Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvbbbhjhjhhh

to mit ze kobiety leca na wysokich

Polecane posty

Gość fkfgkg
ale ponizej 175 to przeciez masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość IMO13831
Hahahaha - temat autorowi rykoszetował prosto w twarz! :D

Gość ytytytytyt
fkfgkg - poniżej 180 to już b słabo

Gość fkfgkg
taki chuj wie co..........

Gość fkfgkg
no slabo slabo bo sama jestem wysoka, ale jak jest mega przystojny i ladnie zbudowany, to od 175 tez ujdzie

Gość rrrwww
175 ujdzie? daj spokój, to trzeba byc mega desperatką

jak to miło, że zostałam nazwana mutantem ze względu na wzrost - nie pamiętam kiedy się tak uśmiałam :D:D:D

Gość ytytytytyt
no dokładnie. konusów mają najgorsze paskudy, rozejrzyjcie się na ulicach

Gość ytytytytyt
uh_huh_her - eee tam, kobieta każdego wzrostu jest ok

Gość fkfgkg
nie jestem desperatka, gustuje w wysokich facetach,ale raz mialam takiego 176, bo byl przystojny i szarmancki, kase tez mial, ale nie o to chodzi

Gość IMO13831
uh_huh_her "jak to miło, że zostałam nazwana mutantem ze względu na wzrost - nie pamiętam kiedy się tak uśmiałam" To nie jest śmieszne - tylko normalne. Ty jesteś wielkostopym, małocycym mutantem, ja krótkofiutym karłem - życie. :classic_cool:

Gość fkfgkg
spoka, sama sie zaliczam do mutantow hahahhaa moj obecny ma 186cm nie za duzo, ale coz... a mialam tez takiego ok 2m super :)

Gość ytytytytyt
a no to jak miał kasę to rozumiem. kwalifikujesz się więc na normalną kobietę:)

dziś widziałam pełne zjawisko - dziewczyna miałam około 172 a jej chłopak góra 165 - nie powinnam się śmiać ale nie umiałam się powstrzymać, wyglądali przekomicznie - z początku myślałam, że może ona ma 'szpilki' - na jej nieszczęście (a raczej jego) - była w obuwiu płaskim .. makabra Kobiety nam rosną w górę a mężczyźni nie wiedzieć czemu się kurczą, o zgrozo ..

Gość fkfgkg
imo, gon sie prawiku, ja akurat mam cycki 70c, wiec takie srednie, ale mam kolezanke 173cm i wielkie balony, wiec by sie zdziwil idioto

Gość oligierka
dziewczyna 170 cm zwrostu jest mutantem? hahaha 170-175 to jest najlepszy wzrost dla kobiety:) ale skoro jestes arianie jakimś małym pasztetem to sie nie dziwie ze na takie dziewczyny mowisz , ze sa mutantami;] malych facetów to sobie biora kobiety, których nikt inny nie chce;] wysoscy sa the best! mali moga sie schowac ;] PS jedyny wyjatek to MESSIIIIII

Gość testlklklk
popo po p i io jij m,m

@ IMO13831 - powiem Ci, że jakoś tego tak nie odczuwam, pewnie jakbym ważyła ze sto kilo to było by inaczej, mogłabym być niższa ale na to nie miałam/nie mam wpływu, muszę z tym żyć ;)

Gość IMO13831
fkfgkg - przy Twoich gabarytach takie cycuszki wydają się niczym pryszcze - proporcje złotko! Nie wspominając nawet o wielkich męskich stopach i łapach. :classic_cool:

Gość IMO13831
uh_huh_her "@ IMO13831 - powiem Ci, że jakoś tego tak nie odczuwam, pewnie jakbym ważyła ze sto kilo to było by inaczej, mogłabym być niższa ale na to nie miałam/nie mam wpływu, muszę z tym żyć" Żyj i daj żyć, a nie wyśmiewasz się z kurdupli i rzucasz na nich cień w piękne słoneczne popołudnia. :P

Oj tam oj tam....mój mężczyzna ma 168 i co z tego...:) i to nie jest żadna desperacja czy to że nikt mnie nie chce bo powodzenie mam duże (na zdięciach widać) on jest zwyczajn ie cudownym i intrygującym człowiekiem :). Ale kobietą zależy głownie na tym żeby na ulicy ładnie wyglądać z odpowiednim wzrostem facetem no i jeszcze mamusia musi być zadowolona z zięcia :D

@ IMO - co kto lubi i co się komu podoba ;) nie wyśmiewam się, no może trochę, mam w sobie trochę hipokryzji cóż zrobić :P

Gość fkfgkg
mam szczuple gabaryty, imbecylu!!!!!!!!!! a stopy rozm 39, duzo niskich lasek ma takie rozmiar lub wiekszy

Gość tak tylko ze takich messich
Też jest sporo na polskich ulicach i z tego co widze oni naprade maja powodzenie. Powiem szczerze że tka jak ktos tam wczesniej napisal tak i u mnie na roku najwieksze powodzenie maja knypki po 175-180 cm a dziewuchy za nimi biegaja i mowia że sa ciachami. Wiec już sam nie wiem jak to jest. Dawniej wydawalo mi się że faktycznie wzrost jest taki wazny tera sam nie wiem

Gość ytytytytyt
Nomyba - wiadomo, żeś desperatka. nie martw się, kiedyś jakiś normalny facet w końcu cię zachce. powodzenia:)

Gość Alfa i Omega mniam mniam
kobity lecą na kasę $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4

Gość fkfgkg
nomyba, ze niby ty taka piekna jestes???

Gość IMO13831
fkfgkg "mam szczuple gabaryty, imbecylu!!!!!!!!!!" Skoro szczuple, to i płaskie. :classic_cool: "a stopy rozm 39" Jezu dziecko - to na takich nogach wyglądasz niczym jakieś stworzenie parzystokopytne!

Gość oligierka
takoch Mesiich nie ma na ulicach a juz napewno nie na polskich ;]

Gość vikaolga
A co powiecie na to? Ja mam 156 a mój narzyczony 176