jestem desperatką.

Gość tak tylko ze takich messich
No nie wiem to wytlumaczcie mi racjonalnie dlaczego mnostwo dziewczyn ktore znam mowi o 2och moich kumplach majacych wlasnie okolo 175 że sa "ciachami"?? Ja mam 187 i jakoś wbrew temu co tu się pisze nigdy takiego powodzenia nie mialem

Gość fkfgkg
vika, ale jak ty jestes taka maly,to tobie taki maly facet pasuje

Gość IMO13831
jestem niski i brzydki i nie mam niektorych zebow

Gość fkfgkg
moze jestes wyjatkowo brzydki z geby??? bo za wysokiego brzydala tez bym sie nie brala

Gość IMO13831
fkfgkg - ależ to zrozumiałe! Przecież niski facet=mały penis, natomiast wysoka kobieta = wielka wagina. Dlatego to normalne, że nie chcesz samca, który nie jest w stanie Cię zadowolić. Szkoda tylko małych piersi, ale zawsze zostaje operacja. :classic_cool:

Gość IMO13831
Salemkaaa "Boże... Widzisz i nie grzmisz..." Poszła! My tu nie lubimy racjonalności! :classic_cool:

Gość vikaolga
Ale z twarzy jestem ładna figurę też mam ładną. A mój narzyczony wcale nie jest mały. 176 u faceta to jest normalny wzrost.

Gość fkfgkg
sa mniejsze od moich, wiec nie narzekam, jakbym miala a to moze.... zreszta wielkie wiszace wory mi sie tez nie podobaja, a duze piersi rzadko kiedy sa ladne

ja tam się za piękną nie uważam....ale facetow ktorzy sie slinia jest wokol mnie mnostwo...taka jest prawda,nie wiem może to dlatego że nikogo nie chce więc zwyczajnie instynktownie rywalizują.nie nawidze facetow ktorzy sie łasza,ślinia i wypinaja swoje spuchle klaty i czerwone auteczka.

Gość ytytytytyt
vikaolga - gdybyś nie była brzydka i zdesperowana nie brałabyś kurdupla fkfgkg - nie zgodzę się z tobą po trzykroc ,że jak vika jest niska to jej niski pasuje. niski nie pasuje do żadnej:)

Gość prawda jest taka ze to zalezy
od wzrostu dziewczyny. Zupelnie inaczej widzi swiat i roznych facetow dziewczyna 160 i 178... Kiedys sama osobiscie slyszalam jak jedna taka laska twierdzila że ten i ten chlopak jest nieziemsko przystojny a ta druga twierdzila że paskudny

Gość ytytytytyt
"le facetow ktorzy sie slinia jest wokol mnie mnostwo" jakby to była prawda to bys się z niskim nie kisiła

Gość ytytytytyt
"Zupelnie inaczej widzi swiat i roznych facetow dziewczyna 160 i 178..." większej bzdury dawno nie czytałem

Gość vikaolga
ytytytyt ja go wziełam bo jest przystojny i ma zajebisty charakter

Gość fkfgkg
ale vika ma 156 to malutko ,wiec to troche inaczej chyba.... ja tez jako mutant gustuje w takich powyzej 180cm :)

Gość IMO13831
Salemkaaa "IMO wracaj na topik kłócić się z Offermą" Nie chce mi się, bo to bardziej przypomina grę w tenisa - coś jak gadanie z nim o polityce. I to nie był komplement, tylko rozkaz opuszczenia tematu. Wydany z niesmakiem. :P fkfgkg - teraz już przesadziłaś! Dobre cycki - duże cycki! Co Ty możesz dać wysokiemu facetowi?! Swój gargantuiczny wzrost? Potężną waginę!? Precz stąd i nie wracaj dopóki sobie nie powiększysz! :classic_cool:

no tak, ta 178 w hipermarkecie widzi co się dzieje na alejce za regałem obok, ta 160 może dostrzec tylko towar wyłożony na półce obok której przechodzi - więc może coś w tym jest :D

Gość fkfgkg
jak przystojny i 176 to ujdzie jeszcze, a ponizej 175 dla faceta to porazka

Gość ytytytytyt
vika - jaki on przystojny jak jest z metra cięty? fkfgkg - szanująca się kobieta nawet jak ma 140 to niziołka nie weźmie

Gość IMO13831
uh_huh_her "no tak, ta 178 w hipermarkecie widzi co się dzieje na alejce za regałem obok, ta 160 może dostrzec tylko towar wyłożony na półce obok której przechodzi - więc może coś w tym jest" I można sięgnąć do bardziej soczystych produktów znajdujących się na wyższych półkach, a kurduple muszą zbierać to co Tobie upadnie na ziemię. :P